Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

joy21 in primul rand ma bucur ca te-am facut sa razi, dar sa stii ca meritul nu este al meu in totalitate: hormonii sunt de vina

cum te mai simti?!?!?!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Fetele dati idei de ce sa mai manc..Sau sa gatesc da asa simplu nu cu zeci de etape ca nu is instare.

Voi ce ati mai papat azi?

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Corina, ma regasesc in ce povestesti despre Arianna 99%. Cu somnul M sta f rau dintotdeauna. Na, nu rau, dar diferit de alti copii. Adevarul e ca nici eu nu am fost somnoroasa niciodata. Cand altii dormeau 16 ore, ea dormea 12. Doar cu mine langa ea, parca avea radar. E genul amazoana, neinfricata, ar incerca orice, nu o descurajeaza o cazatura, oricat de dureroasa. Si foarte atasata de noi. Dar de la 2 ani jumatate s-au schimbat f multe, cu somnul, cu independenta... parca nu o mai recunosc. Sunt si mandra de ea, dar si melancolica...
Cris, vreau si eu detalii despre colacul pt nou-nascuti! E bestial! Maria e innebunita dupa apa si fara sa fi avut colacul ala... dar le-as baga pe amandoua in cada.
Joy, acum am citit! Bine ca au trecut. Eu in perioada de criza am luat no-spa si scobutil. Insa am ramas cu un uter f sensibil, sper sa fie doar trecator.
Ana

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Fetele, nu mai baga nimeni poze cu lcrusoare, camere? Ca mie asa imi place sa ma uit

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

fetelor multumesc pt nr de tel...

eu sper sa main rezist macar 2 sapt...dar nu cred.
am fost o perioada fara perfuzii, dar acu iar le-am inceput, ca au revenit contractiile dureroase...
mai nou ma iau asa niste taieturi sub burta si ma doare spatele
macar sa trec de 32 de sapt...

31+ viitoare mami de gemene
www.youtube.com/watch?v=zy3zIe-HFfA&feature=related" target="_blank">
Forever,Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Victoria,ma bucur ca te mai lasa contractiile. Asa am patit si eu duminica, dar m-au lasat dupa no-spa si magne b6.
Vesti de la echo de astazi:bebe are 2200g, este cu capul adanc infipt in col, sta f jos, a fost foarte jucaus in timpul echografiei, nu statea la masurat Colul are 2,7cm, este inchis. Drept urmare, m-am calmat, i-am vazut fatuca frumoasa, statea cu buzitele de parca era bosumflat (si eu as fi daca m-ar deranja cineva in continuu asa ). Este asa frumusel, abia astept sa-l pup, sa-l strang in brate si sa-l ingrijesc.
Vesti de la controlul ginecologic: ca de obicei, dl dr este super, calm, atent, respectuos. Mi-a facut control pe masa (Bleahhh), mi-a luat cultura de col (yakkk), colul inchis la exterior. Vom face cezariana sigur, daca nu ma apuca travaliul pana atunci, dansul ar vrea sa o facem pe 10-11 nov. Am intrebat de anestezie si mi-a spus ca, in principiu, facem rahianestezie si ca nu trebuie s-o cumpar. Ne vedem peste 2 saptamani la control.
Cam acestea sunt vestile bune, astazi sunt mult mai optimista si mai fericita decat ieri. La cursuri nu m-am dus nici astazi, sper sa ajung maine

Claudia 34+ si Nicholas (25.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Joann hai ma pisicuto ca rezisti tu hai ca va fi bine! Ma impresionez asa cand vad ca stai in spital de atata timp, si uite vor sa iasa fetitele acuma. Macar cu greutatile stai bine la ele. Te rog sa mai ne scrii! KISS

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Mistic, bravos. Felinitari pt vestile bune.

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

joy21 in primul rand ma bucur ca te-am facut sa razi, dar sa stii ca meritul nu este al meu in totalitate: hormonii sunt de vina

cum te mai simti?!?!?!

32+

Sunt putin mai bine. Mai am contractii, dar s-au rarit. Acum Leon e sughitzel

N-as fi luat contractiile in serios (adica le-am ignorat cateva ore cat am arnjat hainute), dar cand m-am asezat pe canapea si am vazut ca vin la 5 min. m-am cam speriat.

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Fac un capitol nou

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s31

Mergi la inceput