Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 47
Ancutza_Bro spune:
Dodo am uitat complet de ghetutele grena...sapt viitoare le achit sigur, scuza-ma ... nu-mi da calificativ negativ please
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui getik1 fetelor am o rugaminte mare de tot am si eu o problema: am achizitionat 1 produs, care l-am luat cu 9 lei pe factura mi sa pus la total 14 lei, intrebarea mea este persoana respectiva poate acum s aimi ceara alta suma, mai mare decat pare pe factura?? getik mamika de mika minune ariana-ioana 29.12.2009 ary poze si ary povestea unui aricy poze nunta am produse la bazar |
Ce anume scrie in anunt la taxe postale? Da un link, te rog.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
alinamoro spune:
Diannaalex, am platit asta seara cravata de la tine. Maine cand se face tranzactia trimit dovada pe mail-ul comun.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=1722
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
kid spune:
Mady Nu mi se pare deplasat sa vrei cratiti , eu as vrea oale. Am vazut ca este sectiune la bazar pt bucatarie, poate se vor aduna mai multe produse acolo.
Si rasfoind bazarul, am gasit un anunt cu etichete si ma roade curiozitatea de ce sunt asa scumpe? Poate ma lamuriti voi
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
madyrizi spune:
50 de lei pe etichete????
wow... asta chiar ca n-as cumpara.
e vreo ?
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi
ancadragoman spune:
acum bag marfa noua
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman acum bag marfa noua |
Altceva decat ce am licitat pana acum?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ancadragoman spune:
bune alegeri ai facut,acum incarc ptr opilasi si maine spre sa bag bijuuri
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
dicirstea spune:
Deci ma culc linistita
Am facut ceva bagaj cu hainute pentru papusi, o sa-l iau in masina sa vad pe unde reusesc sa-l marit
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
EllaX spune:
dicirstea, in Carrefour au, de multe ori, sortulete pentru pictura - la raionul de papetarie. Mai poti sa incerci sa folosesti si pelerina de ploaie de la magazinele chinezesti (ca aia are maneci), dupa ce ii tai poalele -ca am vazut ca sunt foarte lungi.
Boticelina, si eu as vrea cd-uri/dvd-uri cu Winnie! Cand poti (ca nu arde), adu la bazar!
Etichetele alea la 50 RON cred ca-s de lipit pe haine (pentru numele copilului si numarul de telefon al parintilor) si sa nu se desprinda/sa nu devina lipicioase la spalat.
Eu recunosc cu rusine ca de Pin-Pin nu stiu decat dintr-un desen animat foarte drag mie, in copilarie. Mai stiu si o parte din cantecelul lui Pin-Pin: "Intr-o calatorie am plecat/Prietenii in lume am legat/..../Sunt fericiiiit!"
Fata mea a crescut si, cum se zice pe la Cluj, "a iesit din haine" - adica i-au ramas mici. As avea nevoie de vreo doua hanorace de bumbac (cu fermoar), si de unul-doua puloverase mai frumusele (cu nasturi/fermoar/fara). La ce situatie financiara avem, momentan, mi-e imposibil sa dau 40-50-60 RON pe un pulover si peste 30 pe un hanorac simplu de bumbac... Marimea ar fi 110 cm, poate si 116. Daca aveti si vi-s in plus, puneti-le la bazar, va rog frumos!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)