La Dovlecelu' Vesel (6)
Raspunsuri - Pagina 12

liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uite, ca sa vezi ca de fapt este treaba serioasa cu ei...o sa ti-i desenez pe-ai mei O . . Edit prt explicatii: Deci ala mare-i capul si aia desenati plini si voluptosi sunt EI, maretii, impozantii... Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Hai ca se poarta...
Deci forumu' asta e de 2 euro-bani. Nu ma lasa sa fac cercul ala de dimensiune 150 atat cat are capul meu. Restul sunt in marime naturala

Liliana,

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri

happy_uka spune:
teki, imi pari masata.. te-ai masat?
lill, eu nu inteleg nimic din desen .... ochiii-ii unde sunt?
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo

liliac1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina_ana Nimeresc si eu in toiul petrecerii, dar acum daca m-a invatat Uka sa pun filmulete pe youtube am zis sa va arat si eu pe Emma mea care papa singurica. Hai, ca ma laud cu asta de zici ca a reusit fata la facultate, nu altceva! ![]() http://www.youtube.com/watch?v=icyk9Ws8YHo Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) ![]() POZE POZE NOI |
Sa stii tu ca e mai ceva ca admiterea la facultate. Nu vezi ca acum intra astia pe banda rulanta??
Cu mancatul singura e mai dificil. Eu am reusit sa dau examenul final cu fii-mea pe la 6 ani jumate.

Papusica mica este mortala!! Si chiar papa

Liliana,

D'ale Andrei
Vremuri

techila spune:
citat din mesajul lui liliac1![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uite, ca sa vezi ca de fapt este treaba serioasa cu ei...o sa ti-i desenez pe-ai mei O . . X Edit prt explicatii: Deci ala mare-i capul si aia desenati plini si voluptosi sunt EI, maretii, impozantii... Liliana, ![]() ![]() Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
imi permiti o corectura???
cine ghiceste cine este X????
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia

nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Fragutza spune:
Vaaai, cat am ras, Uka! Super tare! Stiti ca am avut o perioada cand ma uitam la fotbal, mergeam pe stadion....ce vremuri!
Am mai fost o tura la sala..devin dependenta, clar!
Pentru puiul tau

happy_uka spune:
X = Radulescu
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for
Nihil Sine Deo

liliac1 spune:
citat din mesajul lui happy_uka teki, imi pari masata.. te-ai masat? ![]() lill, eu nu inteleg nimic din desen ![]() _ ![]() ![]() |
Nimic nu intelegi!!! I-am dat pe spate, ce dreq! Gemeam de placere cand simteam ca techi se da cu masaj...
Liliana,

D'ale Andrei
Vremuri

mary_07 spune:
Pot sa ma rad cu voi?
Io as fi cam asa O
U U
Mely ,mamica implinita de
Alexandru (2 noiembrie 2007) si
Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

happy_uka spune:
citat din mesajul lui Fragutza Vaaai, cat am ras, Uka! Super tare! Stiti ca am avut o perioada cand ma uitam la fotbal, mergeam pe stadion....ce vremuri! Am mai fost o tura la sala..devin dependenta, clar! Pentru puiul tau |
Eee, zici si tu asa, ca esti prietena mea ...
Imi dau seama ca mi-am pierdut harul, m-au ajuns blestemele... Azi nu a ras nimeni la nicio glumitza de-a mea.Asta e, imbatranim si ne stafidim...

Bine ca inca ma iubeste copilu, ma tot striga din pat sa-mi spuna cat ma adora.. si nu-ii e jena sa -si urle sentimentele

_

liliac1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
imi permiti o corectura??? cine ghiceste cine este X???? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia ![]() nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Hai, ma, ce naiba, chiar asa????
Fir-ar ea de treaba, tre s bat drumu' pana la tine sa-ti arat ca te inseli. Amarnic. Sa vin cu miciii sau cu beriiciile recii?? Sau cu tuica de sfecla???

Liliana,

D'ale Andrei
Vremuri