FIV 282
Raspunsuri - Pagina 3
dandanutz spune:
alexis cat ma bucur pt tine FELICITARIIIIII ... a fost cu blasto?
mami vreau i-mi pare rau dar o sa reusesti pana la urma o sa reusim cu toate
va pup si bafta la toata lumea
daniela74 spune:
ALXIS felicitari mamico.Sarcina usoara si bebici sanatosi
Mami_vreau imi pare rau,dar nu-i nimic mergem mai departe.Te pup si multa sanatate sa-ti dea DD,vine el si bebele
Dandanutz ai dat startul?
Alina ce veste buna,sa fie tot asa pina la capat
Monaramona ai facut si tu un test,ceva,acolo? Tin pumnii sa fie bine
Mult noroc fetelor in focuri.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
monaramona spune:
daniela sunt deabea in a 7 zi asa ca mai astept pana la test..inca mai am mici dureri de burta ..ff mici care imi da sperante ca acolo e cava lipicios care se agata cu disperare de mamica lui
ALINAOPREA spune:
Mami vreau asa rau imi pare sa aud vesti din astea....dar nu ne lasam...noi suntem puternice...si perseveram pana la implinirea visului nostru asa-i?
Daniela74
Brunimultumesc,si sa dea Dumnezeu sa se intample minunea cat mai repede si la tine si la toate fetele inimoase de pe acest forum si nu numai.
Bafta tuturor si sa auzim numai de bine!
Alina in asteptarea unei minuni de
florelacri spune:
alexis felicitari....
sa ne ajute DD sa trecem cat mai multe la odisee....
va pup fetelor...
denisa220972 spune:
mami_vreau sincer i-mi pare foarte rau,.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
mami_vreau spune:
dandanutz, daniela, alina, denisa va multumesc!
dap, normal ca mergem inainte cu tupeu!
in decembrie e urmatoarul fiv!
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
angieangie spune:
Doamne ajuta Laura sa fie cu noroc si de Craciun sa ai un bebe sau doi in burtica
Citat: |
citat din mesajul lui mami_vreau dandanutz, daniela, alina, denisa va multumesc! dap, normal ca mergem inainte cu tupeu! in decembrie e urmatoarul fiv! Laura mutatia MTHFR C677T heterozigota |
Angie+23
bebe jucaus
mami_vreau spune:
multumesc angie!
oricum nu stiu daca apuc sa fac testul inaite de craciun... poate inainte de anul nou ca sa pasesc cu dreptul in 2011.
Laura
mutatia MTHFR C677T heterozigota
alexis81 spune:
Buna dimineata fetelor!
Dandanutz, flore, daniela multumesc frumos si sper din tot sufletul sa reusiti cat mai repede si voi, de fapt sant sigura ca ve-ti reusi nu se poate altfel. Dan eu cred ca erau blasto aveau 5 zile si vreo 12 celule.
Eu am pus prea putine intrebari doftorasului am preferat sa merg pe mana lui. Singura chestie care nu mi-a placut este ca nu a vrut sa-mi puna trei embrioni el a insistat prt.2 asa am pierdut un pitic care nu era asa de dolofan, s-a pierdut. La "rece" nu mai am nimic!
In rest mi-am facut programare la gine merg pe 19 oct.
Va pup aveti grija de voi si CURAJ.