La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 6
NelaM spune:
Doamnelor, va salut!
In sfarsit, mi-a dat si mie Boieroaica liber...
De ceva zile tot la zece presteaza cu somnul. Si eu nu-s obisnuita, ca eu la zece dormeam alta data (ea de la 8).
Iulika, da sa te pup! Ma bucur din suflet ca Daniela v-a facut azi fericiti! Asta o sa fie primul dintre miile de momente ce vor sa vina!
De abia astept nasterea in direct.
Zi-i la Bubu ca Sorin si-a luat elicopter din ala mare mare si sta si acum pe sub pat: nu am reusit sa il ridicam ever! Cica, citez: are ceva de nu merge! In traducere libera: nu tot ce zboara se mananca! Sunt convinsa ca Bubu si SuperBrucu or sa reuseasca sa il ridice de Craciun!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
happy_uka spune:
Suntem minunate, suntem fermecate, da nu bem si noi nimic?
Auzi-ti? ai mei au niste vecini care se cearta care el o cearta pe ea ca n-a batut covorul ?! Acuma astia or au vocile invers ori m-am tzacanit io de tot ..
Deh!! Viata asta ca o telenovela! La cat are episodu urmator?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Iulika ma bucur tare mult pentru voi ca aveti familia perfecta !!! Super veste ...sa fie sanatoasa Daniella si sa aiba parte de tot ce e mai bun in viata !!!
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
ai ma...chiar va place carinutzu meu? .. a mai invatat o gramada.. cand are ea chef lesinam de ras cu moacele pe care le face.. e incredibila
ralux, lull, iulia - multumesc mult!
nelaaaa ... cand incepe concediu?
ma intorc sa citesc pe chichineata asta de monitor...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
aricelul spune:
Buna fetelor,
Uka super filmuletele ... are cu cine sa semene Carina asa de precoce
Carinablanca noi am facut analizele la 1 an asa cum ne-a recomandat pediatra ca ar fi bine, nu ca ar fi obligatoriu, pt a lua masuri in cazul in care nu stam prea bine ...nu a fost cazul (doar glicemia putin peste pt ca am mancat inainte de recoltare )
Sabyna asta da autoservire cat de simpatica trebuie sa fie cum vine ea cu lingurita ... :)
Fetelor va multumesc pt comentariile la poze. eu nu prea le am cu cuvintele (mai mult cu cifrele ), dar sunteti minunate!
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex25 Iulika Sa dea Dzeu sa fiti sanatosi si fericiti....mi-au dat lacrimile de emotie ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
Maaai, unde estiiii? Iti simpt lipja, juuur!! Nu fii suparata, te roog, aide sa ne radem!! E bine printzesa, da?
_
Fragutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Suntem minunate, suntem fermecate, da nu bem si noi nimic? Auzi-ti? ai mei au niste vecini care se cearta care el o cearta pe ea ca n-a batut covorul ?! Acuma astia or au vocile invers ori m-am tzacanit io de tot .. Deh!! Viata asta ca o telenovela! La cat are episodu urmator? _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Da duamna, auzi-m si noi! Sigur ca da!
Pentru puiul tau
aricelul spune:
Nela multumesc pt link. Tare mult imi doresc sa-mi organizez putin timpul sa pot sa citesc (cu toate ca in scurt timp o sa incep niste cursuri), dar imi place ceea ce spui.
Vacanta placuta si cat mai relaxanta ! ..si poate revine Ana la vechile obiceiuri cu somnul.
_
Maria (28.08.2009)
happy_uka spune:
Pai zi cu cifre atunci aricelule, ai vazut, si Nela pune inimioare in ascii si nimeni nu s-a suparat, chiar a iesit un moment umoristic de cea mai buna calitate, apreciat de intraga suflare !!
_
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Da duamna, auzi-m si noi! Sigur ca da! Pentru puiul tau |
pour les amateurs
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)