Fluturasi de martie-aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

stefy cu mare placere iti dau detalii. mai spre seara ca acu' pregatesc salata de peste...

mie nu vrea nimeni sa imi raspunda la intrebarea cu maioneza??? era pe bune intrebarea....

anaxena se mai intampla mami. si iasmi a facut pishu in pat acu cateva nopti si tocmai venise in pat langa noi si m a udat toata si pe mine....

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

CATANK da unde locuiesti draguta mea?
la munte nu?

eu sincer mananc salamuri
nu pateuri
nu branza topita
dar de salamuri nu ma pot lipsi
asta este
stiu ca nu sunt bune si sanatoase
dar asta e
in rest gatesc si eu la fel de mult

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

stefy cu mare placere iti dau detalii. mai spre seara ca acu' pregatesc salata de peste...

mie nu vrea nimeni sa imi raspunda la intrebarea cu maioneza??? era pe bune intrebarea....

anaxena se mai intampla mami. si iasmi a facut pishu in pat acu cateva nopti si tocmai venise in pat langa noi si m a udat toata si pe mine....

uite cum fac eu derogare de la ce am zis
maioneza in casa are mmuult mai multe calorii
cea din comertz e pasteurizata dar shtiu ca nu ai probleme cu asta
eu nu pap maioneza de fel,la cat sunt eu de comoda iti recomand pe cea din comertz

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

anaxena nu trebuie sa te simti penibil, esti f haioasa,..cred ca multora dintre noi apreciem efortul tau de a ne informa. Si pe mine ma intereseza sa nu pun mai multe kg decit mi-a recomandat dr., drept pentru care mi-am lipit si eu pe frigo lista cu cintarul dupa modelul lui bb_yasmi Pina cum sunt mai mult decit in grafic Deci... va pupic pe amindoua si citesc cu interes

miki nu mai stiiam cind trebuie facuta amniocenteza in caz de rezultat prost la dublu test, oricum in 16 s ajung la dr, si atunci aveam de gind sa iau si rezultatul.
Dar uite ca ...s-a ivit ocazia sa plec maine cu cineva f devreme la bucuresti sa fiu la 7 la clinica sa intru in posesia rezultatului, apoi la orele 9.30 trebuie sa fiu la servici. Deci maine rezolv si problema asta. Sper sa fie ok rezultatul!!!

Muncitorii si-au luat liber pina luni pt ca trebuie sa se usuce gletul de pe perti si tavan...altfel....nu prea merge, si mai este si vremea asta de cacao se usuca la primavara, am geamurile deschise peste tot, un curent de te ia pe sus... Noroc ca stau in casa la caldurica.
miki multumesc pentru "adiratia" stilului nostru de viata, ... este si un efort sa obtii astfel de produse, nu te gindi ca batem din palme si avem rapid, dar cu dragoste, rabdare, intelegere in familie si muuuulta munca le realizam.
roxy Laptele de capra este sanatos pentru organism, dar doar pentru cine il suporta. Daca ai avut dubii...sa-l consumi, sa nu-l consumi...nu trebuia. Fa-ti un ceai...poti fierbe apa, apoi adaugi 3 felii de lamaie ...si adaugi o lingurita de miere si il savurezi. Poate te vei simti mai bine...
Noi avem capre ...sotul bea laptele crud, eu nu prefer nici lapte nici brinza, doar pastrama de ied

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

Mergi la inceput

fasole mai veche ca asta n-am vazut de cand ma shtiu!!!fierb la ea de 3h si degeaba,ca asha-mi vine sa ma duc sa cumpar una klumea,cine shtie de cat timp o aveam in dulap...e inca in termen dar...fierbe de nu mai poate
uite cum imi stric eu pofta de mancare cu altceva,ca in baza fasolei mor de foame

vai!!ce am mai scris azi,se vede ca-s acasa!!

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

yasmi iti raspund eu ce consider din pct meu de vedere care umpar oua de la anumite pers(mereu am luat de la ei si stiu ce produse au) prefer sa fac maioneza acasa din oua decat sa cumpar din comert caci maioneza aceea contine multe chimicale in plus pe langa ou..asta e parerea mea.

21+

Mergi la inceput

anaxena, alina

anaxena tu zici ca esti comoda......sa ma vezi pe mine.... nici nu am mai cumparat maioneza....pun doar ulei de masline in salata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

cami_antonia stau intr-o zona f draga mie, ...aproape de munte.

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

Mergi la inceput

anaxena parca stiam ca daca e fasolea tare si nu fierbe se poate pune putin bicarbonat......dar nu stiu exact....

astazi cand am ajuns sa o iau pe fii'mea de la gradi...s a uitat surprinsa la mine si mi-a spus "mami l ai scos pe bebe din burtica???" wowwww oare ce inseamna asta???

Mergi la inceput

ori sunt eu in plop ,ori ama nu a mai intrat

Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput