Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Neataa!

Miruna, ce bb grasun!! Cre' ca care niste falcute numai bune sa le pupi!! Dar sa mai stea la caldurica sa fie si scorpion

Amelia, e 100% aberant insa nu mai mira pe nimeni imbecilitatea si birocratia din tara asta. Curaj si rabdare

Corina, felicitari pt bb grasan! Ah ce curioasa sunt ce mai face bb al meu.. Mi ati facut o pofta de o eco rapidaaaaa

Felicitari celor care schimba semnatura

Sa ma vait: dorm extrem, dar extrem de prost. Cand ma trerzesc la shushu nu mai pot adormi si asta se intampla de 4-5 ori pe noapte. Am inceput sa simt greutatea burticii, forta lui bebica si gravitatia isi spune cuvantul non stop.

A, si soacra mea a facut fixatie sa ne mutam la ei ca nu ne descurcam cu copil mic , ca eu o sa am cezariana si nu l pot ridica. E adevarat? Nu l pot lua in brate pe bebica in prima saptamana????????????? E aiurea.. Mamicile experimentate cu ceza, voi ma puteti destupa: e asa complicat domne'? Sau soacra mea a luat o razna?

Pupici

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Daca sta sotul tau cu tine in prima saptamana(are dreptul la 5 zile concediu), eu nu cred ca mai ai nevoie de altcineva.Eu nu-s deloc de acord cu invazia bunicilor care sunt disperati sa-si dreaga batranetiile cu un bebelus!!!!!!!

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Pai sta cu mine minim o luna, fara probleme. Deci sa nu mi fac griji

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Daca sta sotul tau cu tine in prima saptamana(are dreptul la 5 zile concediu), eu nu cred ca mai ai nevoie de altcineva.Eu nu-s deloc de acord cu invazia bunicilor care sunt disperati sa-si dreaga batranetiile cu un bebelus!!!!!!!

34+
35 ecografic

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput

Dupa parerea mea, trei generatii la un loc este aglomeratie . Parintii trebuie sa aiba timp sa stabileasca ei in primul rand o relatie afectiva cu copiii. Adica, asteptati putin macar sa ne cunoastem noi 3 si apoi invazia.....migratoare. Tre sa ne gasim noi propriul drum ca parinti si sa invatam chiar din greseli.Eu am groaza de cum va arata casa mea in primele zile.
chiar daca simtiti ca aveti nevoie de ajutorul cuiva, dupa parerea mea, ajutorul trebuie limitat la spalat rufe, facut mancare, curatenie si nu la ingrijirea bebeului.

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Neatza!
Nu mai am laptop momentan(era de imprumut dupa ce al meu s-a ars) asa ca sunt la calculator, dar aici nu am mereu acces fiind camera unde doarme bona.
Azi dau si eu de baut ca am implinit 36 saptamani. Sunt foarte fericita pentru ca bebele meu a ajuns pana aici.... parca nu-mi vine sa cred.
Stiti ca eu am mai avut 3 sarcini inainte de adoptai lu' Teo si toate 3 s-au oprit foarte devreme din evolutie.
Eu am scris aici prima oara cand aveam deja vre-o 20 de saptamani.... pentru ca de abia atunci m-am gandit ca e posibil ca acest bebel sa traiasca, sa se nasca.

geniusamb lasa socrela in pace si stai tu cu sotul tau acasa cateva zile si va veti descurca.

Ma duc pana in oras si mai scriu cand revin. Sper sa am si o stare mai buna pana atunci. Acum e un amalgam de tristete cu o bucurie inlantuita de amintiri neplacute.

Cris mami de Teodora si 35+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

BATRANETIILE-BATRANETILE(SORRY)Scriu f. rpd si mai scapa

34+
35 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Chestia asta cu invazia este relativa... la prima sarcina, daca nu era maica-mea la noi, mi-ar fi fost foarte greu.Al meu sot era speriat de bombe la vederea bebelului iar eu, desi m-am refacut foarte repede dupa cezariana, tot am avut nevoie de ajutor pentru ca este totusi o operatie.Mama mea ii facea baita de seara in prima saptamana, pana am invatat si noi ce si cum ( si fii-mea urla la baie ca din gura de sarpe de eram cu parul valvoi ).Chiar m-a ajutat enorm si sper sa am acelasi ajutor si acum desi nu mai sunt " incepatoare".
Apropo, despre ce centura vorbiti dupa cezariana? Poti sa porti imediat brau elastic sau centura, sau dupa o anumita perioada?
Misticgirl, bafta la eco !

Andreea, mamica de Anastasia si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui geniusamb

A, si soacra mea a facut fixatie sa ne mutam la ei ca nu ne descurcam cu copil mic , ca eu o sa am cezariana si nu l pot ridica. E adevarat? Nu l pot lua in brate pe bebica in prima saptamana????????????? E aiurea.. Mamicile experimentate cu ceza, voi ma puteti destupa: e asa complicat domne'? Sau soacra mea a luat o razna?

Pupici

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Cum sa nu-l poti ridica...eu am facut cezariana cu anestezie generala si dupa perioada de refacere care la mine a fost de 48 de ore, desi m-am ridicat din pat dupa 24, mi-au adus bebelina in camera si am ramas singura cu ea caci colega de salon plecase. Asa ca m-am descurcat foarte bine singura cu ea inca 2 zile jumate cat am mai stat in spital. Da...ar fi bine sa te ajute cu restul treburilor prin casa, desi cred ca o sa va descurcati....cel mai bine sa se rezume doar la vizite (scurte de preferat fara prea multe sfaturi binevoitoare) Bafta sa o convingi.

Mami fericita si implinita de Iulia si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

neatza si de la noi,
geniusamb, eu am nascut natural, dar am prietene care au nascut prin cezariana si s-au descurcat de la inceput fara niciun ajutor extern. una dintre ele mai avea si un copil de 3 ani acasa. dc ai suportul sotului full time la inceput io zic sa nu-ti faci griji. sunt de parere ca, cel putin la inceput, in perioada de acomodare, bunicii mai mult incurca decat ajuta. ma refer la situatia in care ar tb sa stai permanent cu ei. ca dc e vorba sa vina doar o ora - doua pe zi cat sa te ajute cu una alta prin casa, menaj, mancare etc e perfect

29+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna fetele
suntem bine in mare doca zice ca ducem la termen si ne-a prog la ceza ptr 6 dec ...emotii cat cuprinde
am fost racitii rau toti cu muci, tuse...antibiotic din pacate..deh lasa trecem si peste asta

pe undeva am citit de prezenta anticorpilor la nush cine ii recomand sa isi faca testul de titrare la institutul de hematologie nu la clinicile lui mosh craciun....daca totusi ies prezenti va trebui sa faca un vaccin sau in fuctie de titru de anticorpi cu ginecologul se va merge pe varianta cea mai buna stiu ei gineci.....
si la mine au iesit la sapt 28 prezenti la anti b un titru de 1/8 in cdtile in care noi avem amandoi AII si bb nu e facut cu vecinul...efectiv nu au facut analiza decat din pix kicx cica analize trimise la buc....in sfarsit saptamana viitoare le repet si fac prin testul coombs care am inteles ca este cel mai relevant

in rest tot asa cum ne stiti am pus si 2-3 poze nu sunt grozave, dar va faceti idee si despre noi

doura

corina,fluturasa si ana va multumesc

a si am zis ca daca nasc pe 6 dec in loc de antonia punem nicoleta prea se naste la zi mare, daca vine mai devreme antonia

cand mai pot va mai scriu

30+Antonia Stefania

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008

Mergi la inceput