FIV 282
Raspunsuri - Pagina 4
alexis81 spune:
Mami imi pare tare rau. Stiu ca cuvintele sant de prisos dar esti o femeie curajoasa si o sa vezi ca urmatorul o sa fie cu rezultat positiv.
Te pup si te imbratisez
aristica spune:
felicitari proaspetei gravidute!
gheveronica - nu vreau sa te sperii, tocmai d-asta am intrebat ce zice doctorul de progesteron. Adica esti abia la inceputul stimularii si el e destul de mare. Acum nu stiu cate zile de stimulare ai, ca daca faci vreo 9, e o.k. Progesteronul tre' sa fie cam de 1 in ziua cu pregnylul. La tine, 0,8 mi se pare cam mare, dar eu nu sunt doctor Este posibil ca doctorul tau sa considere normala o valoare de 1,5 a progesteronului in ziua cu pregnyl.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
dandanutz spune:
alexis daca erau de 5 zile ,da erau blasto si eu cred ca tot asa o sa fac ca la mine e al 4 lea si nu s-a prins nimic de 3 zile vedem asa,dar la tine sigur sunt 2 dupa beta .....sa fiti bine pana la termen si te astept cu vesti de la eco
mami vreau ma bucur ca esti optimista asa si trebuie sigur o sa ai cel mai frumos cadou de craciun...
daniela74 inca nu am inceput cam pe 19-20 incep si pe 25 plec in israel sper sa vin graviduta de data asta ...tu ce faci?cand faci trasferul cu ce ai la rece?
va pup si bafta
CAMELIA28 spune:
Eu am avut beta 173 in ziua 8 si 443 in ziua 10 de la ET cu blastocisti si am gemeni, aseara i-am vazut pt prima data, 212 nu e foarte mare, chiar sunt curioasa Alexis daca s-au prins amandoi.
Doamne ajuta !
5+
brunadria spune:
camelia
sarcina usoara ,iti doresc sa ai pereche fetita si baiat!
sa fie sanatosi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
alexis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CAMELIA28 Eu am avut beta 173 in ziua 8 si 443 in ziua 10 de la ET cu blastocisti si am gemeni, aseara i-am vazut pt prima data, 212 nu e foarte mare, chiar sunt curioasa Alexis daca s-au prins amandoi. Doamne ajuta ! 5+ |
Camelia28 ce-o vrea DD daca sant doi o sa fiu fericita daca e unu o sa fiu la fel de fericita.Important sa fie sanatos/sanatosi si sa ajung la 9 luni cu bine.
Sa ai grija de bebicii tai si sa ai o sarcina usoara ca un fulg.
Cum a fost la eco?
Te pup si ai grija de tine si de
gheveronica spune:
buna fetelor
felicitari camelia si sarcina usoara
cristy ce-ai mai facut????
eu am fost la eco z6 de stimulare si am estradiol 268 progesteron 0.8
endometru 8.6 si 5 foliculi pe ovarul drept cel mai mare de 11.6 iar ovarul stang nu s-a vazut
sunt super dezamagita ....parca nimic nu-mi merge bine...dupa 4fl menopur pe zi???? parca ma injectez cu apa...
pup toate fetele si multa bafta
mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite
denisa220972 spune:
gheveronica daca cei 5 sunt apropiati ca marime, stai bine, priveste partea plina a paharului, progesteronul este bun, endometru este bun, eu sunt una dintre femeile care au ovulatie o luna pe ovarul drept si o luna pe stangul,la nicio stimulare nu am avut la fel. La primul fiv am avut ovarul drept 4 foliculi si doi pe stangu, iar fiv2- 7 foliculi pe stangu , 2 dreptul. In urma monitorizarilor mi-am dat seama cum stau cu ovarele, si eu ma asteptam 5S-5D, dar na fost sa fie asa. Nu trebuie sa fi supi.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
cristy1977 spune:
hello,fete dragi, ce mai faceti
iaca ca imi fac si eu timp acum noaptea sa va scriu ca am niste zile tare grele
veronica, pai eu cred ca tu stai bine si ai si 5 foliculasi, ceea ce nu este de lepadat, mie analizele dupa 3 zile de stimulare mi-au iesit asa: estradiol: 60 si progesteron <1, deci nu bine cred eu, habar nu am, oricum mi-au marit doza la 4 menogon/zi si 1 diphe, sunt putin desumflata, mi-e frica ca nu raspund la tratament iar eco este abia luni... voi ce credeti fetelor?
mami vreau imi pare tare, in ce zi ai facut testul? ai facut test de sange? fii tare, noi suntem alaturi de tine
imbratisari pentru toate fetele
"After all, tomorrow is another day!"
denisa220972 spune:
Fetelor sa va intreb voi faceti FIV? sa nu fac greseli.
cristy1977 din ce-am citit eu pe diverse ....., progesteronul tau este bun, el va creste lent, pana la pregnyl, la puntie sa vezi cum stai cu el si la ET.(stiu ca valoarea trebuie sa fie mica pana la punctie)Sper sa nu gresescam un talmes balmes in cap, progesteron, estradiol nu mai asta visez
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.