Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 49
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madyrizi mey, sa nu radeti ca va vad... eu vreau (imi vine mie sa rad)... cratiti. da, cratiti cine are si se impiedica de vreun set . v-am vazut... radeti. Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro veniti POSTARI NOI pt. Alexandru Hapaleti si alti copii am nevoie de voturi |
Doamna,sunteti razbunatoarea nevestelor ...da di ci nu aveti cratiti ,le aruncati dupe sotz
Promo 50%
madyrizi spune:
mai, am cratiti da' am gatit atata cu ele ca s-au dus draqu toartele ca erau din nu-stiu-ce care se sparge. si am unele si de email dar nu-mi mai ajung ca gatesc pentru 5 persoane si imi trebe mai multe.
adica la bazar decartez 200 de lei lunar, da' de cratiti n-am bani .
de le-as arunca dupa sotz as cumpara in fiecare saptamana cate un set .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
Jasmin012 spune:
Kokiy, ti-am trimis un PM.
Azi iar nu l-am dus pe Lucas la gradi: dupa ce saptamana trecuta a fost racit si nu iesit mai bine de o saptamana din casa, azi l-am imbracat pt gradi si voiam sa plec cu el, dar se tot scarpina. I-au aparut niste chestii pe el: pe spate inspre gat, pe manuta, la subrat... arata ca niste blande, nu stiu ce sa zic. Sunt umflate, dar nu stiu daca sunt asa de la natura sau fiindca s-a scarpinat. Nu stiu de unde si cum le are, ca tantari nu am prin casa, nu am simtit nimic. Asa ca o astept pe maica-mea sa-mi spuna ce ar putea fi, daca are rost sa-l duc la medic sau e de la vreun paianjen ceva. Dar daca ar fi fost paianjen putea sa intre prin haine si sa-l intepe la subtiori?
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Laura25 spune:
citat din mesajul lui Jasmin012 Kokiy, ti-am trimis un PM. Azi iar nu l-am dus pe Lucas la gradi: dupa ce saptamana trecuta a fost racit si nu iesit mai bine de o saptamana din casa, azi l-am imbracat pt gradi si voiam sa plec cu el, dar se tot scarpina. I-au aparut niste chestii pe el: pe spate inspre gat, pe manuta, la subrat... arata ca niste blande, nu stiu ce sa zic. Sunt umflate, dar nu stiu daca sunt asa de la natura sau fiindca s-a scarpinat. Nu stiu de unde si cum le are, ca tantari nu am prin casa, nu am simtit nimic. Asa ca o astept pe maica-mea sa-mi spuna ce ar putea fi, daca are rost sa-l duc la medic sau e de la vreun paianjen ceva. Dar daca ar fi fost paianjen putea sa intre prin haine si sa-l intepe la subtiori? Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza http://blogulluilucas.blogspot.com/ http://elblogdeluquitas.blogspot.es Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii... |
au cumva lichid? E f. posibil sa fie varicela. L-ai lasat la gradi? Roaga asistenta de acolo sa se uite la el un pic, daca e boala a copilariei, sigur o recunoaste. Sanatate multa!
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
au cumva lichid? E f. posibil sa fie varicela. L-ai lasat la gradi? Roaga asistenta de acolo sa se uite la el un pic, daca e boala a copilariei, sigur o recunoaste. Sanatate multa! Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Mai ales ca bolile copilariei debuteaza ca o raceala.
hainute de vanzare
cris_82 spune:
adidasi fetite mas 20
mopine fetite
hanorac 9-12 luni
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
kid spune:
citat din mesajul lui ancadragoman acum bag marfa noua anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Te rog scrie in titlu marimea. Am intrat la toate produsele, ca sa vad ca nu ni se potriveste nimic.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
Jasmin012 spune:
una din bubitee alea, aparuta acum vreo 2 zile intre omoplati era lichida in rest nu mai are niciuna asa
Acum 2 saptamani a facut alergie de la intepatura de tantari, am fost cu el la medic si mi-a dat Claritine, apoi a racit (saptamana trecuta) si acum mai are un rest de tuse, ieri i-au aoarut cateva bubite, le-am vazut la baie, dar azi a inceput sa se scarpine.
Nu are niciuna pe fata.
Si inca ceva: nu-l stiu alergic la nici un aliment. Alergii de la mancare nu mi-a facut niciodata. Cel putin nu pana acum.
Nu l-am lasat la gradi, e aici langa mine, se joaca cu imprimanta, cica se joaca de-a trenurile: cartusele sunt trenuri care merg pe sine: imi tot plimba cartusele dintr-o parte in alta.
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
boticelina spune:
mmmmm ... hainute frumoaaase, am bagat si io laba la cate ceva, am o nunta pe 23, ma mai cochetez si io umpic...
pt wishlist: sutien fara bureti 75C si mocasini 25-26 pliiiiz. Am incaltat copilul cu tenesi ca la gradi prin casa da' numai draci mi-am facut pentru ca nu vrea sa-i tina in picioare. Deci daca aveti din aia cu talpa de piele/imitatie/cauciuc si in sus pe picior tip soseta, ma bag...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ellinia spune:
Neatza!
Cum sa fac sa-mi apara adresa completa la bazar? Ar trebui sa o trec in profilul de pe desprecopii? Nu-mi convine chestia asta ptr ca nu vreau sa o vada toata lumea. Eu ma loghez la bazar ca membru de forum. Este vreo optiune unde sa-mi trec adresa doar acolo?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral