La Dovlecelu' Vesel (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!
In sfarsit, mi-a dat si mie Boieroaica liber...
De ceva zile tot la zece presteaza cu somnul. Si eu nu-s obisnuita, ca eu la zece dormeam alta data (ea de la 8).

Iulika, da sa te pup! Ma bucur din suflet ca Daniela v-a facut azi fericiti! Asta o sa fie primul dintre miile de momente ce vor sa vina!
De abia astept nasterea in direct.

Zi-i la Bubu ca Sorin si-a luat elicopter din ala mare mare si sta si acum pe sub pat: nu am reusit sa il ridicam ever! Cica, citez: are ceva de nu merge! In traducere libera: nu tot ce zboara se mananca! Sunt convinsa ca Bubu si SuperBrucu or sa reuseasca sa il ridice de Craciun!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Suntem minunate, suntem fermecate, da nu bem si noi nimic?
Auzi-ti? ai mei au niste vecini care se cearta care el o cearta pe ea ca n-a batut covorul ?! Acuma astia or au vocile invers ori m-am tzacanit io de tot ..
Deh!! Viata asta ca o telenovela! La cat are episodu urmator?

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Iulika ma bucur tare mult pentru voi ca aveti familia perfecta !!! Super veste ...sa fie sanatoasa Daniella si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata !!!

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

ai ma...chiar va place carinutzu meu? .. a mai invatat o gramada.. cand are ea chef lesinam de ras cu moacele pe care le face.. e incredibila

ralux, lull, iulia - multumesc mult!

nelaaaa ... cand incepe concediu?

ma intorc sa citesc pe chichineata asta de monitor...

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Buna fetelor,

Uka super filmuletele ... are cu cine sa semene Carina asa de precoce

Carinablanca noi am facut analizele la 1 an asa cum ne-a recomandat pediatra ca ar fi bine, nu ca ar fi obligatoriu, pt a lua masuri in cazul in care nu stam prea bine ...nu a fost cazul (doar glicemia putin peste pt ca am mancat inainte de recoltare )

Sabyna asta da autoservire cat de simpatica trebuie sa fie cum vine ea cu lingurita ... :)

Fetelor va multumesc pt comentariile la poze. eu nu prea le am cu cuvintele (mai mult cu cifrele ), dar sunteti minunate!

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Iulika Sa dea Dzeu sa fiti sanatosi si fericiti....mi-au dat lacrimile de emotie

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Maaai, unde estiiii? Iti simpt lipja, juuur!! Nu fii suparata, te roog, aide sa ne radem!! E bine printzesa, da?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Auzi-ti? ai mei au niste vecini care se cearta care el o cearta pe ea ca n-a batut covorul ?! Acuma astia or au vocile invers ori m-am tzacanit io de tot ..

_

Da duamna, auzi-m si noi! Sigur ca da!

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Nela multumesc pt link. Tare mult imi doresc sa-mi organizez putin timpul sa pot sa citesc (cu toate ca in scurt timp o sa incep niste cursuri), dar imi place ceea ce spui.
Vacanta placuta si cat mai relaxanta ! ..si poate revine Ana la vechile obiceiuri cu somnul.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Pai zi cu cifre atunci aricelule, ai vazut, si Nela pune inimioare in ascii si nimeni nu s-a suparat, chiar a iesit un moment umoristic de cea mai buna calitate, apreciat de intraga suflare !!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

_

Da duamna, auzi-m si noi! Sigur ca da!

Pentru puiul tau

pour les amateurs

Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)

Mergi la inceput