Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani sarbatoritilor:

- fetele lui Sheri, Amelia si Analisa - 3 luni!!!

- Robert de Enik si Anne de Julia - 2 luni!

Sa cresteti mari si sanatosi, si cumintei, sa mai aiba mamicile voastre timp si de forum...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana_Eva spune:

Cri pupam si noi si ne bucuram de vestile bune!
Mie mi-au zis asistenrele de la maternitate ca daca vrea suzi dupa masa clar nu e satula.
Cat despre apetit si eu m-am mirat ... Dar daca vrea primeste ... :)

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Sa cresteti mari si sanatosi, si cumintei, sa mai aiba mamicile voastre timp si de forum...

Poze

LA MULTI ANI PUI DRAGI SI DE LA NOI!!!

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana_Eva

Cri pupam si noi si ne bucuram de vestile bune!
Mie mi-au zis asistenrele de la maternitate ca daca vrea suzi dupa masa clar nu e satula.
Cat despre apetit si eu m-am mirat ... Dar daca vrea primeste ... :)

Diana,mami de pui iubit Eva (20.08.2010)

Cu suzi dupa masa, nu stiu ce sa zic... Ca Vlad ar sta la titi pe post de suzeta, ca se alinta si ii place, nu trage laptic din ea, doar tocane... Si atunci ii dau suzeta... Cand e aproape adormit la san, si nu mai trage nimic, doar molfaie, se enerveaza cand ii scot sanul din gurita, dar daca ii pun suzeta, se linisteste... Imediat se trezeste, si incepem iar cu medicamentele... Ma dispera biberoanele astea, ca am 6 bucati, firme diverse... Dar unele merg foarte incet, ca nu ii vine nimic in gura, desi nu is infundate (poate e lapticul meu prea gras?), iar altele picura de numa, ca ii curge din gurita peste tot... Iar cand mai pun si prafuri in ele, ba se infunda, ba nu mai vine, tot schimb tetinele intre ele, ca stau si o juma de ora sa ii dau medicamentele. Apoi papa, o juma de ora, astept sa se linisteasca, apoi scoatem mucii, apoi dam vigantol si bonisan, apoi speram sa doarma, apoi iar e ora celorlate medicamente, si tot asa o tinem pana seara... Si intre, daca mai reusim, mai facem si aerosoli... Nu-i bai, numa sa creasca bien puiutul.. M-am tot gandit Diana cu LP... E clar ca ceva nu e ok la mine, ori nu e destul, ori nu e satios... Pai in 20 de zile sa ia 300 de grame, e foarte putin... Neonato zicea ca minim 750 de grame trebuie luna asta... Acum sa treaca boala, azi vine Galactogilul, sa vedem daca ajuta, si o sa il cantaresc la fiecare masa, nu il mai las sub 150ml.. El mananca mult mai putin acum... Si daca nu am eu cantitatea asta, ii voi da completare... Ieri a papat un pic de LM cu medicamente in el, apoi LP fara lactoza, apoi l-am pus la san... Total 190 ml... AM ramas afis, ca el niciodata nu a papat atat... Dar cred ca din cauza ca nu a aviu de unde... Asa ca daca nu fac fata ii dau completare, ca nu e ok deloc cat a luat in greutate... SI pediatra de aici mi-a zis la fel, ca normal ar fi minim 750 grame, dar e bine si numai 500, daca e peste grafic acum... Insa el nu a luat atat... No, atat ma tot plang... Of, Doamne! Sa fim sanatosi! Cresc copii si cu LP!

Va pupacesc!

Poze

Mergi la inceput

Cris nu te stresa cu greutatea lui Vladut, o sa fie bine, cu lp sau lm o sa iti zic ce sfaturi mi-a dat mie pediatra ca sa am mai mult laptic..sa il pun la san la fiecare masa si apoi maxim 30/60 ml completare...asa iti mananca mai des, dar in acelasi timp mai des la san si stimuleaza lactatia. daca tu ii dai mult lapte praf completare o sa manance rar si asta nu o sa faca bine la lapticul tau

eu sunt buna de dat sfaturi, dar sa vedeti ce am patit eu cum Andrei nu prea a papat, v-am zis ca lapticul in sanul stang e pe duca, nici noaptea nu imi mai simt sanul plin ei, in ala drept s-a facut productie ca lumea si acum sanul san e jumate cat ala drept incerc sa il pun la fiecare masa la sanul stang, dar nu mananca ca lumea,ca nu ii vine bine..stie el ca mai are un loc de unde curge bine off, nu stiu cum sa mai stimulez, sa ajungem macar la 2/3 din sanul drept

