La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 7
Dana15 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Zi-i la Bubu ca Sorin si-a luat elicopter din ala mare mare si sta si acum pe sub pat: nu am reusit sa il ridicam ever! Cica, citez: are ceva de nu merge! In traducere libera: nu tot ce zboara se mananca! Sunt convinsa ca Bubu si SuperBrucu or sa reuseasca sa il ridice de Craciun! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
hai, ma ca nu pot sa cred!!!
si grig are unu' din ala! asta si-a dorit sa-i aduca primul mos Nicolae care ne-a gasit angajati in campul muncii..pe principiul "eu nu am avut in viata mea jucarie atat de frumoasa" " ..si m-am tocmit cu mosu' si a pus in ghete ditamai magaoaia..care nu s-a ridicat decat o data de la sol, si atunci s-a dat cu elicea de toti peretii...mai, si am dat o caruta de bani..puteam sa-mi iau cizme mai ...de la Benvenutti...
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
aricelul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Da duamna, auzi-m si noi! Sigur ca da! Pentru puiul tau |
mai pai la ce frig e afara ... o fi crezut ca vine Craciunul ...
_
Maria (28.08.2009)
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dana15
hai, ma ca nu pot sa cred!!! si grig are unu' din ala! asta si-a dorit sa-i aduca primul mos Nicolae care ne-a gasit angajati in campul muncii..pe principiul "eu nu am avut in viata mea jucarie atat de frumoasa" " ..si m-am tocmit cu mosu' si a pus in ghete ditamai magaoaia..care nu s-a ridicat decat o data de la sol, si atunci s-a dat cu elicea de toti peretii...mai, si am dat o caruta de bani..puteam sa-mi iau cizme mai ...de la Benvenutti... mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
Dana, Nela facem un club: tati de Santiago are un mare tanc radiocomandat, exact din categoria "eu cand eram copil nu am avut asa jucarie", care costa tot cam cat niste cizme (de la Bata sa zicem ) si cu care s-a jucat de 5 ori in 3 ani. Acu nu mai poate ca o sa-l strice copilul
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Dana15 spune:
Doamna Monis va pup! ma tin de ceva vreme sa o fac...
Dana15 spune:
Monis daca-mi spui ca tati de Santiago ii ii zodia berbeacului, cad pe spate, zau asa...hai, spune, ca ma tin cu o mana de ana
Dana15 spune:
Sabina vazut frumusheata de fetita
mai, mami, da-mi place obiectivul..ca nu ati folosit blitz
monis5 spune:
citat din mesajul lui Dana15 Monis daca-mi spui ca tati de Santiago ii ii zodia berbeacului, cad pe spate, zau asa...hai, spune, ca ma tin cu o mana de ana mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009) Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate... |
nu e. e nascut in zi cu Aidan by Manga pe care o pup si pe aceasta cale, ca si pe tine
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
happy_uka spune:
Uka super filmuletele ... are cu cine sa semene Carina asa de precoce |
merci... adevarul este ca si eu am fost precoce, am zis "mama " pe la 7 ani!! ce s-au mai bucurat ai mei, au chemat tvr-ul, radio europa libera...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo