La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 13
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liliac1 Hai, ma, ce naiba, chiar asa???? Fir-ar ea de treaba, tre s bat drumu' pana la tine sa-ti arat ca te inseli. Amarnic. Sa vin cu miciii sau cu beriiciile recii?? Sau cu tuica de sfecla??? Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
ma ocupez eu de toate ca o gazda primitoare ce ma exist....tu doar tre'sa vii.
de fapt, ce fel de casa crezi ca am...fara bere...fara vin??? asa ma cunosti tu pe mine? ia vino sa iti demonstrez
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
liliac1 spune:
citat din mesajul lui Fragutza Vaaai, cat am ras, Uka! Super tare! Stiti ca am avut o perioada cand ma uitam la fotbal, mergeam pe stadion....ce vremuri! Am mai fost o tura la sala..devin dependenta, clar! Pentru puiul tau |
Phuoa, am ramas oare ultima mohicanca pe stadion?? Ma, si cum nu stiu sa sparg samanta...imi iau cate-o tona de stixuri!!
Cat despre dependenta sa ne zici cum IL cheama, concret.
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
vad ca ati murit
ma culc in cazul asta, va doresc pa
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
ma ocupez eu de toate ca o gazda primitoare ce ma exist....tu doar tre'sa vii. de fapt, ce fel de casa crezi ca am...fara bere...fara vin??? asa ma cunosti tu pe mine? ia vino sa iti demonstrez Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Mda, nu-mi ramane decat sa stau initial sa fac tuica si dup-aia...
Ma, si pute groaznic, dar na...daca de-asta n-ai, ma sacrific, ce naiba!
Si zici ca au mancat pustiulicii?? Lasa ca e bine!!
Si Radulescu baleste cand ne veda ca ne asezam la masa. Ca sa nu-i fie pofta de mancarurile noastre gretoase il infunda tat-su cu paine Bestial cum o clemfane ca pe cea mai grozava prajitura din lume!!
Ia zi, Stefi in ce universuri inalte se mai invarte??
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
raluk16 spune:
permite-ti
Lili, Techi, Ralu, Uka, Meli iu rul
Eu arat cam ca si Meli, dar cu coarnele de la U mai apropiate , adica sanii sunt mai subtirei asa inspre jos...
Ce film vedem acuma seara? Unde e Moni sa-mi spuna ce seriale bune sunt?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
citat din mesajul lui raluk16 permite-ti Lili, Techi, Ralu, Uka, Meli iu rul Eu arat cam ca si Meli, dar cu coarnele de la U mai apropiate , adica sanii sunt mai subtirei asa inspre jos... Ce film vedem acuma seara? Unde e Moni sa-mi spuna ce seriale bune sunt? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
get out of the city !! z-i repede din ce serial e asta??
putet-i sa vedet-i 3 episoade din noua serie house, vreo 2 din noua serie desperate housewives ...si multe altele, depindeste de moodul dvs
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
happy_uka spune:
Mai, de ce sa ma eschivez, trebuie sa va spun ca la sorele mele ca si eu sunt posesoarea unor esarfe subtzirele, numai bune pentru vremea asta...
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
get out of the city !! z-i repede din ce serial e asta?? putet-i sa vedet-i 3 episoade din noua serie house, vreo 2 din noua serie desperate housewives ...si multe altele, depindeste de moodul dvs _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
a, dar astea nu la tv nu?
Raspuns: Perfect Strangers, Balki
raluk16 spune:
citat din mesajul lui happy_uka Mai, de ce sa ma eschivez, trebuie sa va spun ca la sorele mele ca si eu sunt posesoarea unor esarfe subtzirele, numai bune pentru vremea asta... _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
macar tu ai scuza ca ai slabit... si de acolo se slabeste intai...
Dar eu care ma pastrez ... sau Nela, Ralu si Iulia care nici nu au fost grase...
happy_uka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
a, dar astea nu la tv nu? Raspuns: Perfect Strangers, Balki Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
nu la teve, pe acest zait.. e cu abonament, tocmail am platit, daca doriti va dau datele mele ca merge pt 3 ip-uri ...e full de seriale, io-s fan
...si daaaa...balki..ce tare era
_