9 iunie 2010

Mergi la inceput

poate el papa asa mult acum ca se inzdraveneste dupa boala

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Buna dimineata
La multi ani!!Amelia, Analisa, Robert si Anne!!!!!
Si eu am gandit ca si Diana, in ceea ce priveste alaptatul. Decat sa-mi tin copilul nemancat, am preferat sa-i dau LP. Bine, la al 2 lea copil, o sa incerc sa-i dau numai LM, dar acum de frica sa nu cumva copilul sa nu se sature, am preferat sa-i dau tot timpul completare, si bineinteles ca am produs tot mai putin laptic, pana am ramas fara. Eu i-am dat tot mai putin LM si din cauza mancarimilor care le aveam la picioare si la maini. Imi era frica sa nu fie afectat si copilul, mai ales ca toti dr la care am fost mi-au zis ca nu stiu ce am. Ce a fost nu stiu, dar in momentul in care nu am mai alaptat, mi-au trecut ca prin minune... Deci, ca sa rezum, din cauza fricii ca nu am destul lapte pt nevoile copilului si ca ii fac rau cu laptele meu, am ramas fara lapte si copilul meu de la 2 luni e exclusiv pe LP.
Sper ca la al 2lea copil, sa nu mai fiu atat de stresata si sa reusesc sa-l tin mai mult pe LM.
Si va admir tare, pe toate mamicile care alaptati si nu mai stiti ce sa luati pt a avea lapte

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimineata.

Va invit la micul dejun :laptic cu cacao,paine prajita ,unt,dulceata de cirese,halva turceasca si apoi struguri negri.

Diana nu in toate cazurile e la fel.De exemplu Paul dupa ce mananca vrea si suzi,sa mai traga el ceva.Si eu am crezut ca nu e satul insa cand il puneam la san refuza categoric.
Pt ei suptul si nu neaparat de la tita,ci si din suzi,e o alinare,nu neaparat senzatia de foame.

Otilia motivul pentru care il intarca cunostinta mea pe fiul ei este unul absurd dupa parerea mea: nu mai are timp de baruri,excursii,shopping,saloane si alte minunatii.

Vaiii eu sunt asa nervoasa pe socrul meu.

Sa va zic ce am patit cu el in dimineata asta.
Pe la 9.30 a venit la mine.Eu ii dadeam de papa lui Paul si cand a sunat la usa normal ca l-am interupt de la tita,l-am luat in brate sa ma duc sa deschid,iar Paul incepuse urletele.Cand m-a vazut socru a inceput morala "Pai daca l-ai invatat in brate...AAA,plange de foame,normal,laptele tau nu e bun deloc,nu ii mai da,da-i lapte de consum (din comert) indoit cu apa ,tu nu vezi ca nu se satura cu al tau????Offf,tare mofturos e,sa vezi ce de-a probleme o sa ai cu el,asculta-ma pe mine,daca o sa fie prost crescut o sa stiu de ce."

Baiiii m-am facut verde-albastra-rosie-galbena la fata,ce mai!!curcubeu eram.Dupa ce ca nu stie al 2lea nume a lu nepotu-so,nu s- jucat cu el deloc,vine odata pe sapt sa-l vada (sta la 3 etaje distanta ),vrea sa-l zgaltaie si apoi incepe morala.
AA,si inca un "sfat bun": "Ia da-i tu mere cu biscuiti si ciorba cum face vecina(la 4 luni a lu fiu-so),sa vezi ce bine iti doarme.El daca s-ar satura cu laptele tau nu s-ar mai trezi noaptea"
Tampesti

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

La multi ani si de la noi

Oare Sheri ce mai face?...Nu a mai dat nici un semn....

Poze

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Buna dimineata.
Vaiii eu sunt asa nervoasa pe socrul meu.

Sa va zic ce am patit cu el in dimineata asta.
Pe la 9.30 a venit la mine.Eu ii dadeam de papa lui Paul si cand a sunat la usa normal ca l-am interupt de la tita,l-am luat in brate sa ma duc sa deschid,iar Paul incepuse urletele.Cand m-a vazut socru a inceput morala "Pai daca l-ai invatat in brate...AAA,plange de foame,normal,laptele tau nu e bun deloc,nu ii mai da,da-i lapte de consum (din comert) indoit cu apa ,tu nu vezi ca nu se satura cu al tau????Offf,tare mofturos e,sa vezi ce de-a probleme o sa ai cu el,asculta-ma pe mine,daca o sa fie prost crescut o sa stiu de ce."

Baiiii m-am facut verde-albastra-rosie-galbena la fata,ce mai!!curcubeu eram.Dupa ce ca nu stie al 2lea nume a lu nepotu-so,nu s- jucat cu el deloc,vine odata pe sapt sa-l vada (sta la 3 etaje distanta ),vrea sa-l zgaltaie si apoi incepe morala.
AA,si inca un "sfat bun": "Ia da-i tu mere cu biscuiti si ciorba cum face vecina(la 4 luni a lu fiu-so),sa vezi ce bine iti doarme.El daca s-ar satura cu laptele tau nu s-ar mai trezi noaptea"
Tampesti

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Motanelul

Imi aduc aminte cand te-ai mutat ce incantata erai de socru...dar se pare ca vorba aia "mai rarut ca e mai dragut" ramane valabila...Pana la urma are si el "bubele"lui nu numai fosta sotie....Cat de tare trebuie sa fi sa suporti atatea...Eu in locul tau il luam de un picior si il zburam de nu se vedea..
Rabdare cu carul iti doresc caci ai nevoie...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput