Burtici nov - dec 2010 (123) Felicitari, ALEXA!!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

eu cadita am luat-o de la ikeea,are cauciuc dintr-acela k sa nu alunece.nu am vrut sa imi iau dintr-aia cu forma pt bebe pt k mi se pare k nu il pot intoarce ca lumea ca sa il pot spala.

31+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Joy21

Am avut ultima contractie la si 17.52 Cred ca suntem pe drumul cel bun, Doamne ajuta!

Va pe toate.

Victoria, mami de Anna Sofia, 33+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

de cand am citit de contractiile tale a inceput si bb al meu sa se roteasca, sa se rostogoleasca, sa loveasca, sa....

Domane ajuta sa te linistesti!!!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Ratusca, abia peste o saptamana ajung la Tg Jiu, ca trebuie sa las totul pus la punct. Sper sa nu am vreo surpriza, intre timp.
Mada, felicitari pentru schimbarea semnaturii!
Ioanast, sa-ti traisca micul grasunel!
Syl, ma bucur ca te-ai linistit cu medicul tau si ai ramas tot in grija lui, ai explicat f bine de ce ai ales sa ramai tot cu el.

Ana
36+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Off topic! Centrala mea a intrat iar pe avarie! Eu nu mai suport!! Adica asta e casa noua?! Bloc nou?! Pentru ca de vina sunt tevile trase prin shapa. Sa vina el domnul iubi acasa!
Mai ales!

Ana
AMR cateva saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

Citat:
Diana, nu exista un prosop special pentru sani, trebuie doar unul putin mai aspru, asa, pentru persoanele "sado"... Glumesc, dar asta e ideea, un prosop mai aspru.

Ana
AMR cateva saptamani...

aaaaaaa, deci asta imi lipsea: prosopul aspru...

gata diseara imi pot lua chiloteii aceia sexy, prosopul aspru si dai

hai ca bat campii

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Off topic! Centrala mea a intrat iar pe avarie! Eu nu mai suport!! Adica asta e casa noua?! Bloc nou?! Pentru ca de vina sunt tevile trase prin shapa. Sa vina el domnul iubi acasa!
Mai ales!

Ana
AMR cateva saptamani...

Greu cu centrala pe avarie pe frigul asta. Da-i si tu un "restart", poate o pacalesti Si noi am avut centrala pe avarie 1 zi si am zis ca inghet de frig (bine, stam la casa parter...)

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

gata diseara imi pot lua chiloteii aceia sexy, prosopul aspru si dai

hai ca bat campii

32+

Hai ca m-ai facut sa rad.

David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Felicitari pentru decizie, sunt convinsa ca are dreptate Campean!! Sa ne spui cum decurge programarea la Vlada.

Citat:
citat din mesajul lui syl

Fetelor, eu am fost aseara sa-l cunosc pe Doru Campean. Am obtinut o informatie de milioane, drept urmare am hotarat sa raman la medicul la care sunt acum. Fie ce-o fi. Mi-a spus asa: nu exista medic ginecolog care sa nu lupte pentru salvarea uterului pentru ca: o cezariana dureaza 40 minute si daca nu ar incerca sa salveze uterul meu si ar merge pe varianta ca asta e placenta nu se dezlipeste si hai sa-l scot.... ar trebui sa mai stea in sala inca 1 ora pt scoaterea uterului. Si in plus scoaterea uterului e o operatie mult mai grea decat cezariana . Asa ca pentru orice medic e de preferat sa mai stea putin sa vada daca se opreste sangerarea de la fortarea desprinderii placentei decat sa treaca direct la scoaterea lui. Si a mai spus inca ceva f interesant: orice medic isi recunoaste opera pe acolo, eu am deja 2 cezariene cu al meu, deci e convins ca medicul meu va lua decizia cea mai corecta.

Huh, asa ca maine m-am programat la Academica la un eco scurt ca sa am cu ce merge la Vlada pe 14 si atunci sunt hotarata sa discut cu el temerile mele. Desi eu am si eco de la Herghe...ma rog.

Syl, mami de Ati si acum 28+ Thomas Bogdan

Ana, mami de Matei

AMR 4 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Kokorinushca, o sa vezi ca pe la 2-3 luni o sa ai nevoie de suport din ala. Si eu am cadita de la Ikeea si in ea puneam suportul si statea zanica mea comod si se amuza la baita. Trebuie sa intelegem ca baita e si un moment de relaxare pt bebei. Asa, fara suport, trebuie mereu sa tii tu bebele de brat, ca altfel aluneca in cadita, si deja la un bebe de 5 kg, care se agita nu e prea usor. Bine ,dupa 6 l poate sta in fundulet, dar o sa vezi ca dc pui mai multa apa, ca le place sa se joace, aluneca. Cel putin zapacita mea aluneca, se ducea la fund, eu muream si ea se amuza copios
Ana, stai linistita cu sanii. Si eu sunt extrem de sensibila...acum nu suport sa ma atinga ceva. Am avut ragade groaznice, dar dupa cateva zile se tabacise sfarcul. Tine doar de tine sa fii tare la inceput, ca sanul fiind sensibil, nu e chiar o placere. Dar apoi o sa vezi ce frumos o sa fie. Cateodata scoteam mamelonul din gurita ei si era plat, de ziceai ca am dat cu fierul de calcat pe el si l-am strivit ...precizez ca je are bube cu mameloane mari, zici ca tetinele Avent au fost facute dupa mine. Iti dai seama cat ma sugea, de le aplatiza asa, si iti spun ca NU durea.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 35+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Ana si Joy cre ca pe voi v-apuca in mare curand cu nascutu...daca ziceti ca va doare.. Sincer fiti atente, no work, just balenization!

mirunam io nasc la Municipal..da nu cre ca ne potrimiv la date..tu ai trei sapt inaintea mea si eu am toate sansele sa nu ajung la 38 adica dupa 20nov. Orcum sa ne scrii cum fuse.

Am fost la compras la farmacie - am luat baneocin, bepahtene, fase de tifon, si restu de medicamente care tocma mi se terminasera (v-am pove ca sunt ca mosii cu tolba).

Ah si am luat si mop dinala cu abur si blender de mana si blender normal (cel vechi se stricase). Ma duc in curand sa ma joc cu mopu ala..
Si acas am facut repede o salata cu frunze de salata, rosii, ardei ,ciapa si ridichi-ca de primavara asa. Dupaia m-am patucinizat da cre ca Puficelor le-a placut rau salata pt ca se tot pufau cand jos sughita dreapta cand sus dadea cu mainile stanga. Ce mai - am dormit vreo ora jumate

sugubina 31+ cu Puficele

Mergi la inceput