Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

intre toate problemele astea cu bebelusii nostri, am uitat sa ma laud si eu putin-putin. am cantarit-o pe isa, a pus 275 g sapt asta, nesperat de mult. deci, am ajuns la 6.945!!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Felicitari!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Buna fetelor!!!!

Btz_ovi daca va zic ca ai mei plang cu lacrimi de la 10 zile-2 sapt ce ziceti?????am ramas si eu socata ,Ira faza cu tremuratul barbiei doar Mateo o face inca de la inceput de pe la 2 sapt parca.

Azi am avut sedinta foto cu o firma!!a fost super misto,au venit acasa,au improvizat tot felul de decoruri,a durat 4 ore,timp in care am plans,am ppapat,ne-am schimbat ,am ras,ne-am smiorcait si am si stat frumos la poze.Doar ca peste 4 luni de da albumul1!!!!poate cateva poze neretusate primit totusi luna asta.O sa va arat!!sunt tare incantata deja!!!

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://good-times.webshots.com/album/575890611lMnMMP

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

m-am tuns pana la urma uuhh, ce bine!!

acuma tre sa rezolv niste treburi cu o banca la care am lucrat acum vreo 5 ani desi mi-am inchis contul la ei de 3 ani mi-au trimis acasa (la parinti adica) scrisoare ca de la datorez vreo 1100 ron comisioane

noroc ca am gasit foaia prin care am cerut inchiderea contului, sper sa rezolv repede, daca nu Protectia Consumatorului scrie pe mine, ca doar nu le-oi da 11 mil asa degeaba !! offf....ce ti-e si cu criza asta, vin astia sa ia de la tine si ce nu le datorezi

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Sa-ti fie de bine mami!

Multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, . Il pun la san mereu, sa traga si daca nu are ce... Ca stiu ca asa se stimuleaza lactatia.... Va tin la curent cu rezultatele...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

apropos de suzete eu azi noapte am stat sa-i scot degetul si sa-i bag suzeta..degeaba, degetul a triumfat si eu ma declar pagubasa. daca e asa gustos cine sunt eu sa-l impiedic sa nu-l pape.
nela sanatate

racusor imi pare rau ca nu mai ai lapte in stangul poate revine

carla ce frumos..si eu imi doresc o sedinta de asta.dar cred ca la 6 luni o sa fac.

off, ce am mai citit?!

----------------------------------------------
my somebody....

a sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

Mergi la inceput

Mi-a venit Galactogilul... Cate un linguroi, de 3 ori pe zi... Miroase urat... Pazea lapte praf, VINE LACTATIA!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mi-a venit Galactogilul... Cate un linguroi, de 3 ori pe zi... Miroase urat... Pazea lapte praf, VINE LACTATIA!

cred ca la tine va triumfa optimismul, cu sau fara galactogil

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Sierra Nevada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufescu spune:

bubu meu e telenovelist,a plans cu lacrimi din prima saptamana(m-am si speriat atunci).Si acuma,drama la fiecare masa,pana sa il mufez sau sa incalzesc bibe e cu lacrimile in barba.
Carla,tremuratul barbiei(sau optional tremurat de piciorus)indica o hipocalcemie(au caderi de calciu pt ca au puseele de crestere).Sa ii zici la pediatru,noua ne-a dat calciu gluconic 10 zile si a zis ca il evalueaza si luna viitoare sa vada daca ii mai da.

Mergi la inceput

Eladea, Coteasca, Racusor, care e secretul vostru cu Galactogilul? E groaznic la gust, am crezut ca imi dau matele afara... Voi cum il beti?

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

La multi ani sarbatoritilor:

- fetele lui Sheri, Amelia si Analisa - 3 luni!!!

- Robert de Enik si Anne de Julia - 2 luni!

Sa cresteti mari si sanatosi, si cumintei, sa mai aiba mamicile voastre timp si de forum...

Poze

La multi ani si din partea noastra! Multa sanatate si fericire!

Mergi la inceput