Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (16)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
racusor2010 spune:
andreea, cred ca depinde de banca. astia erau cei de la unicredit. dar i-am sunat si cica au facut curat in conturi si au trimis scrisorile, fara sa verifice intai
si desi eu am inchis contul acum 3 ani de zile cica tocmai acum 3 zile s-a inchis si nu am nik dce plata
alte banci le inchid daca nu rulezi nimic prin ele sau nu au comisioane...daca nu ai primit nici o scrisoare acasa e de binemami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca_vlad/anca_vlad.jpg)
anca_vlad spune:
iti spun eu!
suni la banca sau te duci pana acolo vezi care e situatia lor si faci cerere de inchidere cont si dupa ce faci cererea ceri formular de confirmare ca le-au inchis!
Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]
DOAMNE AJUTA!
Creatza11 spune:
otiliav da, am incercat saptamanile trecute si cu scutecele de finet, insa alea se tot udau de la pishu si trebuia schimbat foarte des,....insa acum, de vreo 2 zile este din ce in ce mai bine la fundulet, multumesc lui Dumnezeu.
Diana, asa gandesc si eu in ceea ce priveste completarea cu lp. Felicitari pt fetita mancacioasa! Matei e mai binisor azi, i-am bagat supozitor pe la 12 caci se chinuia de la 10 sa faca, mai si manca si tot ce manca dadea afara cand se forta si se scremea.
bts-ovi multumim de tratatia de dimineata, numai de nebuni ai parte, of cat de tare trebuie sa fi! Eu lacrimi am vazut la Matei inca de la 4 saptamani, insa si suferea tare mult! Si acum plange cu lacrimi doar la durere, nu cand plange de foame, de somn sau de plictiseala.
racusor, imi pare tare rau de ce se intampla cu laptele la titi stanga, poate daca ai pune pompa macar mai des (la 2 ore) ar fi de vreun ajutor? Eu l-am scos pe Matei azi afara pe la 14.00, 40 minute, l-am imbracat mai grosut, l-am bagat intr-un pled si asa l-am pus in carut, unde a dormit tot timpul si l-am bagat in casa si nici acu nu s-a trezit, se mai maraie din cand in cand... Insa azi era a treia zi la noi cand nu ieseam afara, alalteri i-a facut vaccinul iar ieri a plouat.
crispro spune:
Anca, imi pare rau sa aud ca si Maria are probleme... sper sa treaca cat mai repede... Mie dr mi-a rec LP fara lactoza, desi nu are intoleranta la lactoza... si mi l-a dat stiind ca are diaree (cred ca pt diaree)... Firisoarele de sange stiu ca pot fi si de la diaree (cica e destul de frecvent la sugari) sau de la fisura anala. La noi s-a uitat doctora in fundicul lui si a zis ca de la fisura e... I-am dat tratament pt fisura si acum face fara sange... si am revenit la culoarea galbena... Am citit si io ca e buna chestia aia de orez, ca nici nu stiu ce e... dar parca nu i-as da de pe acum...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Buna fetelor! N-am mai scris de mult insa v-am citit tot timpul. Eu sunt gripata de vreo doua zile cu febra 39 si vreau sa va spun ca sunt baricadata in camera mare si imi e cumplit de greu sa-mi aud puiul plangand si sa nu pot sa-l iau in brate sa-l mangai si sa-l alint. ![]() ![]() La multi ani cu intarziere tuturor delfinasilor sa cresteti mari,sanatosi si cuminti. ![]() Mamica implinita ![]() ![]() Mergem inainte cu Doamne Doamne ![]() |
of, sanatate draga mea...stiu cum e..dar poti sa-ti pui o masca chirurgicala, stii? eu asta foloseam cu Eric cand eram racita si chiar alaptam...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/btz_ovi/btz_ovi.jpg)
btz_ovi spune:
Vai vai ,bine ca ai postat Racusorile,ca si eu am uitat sa sun la o banca sa vad daca mi l-a inchis.Si la Raiffeisen ,daca nu suni tu pt a confirma plata contului astia nu il inchid,baga comisioane si te trezesti peste o vreme buna ca datorezi nu stiu ce suma.Cretini!!!!!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Motanelul
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racusor2010 nu mai am aproape deloc laptic in sanul stang ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanul drept are cat sa il sature la o masa, ca el nu e fomist, dar nu stiu cum a fost posibil ca dupa o saptamana cat copilul meu nu a vrut sa manance sa dispara lapticul si sa nu se refaca ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sanul stang era mai lenes dinainte, acum aproape e pe zero ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 9 iunie 2010 |
of alina, imi pare rau, chiar nu stiu ce sa zic... ma depaseste...nici Galactogilul nu te ajuta???
