Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!
Raspunsuri - Pagina 6
vmadelain spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Mami Anya2010 te rog mult scoate de la semnatura linkul cu "poze"... Este linkul odiseei si poate intra oricine si chiar nu vreau ... asa sunt eu mai pudica si sunt convinsa ca sunt mai multe fete care nu vor sa fie vazute de alte persoane in afara de cele de la odiseea noastra. Sper sa nu te superi si sa intelegi . Fericita 35+ Raisa Maria ................................................................ AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ? |
Ioana Ana vad ca nu a raspuns si iti raspund eu! Nu poate intra nimeni pe link-ul Anei fiindca albumul ei este privat,ca sa fie accesat de cineva si sa vada pozele trebuie sa se logheze cu userul si parola contului nostru. Deci stai linistita, suntem safe!
Ma retrag la somnic, va doresc sa incepem cu toate o zi cat mai buna! Somn usor si odihnitor tuturor!
Madalina31+
lore76 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui vmadelain
Ioana Ana vad ca nu a raspuns si iti raspund eu! Nu poate intra nimeni pe link-ul Anei fiindca albumul ei este privat,ca sa fie accesat de cineva si sa vada pozele trebuie sa se logheze cu userul si parola contului nostru. Deci stai linistita, suntem safe! Ma retrag la somnic, va doresc sa incepem cu toate o zi cat mai buna! Somn usor si odihnitor tuturor! Madalina31+ |
deci poate intra oricine
Lore 29 + &
Madanic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Aneud Coluri moi si scurte si bebei mari... urmeaza 2 sau 3 pui de om curand in inventarul odiseei noastre, nu? :) Anymona - excelet site-ul, ma gandesc unde sa pun o minunatie din aceea, nu la bebe in camera caci mama are sa picteze un unicorn urias deasupra patului ei si e suficient in materie de decoratii cred eu. Apropos de "chiloteii sexy" eu am fost in vacanta in Romania acum o luna si m-am bucurat sa vad ca voi aveti Mothercare ca atare m-am aprovisionat cu 6 perechi din aceia pana la urechi si sunt extra fericita ca am facut asa, sunt geniali. Fetelor sa ma plang si eu. Alta acum.... de 4 ani lucrez in tara asta si am un salariu mult peste medie iar cu aproape 60% taxe si impozite am crezut ca sunt mai mult decat achitata fata de ei si sa ma astept la compensatie normala. Mai ales de la pomul laudat, Suedia. Cand colo, cand am fost dsponibilizata am aflat cu soc ca nu am dreptul la 90% ajutor de somaj cum credeam ci la 25% caci nu m-am inscris in nu stiu ce organizatie decat cu 9 luni in urma, nu cu 12. Astazi am sunat sa intreb care va fi situatia daca stau vreun pic acasa in concediu de maternitate si am ramas ca la dentist: pentru ca am fost disponibilizata acum 3 luni, nu am un an de zile consecutiv cu acelasi venit ca atare voi primi faimoasa suma de 10 Z-E-C-E la suta din venitul meu anterior. Asa abia astept sa plec de aici.... O seara frumoasa, ma retrag la sezonul nou din Nevestele Disperate pana nu sparg vesela de nervi. 27+ cu o FIV |
Eu lucrez de trei ani aici, impozite cat casa. Nu am concediu de maternitate platit, am un disablility pay de 60% din salariul meu pe perioada de 6 saptamani (daca nasc natural) sau 8 (daca fac cezariana). Asigurarea imi plateste disability numai dupa ce imi consum toate zilele de concediu si toate sick days (zile care se ofera angajatului prin lege, pentru cazuri gen sunt racit azi nu merg la servici, sunt un numar limitat). Concediu de maternitate este trei luni fara plata, si nu ai dreptul la el decat daca ai lucrat cel putin un an la compania respectiva. Alocatie copil - nu, scutire impozit - nu cred, plata daycare pentru un infant 2000$/luna. Plus todler-ul 1800$, ma jupoaie sigur, dar n-am ce sa fac.
O si sa nu mentionez, platesc pentru somaj si alte balarii de genul asta dar ca H1B nu am drept sa iau somaj indiferent de cat de mult timp lucrez in US.
Am platit pentru nasterea trecuta 5000$ pe langa cei 30000$ platiti de asigurare, asigurarea veche imi platea mai mult 85% asta noua e mai zgarcita 60%.
Bine in economia de piata, sa tot traiesti.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 35+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
AMR 3 saptamani dar mai sigur 5
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
mirunam spune:
Madanic, incep sa iubesc Romania.
