FIV 282
Raspunsuri - Pagina 22

lyly_mar spune:
Cristy ,sa dea DD sa stea cumintei la tine in burtica 9 luni!
la albu e o fata ,mirela care a pus 4 de 2 celule (de ziua 2) si s-au prins 2 ,asa ca stai cumintica si gandeste-te ca esti graviduta
Citat: |
citat din mesajul lui cristy1977 hello fetelor, acum am ajuns acasa, ne-am intors cu 3 puiuti in burtica, de calitatea 1, fara fragmentatii, dar foarte micuti (2 celule fiecare), acum stau cumintica in pat, beau ceai cu lamaie si ma plictisesc de nu mai pot ![]() vero, ce mai faci? ![]() maria, sigur de data asta va fi cu succes, este foarte important sa avem incredere in sansa noastra ![]() lyly mar, sincer eu zic sa mergi mai departe cu stimularea, chiar daca sunt doar 3 foliculasi, uite au am avut 12 foli din care nu au rezultat decat 4 embrioni - 1 de calitate slaba pe care nu l-am pastrat si 3 embrionasi buni dar doar de 2 celule, au mai fost fete in aceiasi serie cu mine care au avut doar 2 foli si care s-au fertilizat si au rezultat embrioni de 2 si 5 celule, dupa cum vezi nu exista o regula, asa ca daca lucrurile decurg cat de cat bine, nu te speria de numarul mic de foliculi, s-ar putea sa ai o surpriza foarte placuta, iti tin pumnii ![]() pup fete dragi ![]() "After all, tomorrow is another day!" |

cristy1977 spune:
bravo, vero, pup fata optimista, eu voi face testul pe 2 noiembrie, sa ne ajute dumnezeu pe toate
mai am intrebare si imi e cam rusine: fetelor noi cand mergem la wc avem voie da ne fortam, ca mie imi este tare teama acum
"After all, tomorrow is another day!"

cristy1977 spune:
lyli mar, multumesc de incurajare, ajuta tare mult
"After all, tomorrow is another day!"

daniela74 spune:
maria tot 2 congelati am si eu,unul de 4 si unul de 8 celule.Sa vedem daca o sa reziste la decongelare,la cit sint eu de norocoasa Ai tai cite celule au avut? Pup si iti tin pumnii,mai e putin.
crisy felicitari,ai 3 minuni in burtica,stai cumintica si fii pozitiva,o sa fie bine
Ieri am fost la dr.sa programam transferul,astept sa ma sune infirmiera,sa-mi zica cind are loc pt.ca exista o lista de asteptare luuuunga,cam de 2 luni .Nu cred ca o sa-l fac inainte de sarbatori,dar o sa vedem.Intre timp m-am mai ales cu niste pastilute:coenzima Q 10 si DHEA 50,sa crestem rezerva ovariana.O sa le iau in paralel,in cazul unui esec o sa am mai multe ovocite la fiv-ul urmator.
mami_vreau cred ca tu ai avut DHEA? A dat rezultate?
Pup fetele si mult noroc.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD

monaramona spune:
ms lola , angi ...angi asa sa fie sa fie ca la tine ..si de craciun sa imi fie rau si mie sa nu pot manca sarmaledar sa am
in burtica

angieangie spune:
Cristy. sa dea Dumnezeu sa fie lipiciosi puiutii
Monaramona...asa va fi!!!am zis
Angie+25
bebe jucaus