Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)
Raspunsuri - Pagina 7

Lili_g spune:
Pe prospect scrie ca e bun pt 3 ani deci eu cred ca e OK.
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanact
Ma refeream Ioanei, care are aproape 3 ani. ![]() ALINA ![]() ![]() ![]() MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!! ![]() |

Lili_g spune:
Oh, Pogonici, ce minunat ar fi ca sa primiti un bb nou nascut!
Lasa ca Dumnezeu le va rezolva pe toate si daca e sa fie asa, slava Domnului! Sa incredintezi Maicutei Domnului aceasta si Cuvioasei Parascheva pe care o vom sarbatori si precis ca veti primi un raspuns care sa fie spre folosul vostru.
Te imbratisez cu mult drag,
Lili
Citat: |
citat din mesajul lui pogonici1977 fetelor vreau sa va spun ceva ceva ce am pe suflet... azi am un telefon de la cineva si nea zis ca vrea sa ne prezinte cazul unui ![]() nu pot da detalii inca...pana nu aflu ce si cum nu ma pot bucura..si nu se calrifica situatia fffff sigur dar dupa cum am spus..daca acel ![]() ![]() ![]() ![]() voi lasa soarta noastra in ![]() ![]() viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parintihttp://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png |

Lili_g spune:
Anul acesta, pelerinii care vor veni sa se inchine la moastele Sfintei Parascheva se vor putea inchina si la moastele Sfantului Maxim Marturisitorul care vor fi aduse de la Manastirea “Sfantul Pavel Xiropotamiteanul” din Muntele Athos. Delegatia athonita condus#259; de Parintele Partenie – staretul manastirii – va sosi la Iasi sambata 9 octombrie
http://cidadededeus.wordpress.com/2010/10/06/moastele-sfantului-maxim-marturisitorul-la-iasi/

Lili_g spune:
Cetatea Iasului se afla in sarbatoare de sambata seara, cand au sosit moastele Sfantului Maxim Marturisitorul. Ieri dimineata, raclele Sfintei Parascheva si a Sfantului Maxim au fost scoase în procesiune din Catedrala mitropolitana. Pelerinii indura frigul si ploaia la randul care s-a format si asteapta sa se închine moastelor celor doi sfinti. Aseara a avut loc Pelerinajul “Calea Sfintilor”.
http://ortodoxiepenet.blogspot.com/2010/10/urcusul-duhovnicesc-al-pelerinilor.html

pogonici1977 spune:
buna dimineata si doamne ajuta...
sa stiti ca de la ora 6 nu am somn si ma tot gandesc???oare e vreun semn de la sf paraschiva acest bebe????daca va fi sa fie al nostru bebele si vom fi parintii lui, atunci la botez ii vom pune numele de PARASCHIVA si daca ne ingaduie parintele si numele NECTARIA...ca tare mie drag sfantul....
azi voi lua legatura cu A.S, care se ocupa de caz...am emotiI
dar mentin gandurile...nu fortez situatia....las totul in mainile
viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Livsy spune:
Buna ziua!
Va trimit eu Sinaxarul de azi:
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie13.htm
Maine o sarbatorim pe Sfanta Parascheva!!!
Pogonici, urmaresc si eu cu emotie ce povestesti. Sa va ajute Maicuta Domnului! toate fetele
Doamne Ajuta!

MaraAnisia spune:
Doamne ajuta!
Anadomnica, ce frumos ca vei avea tot fetita, iti urez sarcina usoara in continuare si numai ganduri bune.imi place f mult numele ales
Lili, si noi ne-am apucat sa-i dam Irinei ulei de catina, la sugestia ta. am incercat si eu sa iau si e oribil, dar micuta il ia fara nici un comentariu,draga de ea, e atat de scumpa si de ascultatoare cand vine vorba de mancare si medicamente - daca ii zic ca face bine la sanatate e prima care ia ceva. Multumesc in fiecare seara Bunului Dumnezeu pt copilul minunat pe care ni l-a daruit. A, si apropo de remedii naturiste, noi ii mai dam Irinei cate o lingurita de propolis amestecat cu miere.
Nicoleta, ma bucur mult ca ne-ai scris despre voi, Doamne ajuta sa fie bine. si sa-ti traiasca frumosul, am vazut cateva poze cu voi si e un scump iar tu o mami super fericita.
Mada23, ce face burtica? sarcina cat mai lina iti doresc. si mai scrie-ne cand poti.
Deeva, ce mai faci? cum merge proiectul FIV?
Livsy, referitor la intalnire - sunt de acord cu cele propuse de tine. cine se mai inscrie?
Va pup si abia astept sa povestiti despre pelerinajul la Sf. paraschiva, cele care puteti merge.
Mara, mami de fluturas Irina
Cu Dumnezeu in gand
"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Livsy spune:
Buna din nou
Eu iontrasem ca sa citesc sinaxarul postat de mine inasmi mai devreme dar citind ce a scris Mara nu ma pot abtine...
Anadomnica, felicitari si din partea mea pentru fetita! Minunat nume... Dumnezeu sa va tina sanatoase si Maicuta Domnului sa va ajute, sa va nasteti cu bine!
Nike, Doamne ajuta, bine ai revenit! Sanatate tie si lui bebe!
Mara, ma bucur ca esti de acord, desi ma bucuram si daca propuneai altceva... chiar daca nu se mai inscrie nimeni tot putem sa ne vedem - asa va cunosc si eu si dupa aceea ne putem "lauda" aici, ca sa le facem "sic" la fete Glumesc..., daca mai exista doritoare.... putem vorbi si pe pm/ mail...
Doamne Ajuta si multa sanatate tuturor!

anadomnica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lili_g Anadomnica, ma bucur mult pentru ca Maria va avea o surioara! Sa va bucurati si sa multumiti lui Dumnezeu...bine ca te-ai mutat la Iasi, cred ca iti este un pic mai usor. Am citit ce spui tu de ai tai si plange inima mea, stiu ce spui...sa ne ajute Dumnezeu sa nu-i judecam ca nici noi sa nu fim judecati! Mintea omului e incalcita...nu reusim nici sa ne-o deslusim pe a noastra uneori, daramite pe a altora ... Te imbratisez, sa ne scri mai des. ![]() ![]() ![]() |
Lili, multumesc pentru sfaturile intelepte: asa e!! Eu nu vreau sa-i judec, doar constat o realitate care m-a dezamagit la vremea ei. Acum sunt ok, merci de intrebare. Sunt cu sotul langa Iasi, am si o doamna care vine sa ma ajute la curatenie si mancare si sta cu Maria cand eu ma duc la analize/controale. Desi sotul lucreaza uneori pana seara tarziu, ma ajuta mult cand vine acasa si dimineata pe la 5 cand cere Maria primul lapte se scoala el si-l prepara si asta ma odihneste mult pe mine.
Multumesc la toate fetele pentru felicitari... acum cand stau sa ma gandesc mai bine, cred ca vom si ramane la numele de Elisabeta si mie mi se pare din ce in ce mai frumos.
Pogonici - sa te ajute Sf.Paraschiva sa-ti primesti prunca abia nascuta. Cred ca sunteti si emotionati si plini de sperante - Doamne ajuta!
Mami

Album poze

Lili_g spune:
Un ucenic care era tot timpul ispitit de manie, parandu-i-se a fi dispretuit si ocarat de catre sotia sa, l-a întrebat: „Ce sa fac, Parinte, ca vin multe ispite si din nimica toata se aprinde cearta si judecata si mania violenta si rastalmacirea, de ajungi sa nu te mai intelegi om cu om. Gresind eu fara de voie sau cu voie si cerandu-mi iertare, sotia se tulbura si ma ocaraste, si foarte greu ii trece supararea. Eu incerc sa rabd si sa explic ca am intentii bune si vreau sa repar, dar ea imi taie vorba si imi rastalmaceste cuvintele si intentia, lovindu-ma cu asprime si invinuindu-ma si inchizandu-se fata de mine. Stiu ca ma iubeste foarte mult, dar din mandrie ma manii apoi si eu mai tare si ma impietresc in manie si tinerea de minte a raului, care ajung sa acopere iubirea, amestecand in ea justificare de sine, judecata, ura chiar. Deci ce sa fac cand ma ocara#351;te femeia si nu imi primeste apoi nici cererea de iertare?.
„Sa taci”, a spus Avva, „si sa nu fii suparacios ca o ia o pauzare cu barba. Femeia prin firea ei este mai sensibila, mai iute la manie si mai apriga la vorba, dar barbatul are mai proprie tacerea. Mare este taina tacerii ce opres#351;te dezbinarea si caderea in stricaciunea pacatului, a neiubirii. Sa-ti asumi tu insuti vina ta si a celuilalt, dar s#259; nu le diseci în toiul ispitei, sa nu te fixezi la ele, ci s#259; le arunci în focul inchinarii tacute si rabdatoare, ca sa arda si sa crape dracul maniei din tine”.
Barbatul trebuie sa fie ca un paratrasnet pentru femeie în clipele de ispita, spunea Parintele Ghelasie, iar femeia sa treaca peste supararea ia o pauzareasca, ca sa imbrace chipul de maica, prin care sa-l nasca duhovniceste pe celalalt.
Florin Caragiu, Cuviosul Ghelasie Isihastul