FIV 282

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Buna dimineata!
Daniela, Cristy: Am transferat 2, de fiecare data am pus doar 2......vom vedea ce va fi de data asta! Doamne Ajuta!!
Honeys: Spune-mi, te rog, daca inafara de sangerarea din ziua 8 ai mai avut ceva simptomre?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Of Maria, ce le-am mai cautat si eu.

Pana in ziua 8 m-au durut sanii, atunci s-au desumflat; durere de burta seara in ziua 6 si in ziua 7 cam pana la pranz; a si ma trezesc noaptea cam de la et ori la 5 ori la 4 ori la 3 si nu prea mai dorm.

Doamne ajuta. Iti tin pumnii.

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor
Eu sunt la primul FIV cu dr Albu Dragos si am nevoie, dc puteti, sa ma ajutati cu un sfat, poate a mai patit vreo fata asa ceva....
Am fost la analize si eco(ziua 5 de CM-a 4 de stimulare),iar dr cu chiu cu vai a mai gasit 3 foliculi(initial in ziua 2 a vazut 4),la inceput nu vedea decat 2 si mi-a propus sa ma opresc cu stimularea....a mai cautat si a mai gasit unu....a zis ca nu isi explica de ce la AMH =1,2, am doar asa de putin foliculi.....ca varsta ar fi cauza(41) si chistul endometriozic ....pe urma zis sa merg in continuare cu stimularea pe care o am si sa ne vedem joi dimineata ...si hotaram ce facem....ca el crede ca dc intrerup acum,luna viitoare tot atatia am.......
Mi-am facut si analizele:estradiol=153,Progesteronul=4,9.....mi se pare imens progesteronul!!!!!!!....
a zis ca dc nu pot continua FIV-ul, pot face Inseminare......

eu fac stimulare procotol scurt:clexane 0,2 si diferiline 1/2 fiola-dimineata si puregon 150 si menopur 150-seara.
Voi ce credeti ca ar tb sa fac???Mi se par f putin foliculi...a mai patit vreo fata asa ceva? I-am zis sa imi mareasca doza de stimulare si a zis ca e doza maxima...cu toate ca eu am auzit de doze mult mai mari...
si Doamne ajuta la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

SALUT LYLY ! Ce pacisi?
In primul rand diphereline este pentru inhibare, iar clexanele de o,2 este pentru sange (adica sa nu se ingroase foarte mult de la tratament). Pentru stimulare nu e decat Menopur si Puregon. Intr-adevar, eu ajunsesem la 300 Menopur/zi, dar nu faceam Puregon, tu, le faci pe ambele si da, doza este mare. La 41 de ani eu spun sa te trezesti dimineata, sa zambesti, caci ai 3 foliculi. Asteapta ziua de joi, cea de eco sa vezi ce dimensiuni au foliculii tai.

manaramona -

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Lyly, cum ziceam si eu cu fetele 1 norocos e de ajuns, sincer. Nu te stresa, e devreme, asteapta ziua de joi si o sa ia dr. decizia corecta. Noi am fost 3 fete care am reactionat diferit, prin urmare si schemele au fost diferite. Oricum pana joi, mai pot aparea, eu tin pumnii sa fie asa.

MULTUMESC DOAMNE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ari,honeysi multumesc de incurajari
dr ma lasa pe mine sa hotarasc...de parca eu as stii cum sa fac mai bine
am o idee fixa ,de ce totusi la AMH meu care este mai mare decat al altor fete,am asa putin foliculi...pt ca sunt fete cu AMH=o,5 si au 7 foliculi.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bravo Monasi eu dupa primul esec mi-am revenit repede si uite ce rezultat frumos am avutDoamne ajuta si la tine..
hai ca acest capitol e numai cu vesti minunate..sa continuam

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

angi eu sunt bine..mi-a venit CM ca am intrerupt tratamnetul (asa a zis dr) si incep din nou ..peste vreo 2 saptamani imi pune din nou 2 embrioni ca mai am 5 blaso congelati ..am trecut repede peste tot ..sper sa fie cu folos

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

lyly, hai sa iti zic si eu de amh-ul meu, care este 1.6, dr meu nu are mare incredere in analiza asta, eu la celelalte hormnale stau super bine si la monitorizarile ecografice intotdeauna am ovulat, acum nu stiu ce sa zic, probabil depinde de la caz la caz, dr mi-a zsi sa nu am mare incredere in analiza asta, eu am mai fost la o dr la giulesti care mi-a zis ca pot sa am foli goi fara ovocite, voi vedea la punctie ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

hello fetelor,
acum am ajuns acasa, ne-am intors cu 3 puiuti in burtica, de calitatea 1, fara fragmentatii, dar foarte micuti (2 celule fiecare), acum stau cumintica in pat, beau ceai cu lamaie si ma plictisesc de nu mai pot, credeti ca au vreo sansa prichindeii mei fiind atat de mici?
vero, ce mai faci?
maria, sigur de data asta va fi cu succes, este foarte important sa avem incredere in sansa noastra
lyly mar, sincer eu zic sa mergi mai departe cu stimularea, chiar daca sunt doar 3 foliculasi, uite au am avut 12 foli din care nu au rezultat decat 4 embrioni - 1 de calitate slaba pe care nu l-am pastrat si 3 embrionasi buni dar doar de 2 celule, au mai fost fete in aceiasi serie cu mine care au avut doar 2 foli si care s-au fertilizat si au rezultat embrioni de 2 si 5 celule, dupa cum vezi nu exista o regula, asa ca daca lucrurile decurg cat de cat bine, nu te speria de numarul mic de foliculi, s-ar putea sa ai o surpriza foarte placuta, iti tin pumnii
pup fete dragi

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

cristy normal ca au sanse..considera-te deja graviduta...stai cumintica si ai grija de ei...trebuie avem incredere in sansa noastra..
eu sunt bine si astept 29

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput