Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 48
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui EllaX dicirstea, in Carrefour au, de multe ori, sortulete pentru pictura - la raionul de papetarie. Mai poti sa incerci sa folosesti si pelerina de ploaie de la magazinele chinezesti (ca aia are maneci), dupa ce ii tai poalele -ca am vazut ca sunt foarte lungi. Boticelina, si eu as vrea cd-uri/dvd-uri cu Winnie! Cand poti (ca nu arde), adu la bazar! ![]() EllaX cu Ana (30 iunie 2006) |
Mi-ai dat o idee...
Da' filmulete cu Thomas are cineva?
Si cand o da Domnu' sa ma adun de pe drumuri si sa ma asez la casa mea o sa pun si eu niste clasici in viata, gen Bambi, 101 D, Pinochio, Vrajitorul din Oz, Mary Poppins si ceva Baby Einstein
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
sweetyana spune:
buna dimineatza.
am si eu o rugaminte, acum vreo 2 luni a pus cineva la bazar(la cererea unei persoane, nu mai stiu despre cine era vb), batista bebelusului.
daca are cineva batista bebelusului, si vrea sa o puna la bazar as avea mare nevoie.
Doina mami de fete Andrada Erika si de
Cristina Anamaria (06.09.2005)
adra_bell spune:
Neata
Am citit 3 pagini din urma, Boticelina daca intrebi de cartile cu Luna Betiluna, s-au re-editat la Aramis, "LB, DM si gradina" a aparut anul trecut si acum, in august, a aparut Luna Betiluna si Dora Minodora intr-un gaz album cu pasarele. Noi o avem pe prima, fii-mea o iubeste mult, o stie pe dinafara si cere mereu hainute cu papusile astea ciudatele. Cea cu peste mamaliga prapadeste o sa apara anul viitor
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
blog
am hainute la bazar
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ana l spune:
Thomas am eu. Verific daca mai sunt bune dvd-urile, si cine vrea sa-mi dea PM.
hainute de vanzare
Lumi_Nag spune:
Buna dimineata! Azi dau eu cafeaua ![]()
Am vazut listate hainele trimise Ancai, sper sa se vanda si astfel Marius Andrei sa fie ajutat.
Inca nu am primit aviz pentru cartea de la Anca16, dar sunt rabdatoare.
O zi si o saptamana frumoasa va doresc.
ana l spune:
Am gasit Thomas si in calculator, dar nu tradus. Cine vrea asa, sa-mi dea buzz pe mess la cretulori si vi-l trimit.
Lumi, unde stai? Poate suntem vecine si nu stim. ![]()
hainute de vanzare
cris_82 spune:
rhyanna cum imi inghit galbenusul,iau kinderul si merg si la posta sa punem coletul
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
ana l spune:
Pantaloni pentru baieti de 7 ani nu pune nimeni? Chiar daca nu e pentru bazar.
hainute de vanzare
ana l spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Nag Ana, eu stau in zona Tatarasi.. Luminita, mami de ingerasul mult iubit George Catalin Povestea minunii noastre in imagini, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007 |
E in Alexandru. La celalat capat al tramvaiului.
hainute de vanzare