![](chatterbox.gif)
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
pai de ce sa fie mai riscant decat celelalte metode?! prezervativul se poate rupe si vezi dupa ![]() ![]() _ ![]() ![]() ![]() |
mai fetelor, cum eu nu pot lua nici o pilula contraceptiva, din cauza pietrelor la fiere, mi-a recomandat dr mea sa folosesc folii contraceptive...cica sunt sigure...si pt o mai mare siguranta sa pun 2 odata...
![](icon_smile_big.gif)
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bumblebee/bumblebee.jpg)
bumblebee spune:
Hello si de la noi!
Acum am terminat de hranit scandalagiul.
Cristinutza, vad esti pe drumul cel bun si cu laptelesi Vlad la fel. s-o tineti tot asa!
Diana, al meu nu adoarme fara suzeta, neam, daca se trezeste noaptea si nu-i bag suzeta la timp, am pus-o
Cat despre mancare, al meu e fomist sef, din maternitate a fost asa. Nici acum nu i-am aflat limita, dar eu ii dau cu portia, odata ca stau cu el pe cantar toata ziua, dup-aia ca al meu intra in categoria butoi fara fund, dr mi-a zis ca in timp ii poate face rau lacomia asta. Dar sfaturile astea le-am primit la inceput, cand eram aproape exclusiv pe LP si acuma se repeta pt ca are reflux, sunt sigura ca daca era alaptat exclusiv la san, isi lua cat vroia el si gata.
Cand ma gandesc ca am venit acasa cu 3 picaturi de lapte si am ajuns la 750 ml pe zi, ma bucur enorm, evident, eu vreau mai mult, vreau exclusiv LM, dar mai merge si o completare din cand in cand. Eu tot la fel procedez, storc, pun bb la san dupa ce nu prea mai iese cu pompa, goleste el complet sanul (stimuleaza lactatia, ne iubarim noi in legea noastra) dupa care ii dau in bibe tot laptele meu. Dar chiar nu cred ca as fi putut fara LP, chiar cred ca inneabuneam, si el ar fi suferit, si asa, tentativele mele depresive au avut principala cauza absenta lapticului.
Nela, sanatate multa multa!
Daca e dupa plans cu lacrimi, al meu ar trebui sa joace intr-o telnovela, are un plans cu lacrimi de-ti rupe inima, cu un botic pus
Alina Mamica fericita de
Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici
crispro spune:
Ilinca, . Nu stiu ce se intampla cu copilasii astia ai nostri, ca multi mananca putin... Iti inteleg ingrijorarea, cam pe acolo suntem si noi cu ingrasatul... Nu stiu daca alt doctor iti poate spune de ce nu ia in greutate... Io acum vreau sa insist ca fiecare masa sa depaseasca 150ml, daca am eu, de la mine, daca nu, de unde este... Ca asa nu se mai poate. Io is pro cantar, in cazul meu vad ca nu mananca mult ca nu are ma-sa mult laptic... O sa incerc asa... Daca nici asa nu pune pe el cum trebuie, ajung la concluzia ca laptele meu e slabut (desi sincer nu credeam ca exista lapte slab si lapte gras, in functie de mamica ) si atunci trec pe LP o vreme, s avedem cum se ingrasa, si al meu pompat il pun bine... Cum face kk? E totul bine? Ma gandesc ca poate nu are pofta de la raceala... Ca si noi cand suntem bolnaviori nu ne vine a manca... Poate il doare si gatutul cand inghite...
sa treaca...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze