Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (64)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Lili_g
MaraAnisia da! Propolisul cu miere m e bun.
Ma bucur ca aveti o fetita ascultatoare. Asa sa fie tot timpul.
AnaDomnica sarcina usoara in continuare! Poate ne vom vedea zilele astea la Iasi.

Urez de pe-acum:

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfintei Cuvioasei Parascheva!

, deoarece maine vom fi plecati si nu m am cum sa intru pe forum, si bineinteles ca va servesc cu o www.retete-on-line.ro/retete-prajituri/prajitura-cu-capsuni-38.jpg" target="_blank"> prajitura, din partea Justinei.
Implinim si noi 6 luni. Nu-mi vine sa cred ce-a trecut timpul, si ce-o sa m treaca..maine -poimaine implineste anul.
Eu, ma i-au cu Ioana si nu simt cand trec zilele/saptamanile si in acelas timp si Justina.
La Ioana mi se parea ca trece greu timpul, avand-o numai pe ea.
Va las cateva poze cu fetele.
Voi reveni si cu cele de la Iasi.

O seara placuta!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Alina, ce frumoase sunt fetele, repede au mai crescut!

Sa aveti un pelerinaj frumos si sa ne povestesti si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

cele care sunteti la sfanta..nu uitati sa va rugati si ptr noi...

eu azi merg acasa....gata concediullll

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

alina.........sati traiasca fetitele...........ce frum sunt.....ca si voi

viitoare mami de bebe surpriza...caci doamne doamne ne va ajuta si in curand vom fi si noi parinti

http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna fete dragute
in primul rand condoleante cameliei pt tatal ei , imi pare extrem de rau pt pierdere
am intrat pt ca pur si simplu am simtit cum postarea lilianei , mi se potriveste in mare masura...trec printr-o perioada agitata la munca , si fac eforturi sa nu raspund unei atitudini cel putin rautacioase ...ieri insa am cedat si am raspuns ...hm..greu drum

va pupacesc pe toate , fara nicio exceptie , doresc si eu LA MULTI ANI , celor ce poarta numele Sf.Parascheva

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

MTHFR C677T genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

La Multi Ani! si din partea mea pruncilor si celor mari, care poarta numele Sfintei Cuvioase Parascheva.
Ma gandesc acum la fetita Aneiomaria si la Simona.lali, dar poate mai sunt si alti copilasi si alte fete, La Multi Ani! tuturor!

Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Am ajuns cu bine la Iasi. Drumul a fost bun, iar fetele cuminti.
Sigur ca va vom pomeni cand vom ajunge la moastele Cuvioasei (numai ca eu nu ma pot ainge , asta e..daca acum e perioada. Dar am venit pt mama (ca e bolnava), pt fete si pt voi toate de pe forum care va doriti prunci.

Da! astazi isi serbeaza fetita Aneiomaria ziua..Oana-Oanka cu fetita si sotul sunt la ei.
Merg sa ma culc, nu inainte de a va multumi pt toate ce ne-ati vizionat pozele.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandaa spune:

LA MULTI ANI si din partea mea tuturor care poarta numele cuvioasei Parascheva.

Cami bunul Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l ierte pe tatal tau iar tie sa-ti dea putere sa treci cu bine peste aceasta durere mare. Suntem alaturi de tine.

Alina multumim ca te rogi pentru noi si tuturor care ati ajuns la Iasi la Sfanta Parascheva. Am vazut si eu pozele ce frumoase fetite ai. Sa-ti traiasca sa creasca mari si cumunti.

Georgia ma bucur ca ai trecut pe la noi. Cand mai ai timp sa ne mai dai vesti despre tine.

Anadomnica ma bucur ca sunteti toti bine. Sa va ajute Maicuta Domnului.

Virginia intotdeauna cand ne scrii ne bucuri. Ce mai faci? Cum te mai simti? Te pup.

Pogonici astept sa ne dai detalii. Te vad linistita si impacata. Bunul Dumnezeu sa va ajute.

Mara ce frumos ai povestit de fetita ta. Sa va bucure mereu ca voi sunteti parinti minunati.

livsy, Lili si toate fetele multi

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Buna dimineata

Va trimit eu sinaxarul de ieri, ca vad ca nu este postat:

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie14.htm

Si cel de astazi:

http://www.calendar-ortodox.ro/luna/octombrie/octombrie15.htm

Doamne Ajuta si o zi frumoasa, binecuvantata! TUTUROR!

Sandaa, ce frumos ne-ai scris

Ioanact, ma bucur ca ai reusit sa ne scrii tocmai de la Iasi Salutari si imbratisari si fetelor de acolo.

Salut toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

www.salvatiuncopil.blogspot.com" target="_blank">http://www.salvatiuncopil.blogspot.com

Va rog sa ajutati cum puteti aceasta fetita care are mare nevoie de voi ! Mai sus aveti link-ul catre blog-ul care descrie trista ei poveste, iar mai jos aveti cateva numere de telefon unde puteti dona fiecare cat poate!

Donatii prin Romtelecom

09 00 90 08 50 - 2 Euro
09 00 90 08 52 - 5 Euro
09 00 90 08 54 - 10 Euro

Mergi la inceput