Corina, noi suntem un fel de pionieri ai campului, nu este un ansamblu rezidential, astea mai atrag mila si interesul primariei. 4 ani ne-am luptat pentru curent si am rezolvat cu pile. Canalizare nu cred ca o sa avem vreodata si la cat am dat pe fosa septica nici nu mai vreau. Gaze au tras doi vecini, noi am zis sa stam sa golim Butangaz-ul si intre tip au aparut conflictele Primarie - Distrigaz. Cum suntem la limita sector 1 - Voluntari se cearta care sa traga. Pana una alta umplem Butangaz-ul ca nu au ajuns la o concluzie si avem vecini cu dosar depus de 1 an, care au vandut centralele pe lemne sau electrice si acum se spala la lighean. As fi facut scandal dar trasul costa mult si decat sa le dau banii sa ii blochez pana se impaca prefer sa bag gaz in butelioiul propriu. In conditiile astea nu inteleg de ce platesc impozit ca cei care au si aceste facilitati. Ca ma descurc e treaba mea, ei nu fac nimic. Dezapezitul e alta poveste. Vecinul nostru are utilaje si dezapeste el. Cum cei de la primarie stiu nu s-au obosit sa vina pana aici Asta iarna ne scotea pe toti din nameti, era ca la nebuni... iarna asta stau acasa, ma plictisesc, la fix sa le invat numarul de telefon
Anya asteptam vesti despre bebe!!! Bafta la smotru, eu l-am facut cand am intrat in prenatal si parca nu se mai vede .
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 34 +
bb_alinus spune:
Felicitari Alexa si o bebelusa mancacioasa iti doresc!
Bon, cine e next? Ca ma inscriu la galerie!
O zi buna fetelor!
Alina (35 sapt) si Amalia 17.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei
Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient être, en se disant pourquoi pas.
diana.b spune:
neata
si azi e ingrozitoare vremea de afara ma deprima
am ametit complet: pentru cand sunt chiloteii aceia sexy?!?!? pentru inainte sau dupa nastere?!?!?
daca ar fi dupa mine nu i-as purta NEVER
dar daca tot i-am luat, ma gandesc sa-i port cand sunt recomandati
32+
DIMITRA_R spune:
buna,dragelor!
astazi avem 32 de saptamani! si sunt tare bucuroasa
ieri am fost la eco la spital,bebe este fff bine,are de toate si 2 kg,,insa dr meu ma cam enerveaza,cu criza asta si nu numai ca nu lasa din pret,a mai pus inca 300 de euro,dar nu am ce face....
bebe sa fie bine,si restul o sa vedem
felicitari! tuturor fetelor pt schimbarea semnaturi,si mai avem putin
RALUCASPM,ma bucur ca esti bine,ce mai faci?unde nasti,si cum este in creta,cu spitalele?ca eu sunt ff stresata...
pup toate fetele
LARISAdeDIMITRA(2.02.2007)32s
misticgirl spune:
Buna dimineata,
Eu m-am trezit, ca in fiecare zi, la 7:45, pt a pregati piticul de gradinita. Noroc ca de o saptamana il duce sotul, ma simt rasfatata . Vremea asta oribila ma deprima si imi provoaca o stare oribila! Am vb cu dr meu dimineata si ma asteapta la un control la Filantropia astazi, in jurul orei 12. Deci, astazi am program incarcat: la 11 plec la Filantropia, apoi ma duc la Carrefour Orhideea sa inchid un cont la o banca (care nu poate fi inchis decat la sediul emitent ) si sa mai casc ochii pe acolo, apoi ma duc la Municipal sa fac eco pt linistea mea si .... daca mai sunt in stare, ma duc la cursurile de la Master de la 17:00 (desi nu cred ca mai pot, plecata de la 11 de acasa).
Astazi dam de baut ce vreti voi, am implinit 34 saptamani, suntem mari, nu-mi vine sa cred!!! Sper sa mai stea iepurasul meu in burtica cateva saptamani (vreo 5 ), ca afara e urat, mai avem unele pregatiri de facut si, mai ales pt ca ador sa fiu insarcinata, sa-l simt miscandu-se
Felicitari fetelor care au adus vesti bune de la echo si celor care astazi schimba semnatura. Revin dupa-amiaza cu vesti bune si mai vesela, sper!!!
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)
misticgirl spune:
Miruna, stai cuminte daca vrei sa mai ai un scorpion in familie! Dupa cum ai descris starea colului tau, tare mi-e frica ca vei fi leoaica cu 2 scorpioni in BALANTA , in conditiile in care tu nu ai deloc stare!
Si in ceea ce priveste "chiloteii sexy", eu sar peste purtarea lor, am avut la prima sarcina si i-am suportat o jumatate de ora. Cand ma gandesc ca va trebui sa port chiloti stil "gogosar", cum ii numesc eu, imi vine sa mor. Eu port numai tanga, chiar si acum. Voi pune pe mine gogosarii imediat dupa nastere si voi scapa de ei cat pot de repede!!!
Gata, ma duc sa ma imbrac, vorbim dupa-amiaza!
Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)