Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu intrebam de mucilagiu de orez sapt trecuta.
Anca multam, chiar vroiam sa mai aflu pareri, sanatate Mariei .
Nu e considerat mucilagiu ca fiind diversificare? Eu de aia nu i-am facut .

Btz, tare socru', eu zic ca ar fi trebuit sa se faca pediatru . Cand incearca mama sa-mi spuna de-astea de crestere ii laud "studiile" din domeniu (evident o tratez degajata, dar na, e mama).

Crispro, a fost Vlad mai lipsit de pofta de mancare, sunt sigura ca dupa ce-i trec toate problemele ajunge iar pe curba lui de crestere in greutate.

Nu va mai ganditi daca laptele e bun/slab, mult/putin, mergeti dupa cum va spune instinctul, dar lasati gandurile astea , ascultati muzica, pictati, cititi, faceti orice va destinde. Oricat lapte primesc de la voi copilasii, important e sa va simta calme, linistite, sa va bucurati de momentele alaptarii, ca maine poimaine incepe diversificarea si usor usor se raresc momentele astea. Eu imi spun asta in fiecare zi, cate-odata tine, alta data tot cu gramajul in cap .

Amelia, Analisa
Shery, sa-ti traiasca gagicile! La multi ani si crestere usoara!
Da si tu un semn, mai spune-ne si tu o intamplare din casa.

Enik Robert
Julia Anne

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

mucilagiu nu e diversificare!
e tratament!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

mucilagiu nu e diversificare!
e tratament!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Acuma am priceput Nu am mai intrebat-o pe dr. ca am ramas cu impresia ca i se pare ca ii pun la indoiala deciziile (ce sa fac, nu prea-mi iese nici daca-mi propun sa ma ascund)

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

dragele mele Maria mea doarme de vreo 3 ore cum nu a dormit niciodata in timpul zilei decand s-a nascut!

Anca fericita mamica de
MARIA
si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:
citat din mesajul lui Alina2005

Guru Culcer pe Antena2!

Alina, mamica de Aida Alexandra (30.06.2010)
Am gasit pe www.youtube.com/user/cicioie#p/u" target="_blank">youtube filmuletele din emisiunea de azi.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Multumesc!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

bumblebee, paula , crispro, cris 2010, michelle, sorina, ilinca,adriana, racusor, aelita, creatza, giorgia, otilia oau ce de urari, multumesc fetelor!

otilia si eu sunt cateodata invidioasa pe Alex, dar ziua, cand pleaca de acasa la birou; noaptea nu ma plang, el se trezeste la primul strigat al Sarei, ca si mine, si el se ridica din pat, ii schimba scutecul, si mi-o aduce mie, apoi o duce la loc in camera ei (are o singura trezire pe noapte), eu daca as face toate operatiunile astea singura mi-ar fugi somnul; noi consideram ca trebuie sa ne ocupam cat mai egal de Sara, nu exista notiunea de "a ma ajuta", e copilul amandurora si trebuie sa ne implicam pe cat posibil amandoi, nu consideram ca ma ajuta.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010
cris te rog sa nu te dai batuta, sa il pui la san, daca e nevoie mai da-i si completare, dar mereu la san prima data, sa stimulezi sa isi revina lapticul
dar nu ziceati ca voi de la cezarette scade lapticul?daca crezi ca de la asta, mai bine nu mai lua...

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Urasc Cezarette!!! Le-am intrerupt, cu toate ca luasem doar 2 tablete.
Ieri, mi-a fost atat de rau ca am crezut ca moooor!!! O greata si o ameteala mai ceva ca in primul trimestru de sarcina. Offf! Am crezut ca nu ma mai intalnesc cu acele stari.....a fost groaznic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tu fete, m-am uitat la video lui Ana Culcer cu baia copilului... Ce il mai motroseste pe bietul prunc... Zicea la inceput ca baita tre sa fie o placere... iar copilul urla...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Rodi, Racusor, merci de sfaturi. il pun si pe bebe, pun si pompa, nu este mare lucru... Azi cum pompa nu mai scotea, bebe nici atat, am scos cu mana, dar m-am muls exact ca pe o vaca... Am stors tot...10ml.. Bebe e acum mai lenes, nu are chef de supt, e obosit, marait... Merg sa il mai iau de la sot, doar in brate vrea,dar tot nu se linisteste, doar ca nu urla asa tare...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Hai sa-ti spun si eu cum e cu pompa de la avent, Rodi sigur are dreptate. Si eu m-am mai muls cu pompa si ma apuca nervii cand vedeam ca nu mai scot nimic si cand ma mulgeam cu manaaaa!!!.... iesea la laptic!!!

Cris, ma crezi ca eu lui Raducu nu i-am dat niciodata completare, a fost si este exclusiv LM, la cerere si acum, chiar daca peste cateva zile facem si noi 4 luni.
Cred ca daca atunci manca lp ii dadeam si acum completare
Intr-adevar este un mic sacrificiu ca mie nu-mi doarme toata noaptea cu se doarme de la lp, cand se trezeste la 1 nu-l mai pun in patut ca-s somnoroasa rau si parca vad ca o sa doarma cu mine in pat pana se va face mare....dar nu-mi pare rau, ca un baiat are mama!

Au fost si momente in care am spus ca nu mai am lapte si am trimis sotul sa cumpere lp, nu l-a vrut!Crezi tu ca nu mai ai lapte dar lapte ai, nu se pierde asa usor. Insista sa-l pui la san!

Multa sanatate si rabdare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

Si eu sunt pe cezarete de vreo 2 saptamani, dar am deja 2 pastilute neluate, ce sa fac, le uit! Alalteri m-am pomenit si eu cu niste sangerari care nu s-au oprit pana acum, insa sunt mult mai putin cantitativ fata de cum sunt la menstruatie. Sa inteleg ca sunt normale aceste sangerari si nu reprezinta menstruatia in sine?

Mergi la inceput