FIV 282
Raspunsuri - Pagina 22
lyly_mar spune:
Cristy ,sa dea DD sa stea cumintei la tine in burtica 9 luni!
la albu e o fata ,mirela care a pus 4 de 2 celule (de ziua 2) si s-au prins 2 ,asa ca stai cumintica si gandeste-te ca esti graviduta
Citat: |
citat din mesajul lui cristy1977 hello fetelor, acum am ajuns acasa, ne-am intors cu 3 puiuti in burtica, de calitatea 1, fara fragmentatii, dar foarte micuti (2 celule fiecare), acum stau cumintica in pat, beau ceai cu lamaie si ma plictisesc de nu mai pot, credeti ca au vreo sansa prichindeii mei fiind atat de mici? vero, ce mai faci? maria, sigur de data asta va fi cu succes, este foarte important sa avem incredere in sansa noastra lyly mar, sincer eu zic sa mergi mai departe cu stimularea, chiar daca sunt doar 3 foliculasi, uite au am avut 12 foli din care nu au rezultat decat 4 embrioni - 1 de calitate slaba pe care nu l-am pastrat si 3 embrionasi buni dar doar de 2 celule, au mai fost fete in aceiasi serie cu mine care au avut doar 2 foli si care s-au fertilizat si au rezultat embrioni de 2 si 5 celule, dupa cum vezi nu exista o regula, asa ca daca lucrurile decurg cat de cat bine, nu te speria de numarul mic de foliculi, s-ar putea sa ai o surpriza foarte placuta, iti tin pumnii pup fete dragi "After all, tomorrow is another day!" |
cristy1977 spune:
bravo, vero, pup fata optimista, eu voi face testul pe 2 noiembrie, sa ne ajute dumnezeu pe toate
mai am intrebare si imi e cam rusine: fetelor noi cand mergem la wc avem voie da ne fortam, ca mie imi este tare teama acum
"After all, tomorrow is another day!"
cristy1977 spune:
lyli mar, multumesc de incurajare, ajuta tare mult
"After all, tomorrow is another day!"
daniela74 spune:
maria tot 2 congelati am si eu,unul de 4 si unul de 8 celule.Sa vedem daca o sa reziste la decongelare,la cit sint eu de norocoasa Ai tai cite celule au avut? Pup si iti tin pumnii,mai e putin.
crisy felicitari,ai 3 minuni in burtica,stai cumintica si fii pozitiva,o sa fie bine
Ieri am fost la dr.sa programam transferul,astept sa ma sune infirmiera,sa-mi zica cind are loc pt.ca exista o lista de asteptare luuuunga,cam de 2 luni .Nu cred ca o sa-l fac inainte de sarbatori,dar o sa vedem.Intre timp m-am mai ales cu niste pastilute:coenzima Q 10 si DHEA 50,sa crestem rezerva ovariana.O sa le iau in paralel,in cazul unui esec o sa am mai multe ovocite la fiv-ul urmator.
mami_vreau cred ca tu ai avut DHEA? A dat rezultate?
Pup fetele si mult noroc.
daniela,
in asteptarea unei minuni de la DD
monaramona spune:
ms lola , angi ...angi asa sa fie sa fie ca la tine ..si de craciun sa imi fie rau si mie sa nu pot manca sarmaledar sa amin burtica
angieangie spune:
Cristy. sa dea Dumnezeu sa fie lipiciosi puiutii
Monaramona...asa va fi!!!am zis
Angie+25
bebe jucaus