La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
iulia0807 spune:
Veniram....de data asta am luat vreu streptococ ceva ca a facut puncte galbene pe amigdale!na,ca asta ne mai lipsea!mie una nu-mi placea temperatura de 37,3-4 seara insa na,ce sa zic,astept pana merg la medic mi-am spus,iar medicul mi-a confirmat temerile-cum ca ar mai fi ceva.drept urmare-cexyl inca 5 zile!
fir-ar mama lui a draq de treaba ce-o facem noi...da zau ca m-am necajit
Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009
Bebe voios de mami Iulia
http://bebevoios.blogspot.com/
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MangaGirl spune:
hello duamnelor,
vad ca e rost de copii bolnaviori. sanatate multa, baieti de techi si mely.
Vik sanatate multa si tie.
Mada condoleante.
uka am vazut o Carina minunata, desteapta si simpatica.
techi ma fata, cum zice Stefi atatea? faci ore suplimentare cu el seara?
noi suntem la stadiul de un "da" tipat si pitigaiat cand vede catelul pe strada. in rest, tot felul de sunete. ah...si-mi arata becul.
iulika, dana, nela va pupez pe toate. din ciclul, lucruri inutile cumparate de consoarte...al meu nu are boala tancurilor...dar isi cumpara ca apoi sa vanda in pierdere tot felul de keyboarduri si tablete electronice cu butoane care cica il vor ajuta sa faca muzica. keyboardul e menit sa-l invete sa cante la pian. inutil sa spun ca toate prind praf, iar dupa ce le cumpara de pe ebay, isi da seama ca nu sunt tocmai ce cauta el.
fram esti mortala cu sala. vezi ca duminica vin la Bucuresti, pune-ma si pe mine in agenda, intre doua sedinte de sala, da?
cristina ai o fata minunata. stie ea mama lui dragos de ce-a ales-o de nora.
nela concediu placut.
monis la multi ani sotului. iubita fratelui meu si iubitul pritenei mele sunt nascuti tot pe 3 octombrie. am decretat ca 3 octombrie ROCKS!
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia0807 Veniram ![]() ![]() ![]() Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
of, of...sa treaca repede ca tare e urat cu febra.
![](pupic.gif)
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
![](punk.gif)
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
La multi ani Anabelle!
La multi ani Adam!
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Azi am vorbit cu Adi . A fost ca o gura de aer proaspat! Lisa e racita rau, Adam e racit putin, era 12 noaptea la ei. Si totusi, a stat nu stiu cat pe net sa ma ajute, sa ma sfatuiasca, sa imi dea niste linkuri foarte utile. Asta e Adi pe care o stim noi, nu?
M-am gandit sa va spun, sa trimitem niste energie pozitiva sa se insanatoseasca puii.
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
anamaria1979 spune:
Sanatate multa lui raducu pletosu
Citat: |
citat din mesajul lui iulia0807 Veniram ![]() ![]() ![]() Iulia-mamica lui Ucu 29.09.2009 Bebe voios de mami Iulia http://bebevoios.blogspot.com/ |
mary_07 spune:
Multa sanatate le dorim puiutilor de Adi.
Pe mamica o pup tare si sper sa o citesc curand!
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
raluk16 spune:
Crissbebe nu eu sunt gazda, asa ca nu sunt in masura sa spun. Dar voiam si eu sa zic ceva. Oricum ti-ai zis parerea despre mine dincolo, asa ca nu am nimic de pierdut . Chiar daca eu nu ti-am zis nimic cu rautate si nu te-am facut proasta, cum ai zis tu acolo. Nu cred ai intrat aici de dragi ce iti suntem. Ba chiar te-ai exprimat in cateva mesaje de dincolo ca si cum grupurile ar fi distincte, poate chiar in competitie, ca si cum cele care scriem aici nu scriem si dincolo.
Ai fi fost mai simpatica daca ai fi fost sincera. Ai intrat aici la 7:25 si ai scris "avem caldura", ma rog, cu mai multe litere si cu caps lock. Apoi ti-ai dat seama ca ai scris in fereastra de forum gresita, si ai scris dincolo acelasi mesaj la 7:28 parca. Nu cred ca ai fi intrat tu aici sa ne spui ca ai caldura inainte sa scrii la dovlecei, nu cred ca asta ar fi fost primul tau mesaj aici. Drept dovada ca l-ai si schimbat, ca si cum ai intra aici din dorinta de a scrie aici pe viitor.
M-am gandit sa scriu astea nu ca sa te pun la colt. Ci ca sa explic fetelor care poate din devotament pentru tine nu scriu aici. Si pentru ele probabil ca mesajul tau a fost socant, sa vada ca tu ai vrea sa scrii aici. Poate l-ar lua ca o tradare.
raluk16 spune:
Multa sanatate lui Raduku! Ma sperie atata antibiotic. Scumpicul mic, sa se faca bine repede! Ti-a dat si ceva probiotice?
mary_07 spune:
Ucu,puiule,sa te faci bine repede
Alex da semne de imbunatatire,nu mai vin valurile chiar asa ,in schimb la Razvi aud un pic de raguseala in gat cand plange.
Nici maine nu mergem la gradi...yuhuu.
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
liliac1 spune:
Ukule sa te faci sanatos, puiule. Doamneeee, ce-o mai tragi. Eu Andrei ii dadeam si Liv52 atunci cand se exagera cu antibioticul. Este un hepatoprotector.
Despre imunizari de toamna...noi am facut-o cu Imunogrip. Tot am fost raciti dar nu rapusi Ca la un mom dat am dat-o in pneumonie este alta poveste.
Astia micii la gradi mai racesc si din cauza de transpirat si neschimbat, mers la wc unde stau geamurile larg deschise...iar daca au si cate-o idioata de educatoare care se sufoca de la transpiratia copiilor atunci e super! Noi am avut un specimen de-asta de mi-e greata sa ma si gandesc la ea. Ma gandeam s-o iau si s-o inchid o ora intr-o baraca de muncitori care sapa santul, sa-i torn o galeata de apa-n cap si sa o aerisesc dup-aia
crissai citit conditiile participarii la acest subiect??? Aici nimeni nu se supara, nimeni nu sufera de nebagare in seama, nimeni n-are greutati mai mari decat cealalta si vrem sa trecem peste ele cu zambetul pe buze. Te incadrezi in tipar?? GO Planet!!
Dar tinand cont de unele conditii in care s-a deschis "dovlecelulfest" eu mi-as reanaliza pozitia
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri