Fluturasi de martie-aprilie 2011 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

mey fetelor,vorbarete mai sunteti!!...va pierde omu' nitzel din oki si umleti un capitol...
eu sunt putin ingrijorata ca am o senzatie ca m-am pricopsit cu o infectie urinara....
alti bani vineri la dr....cand ziceam ca am scapat de analize

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

roxanda felicitari pt baietel!!!!!!!!!!!

eu nu inteleg cum se modifica DNP-ul dupa eco??? pt ca bebe intr-o luna poate creste mai mult, sa fie cu 1-2 sapt mai mare, in alta luna poate avea atatea sapt ca si si dupa UM ....

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

care vi se pare mai periculoasa: maioneza cumparat din comert sau cea facuta cu oua crude acasa?????

mamica fericita de printesa si baietzoi s20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

alina.n merge si fara mazare. eu de mult nu mai pun mazare la salata boeuf. mereu se cam usuca parca, nu o nimeresc intotdeauna buna asa ca nu mai pun. dar telina nu lipseste.

miki
eu am mancat un sendvis cu muschi file, unt si branzica si conopida.

chiar fetelor, sunca de pui, pastrama de pui, muschiul file, muschiul taranesc ... astea sunt fierte oare? sau cum or fi? crude nu ar parea.

S-a intamplat minunea mult asteptata19+

pai ce iei din supermarket ( muschi file si alte cele ) sunt cam 90% fiert afumate..dar cum spune alina cam in toate orasele sunt magazinasele astea prin piete cu produse aduse de sibieni sunt extraordinare ca abia rezist la ce ia taicamiu de la ei..dar sunt cum le facea bunicu cand eram eu mica: crud -afumate dar bune rau..off, ce mai mancam asa crude..tare bune erau

mami de Vlad 09.04.2009 si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

roxanda felicitari pt

la mine a coincis exact cu actul sexual..adiq am ovulat in z10...dupa UM am 16s + 1 z dupa fufu 16s+ 5z

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 16+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxanda80

buna burtici.tocmai m-am intors acasa.sunt happy nevoie mare.mi-am vazut baietelul(120% e baietel).era f.activ,dar din cauza ca placenta e pozitionata cumva in fata(ce o mai fi insemnand si asta)nu-l prea simt foindu-se.l-a masurat si s-a schimbat DPN-ul:18 martie 2011deci e putin mai micut.am rezolvat si cu concediul medical pana pe 20 oct.
uraaaaaaaa.venim in rom.in week-end.acum nu mai pot sa fac nik prin casa.deja ma gandesc sa ma apuc de bagaje.

mami de baietel si17+

roxanda, felicitaaari!!! sa fie sanatos si cuminte drum bun in Romania, sa va imbracati gros

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

si mie mi s-a intamplat la fel! dupa socoteala medicului ginecolog noi faceam sapt completa luni! knd am ajuns prima data la maternitate la salade garda, dupa socoteala d-lui doctor de acolo, se implineau sapt vineri!!! dar dupa alte 2 sapt knd am fost nev s aajung din nou la sala de garda am revenit la socoteala doctorului meu ginecolog, si specific k la maternitate mmi-au facut de fiecare data eco!
12sapt+2 zile

kmy

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

alina_n si eu fac pate in casa din ficat de gisca. Imi iese f bun...
roxy nu roxi, la noi in casa nu o sa gasesti niciodata mezeluri din comert, brinza topita sau pateu.
Eu le prepar in casa, puii ii dezosez si le dau cu condimente,ii leg presat, (gen ochi de plasa peste) ii las la macerat...ii oparesc nitel, apoi o idee f putin la fum...iese un ghiudem de toata frumusetea. Sau peste marinat, sau afumat, ... sau casul afumat, chiar si cascaval.... totul fac in casa. Desigur, imi si permite zona, conditiile, nu sunteti de condamnat...
Astazi de ex., m-am trezit de dimineata si ma gindeam ce as putea minca, pt ca nu mai aveam cine stie ce in frigider, lapte cu griu aveam la fiert, la sfirsit adaug miere (nu prefer lapte cu orez), ...si pina a fost gata mi-a fost pofta de paine calda, tocmai ce venise sotul de la magazin, am mincat una intreaga goala. Chiar daca de obicei la mese eu nu consum paine. Am considerat gestul meu ca fiind o pofta... Fireste ca am grija sa nu mai maninc una pina diseara, chiar nici maine ...pt asta, dar cind stiu ca sar "calul" sau nu este sanatos(nu neaparat ca as fi gravida) nu pun gura deloc.
La petreceri ...la aperitiv raman platorurile aproape intregi de la noi, ..al meu sot are aceleasi preferinte, ...asteptam sarmalele

Este foarte adevarat in ziua de astazi cind stai la oras, este foarte greu sa te abtii de la ceea ce-ti ofera producatorul, ...atita timp cit nu esti producator direct... Nu voi avea viata vesnica, ...pe acest pamint, ... dar daca pot evita, o fac... pentru p

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet 14+

catank tare va admir pt stilul vostru de viata sanatos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

se poate ridica, dar daca nu , ajungem la cezariana, acum nu mai conteaza, bebetza sa fie ok!
12 sapt +2 zile

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

[
ANtguess, cit a costat, unde si a durut operatia asta??? Ma gindesc si eu serios la ea dupa ce nasc.
In rest va transmit pupici tuturor fetelor, sunt pe fuga sa-mi termin treaba la sv...ca la 3.30 plec spre doctor.

Am facut operatia in decembrie in spitalul de arsi de pe grivitei. dr meu este unul din cei mai ieftini si lucreaza si la o clinica la stadionul national . pe mine m-a costat 1600 euro dar nu am facut doar abdominoplastie ci si un lifting intre picioare pt ca ramasese surplus de piele si nu puteam sa mai pot deloc o fusta mai scurta, se vedea ca naiba
despre dureri...nu stiu ce sa iti spun...la mine a fost mai complicat din cauza ca aveam o taietura pe burta si cate una pe fiecare santz pelvian.. nu aveam voie sa stau in fund din cauza liftingului intre picioare, si nu puteam sta dreapta din cauza operatiei de burta:))
oricum durerile nu sunt mari, chiar m-am mirat pt ca ma asteptam la mai rau, am ascultat indicatiile doctorului si nu am avut nici un fel de problema. singurul inconvenient este ca dupa operatie, cam o saptamana nu prea poti sa iei din casa din cauza ca pielea trebuie sa se intinda usor si cateva zile stai un pic mai aplecata in fata si ai arata ciudat sa iei asa pe strada:)
dr doctor opereaza si la grivitei si la stadionul national depinde de unde ii e comod dl dr. pretul e la fel
eu am facut-o pe cea de burta la grivitei si dupa doua luni am facut lifting si implant la sani la clinica privata..

daca vrei detalii despre doctor, iti pot da un pm

Mamica mandra a lui Dani si 14+

Mergi la inceput