Bazar umanitar ***47***

Raspunsuri - Pagina 50

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellinia

Neatza!
Cum sa fac sa-mi apara adresa completa la bazar? Ar trebui sa o trec in profilul de pe desprecopii? Nu-mi convine chestia asta ptr ca nu vreau sa o vada toata lumea. Eu ma loghez la bazar ca membru de forum. Este vreo optiune unde sa-mi trec adresa doar acolo?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Intri in meniu la 'cont' - 'detalii cont' si ai in partea dreapta optiunea 'modifica informatiile contului'. Iti treci acolo datele, ele pot fi vizualizate doar de persoanele cu care faci tranzactii.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

boti eu acum plec in oras ca sa nu ma fugareasca fetele pe aicea ca nu ma tin de cuvant si nu achit cumparaturileput sa te sun?deranjez?

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

am strang cateva umerase, mai doreste cineva?
dar bavetele (folosite dar arata binisor), au ca un fas pe spate, de la Happy?

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

eu am pregatit coletele pt fetele care au castigat produse de la mine astept sa-mi dati startul sa merg la posta, am vreo 7 colete din care unul e pt Laura25 , destul de mare cutia, si corap care a achitat produsul, asa ca as vrea sa le duc pe toate o data ca nu ma pot deplasa prea des la posta...intelegeti...bobitza.

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Cris eu sunt la munca Si azi chiar am a killer day, voi fugi la 3 pe sest sa car un pat cu un camion imprumutat (Nancy a primit mobila de copil mare si incepem caratul) apoi tre sa revin in port in timp util sa iau copilul de la gradi, apoi continui carelul. Incerc sa vin io maine la tine, cam dupa 5 jumate (am si sedinta de comitete la gradi ), dar tre sa ajung in zona ca nu mai am nimic de ros in frigider si tre sa fac piata (maine e zi de bani, deci de miercuri incep sa achit). Multumesc lui D-zeu ca primeste 3 mese la gradi

Nu uitati, maine apare Nemo impreuna cu Adevarul...

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Tot din cauza de mutare, ma pregatesc sa donez o mare parte din biblioteca, intereseaza pe cineva carti politiste, istorice, tehnice, SF, literatura romana/straina?

Le facem pret promotional de 1 leu/bucata, dar ar trebui sa stiu domeniile de interes ca sa nu ma blochez cu ele de bine ce ma hotarasem sa le dau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

andra_bell Eu vreau bavetele, mai mari daca ai

Dupa moderare, capitol nou aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157229

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Tot din cauza de mutare, ma pregatesc sa donez o mare parte din biblioteca, intereseaza pe cineva carti politiste, istorice, tehnice, SF, literatura romana/straina?

Le facem pret promotional de 1 leu/bucata, dar ar trebui sa stiu domeniile de interes ca sa nu ma blochez cu ele de bine ce ma hotarasem sa le dau...

da, pe mine, desi nu stiu unde o sa le mai pun

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
blog

am hainute la bazar

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

kid, multumesc, am reusit!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral