Bazar umanitar ***47***

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flowers spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana l

Flowers, nu le-am paltit. Am platit atunci altceva care era mai urgent. Miine ma duc la banca si platesc apoi trimit confirmarea pe mail. Ai vreo preferinta de caz? Ca tare greu e sa alegi la liber.

hainute de vanzare

N-am preferinta ,insa ultima data am pus pentru Marius-Andrei. Cum doresti tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Fetelor, comentariile (pozitive si negative) le vede toata lumea sau doar cei care le primesc?
Inca nu ma stiu bine cu noul bazar.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

toata lumea

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Acuma ce sa zic, noi suntem citeva aici care ne cunoastem virtual si putem merge pe incredere. Insa netul e plin si de altfel de persoane. Acuma sincer, si mie mi se pare normal sa platesc ceva in stare buna si fara defecte, iar daca ceva e neconform as avea pretentia sa fie descrierea corect si clar facuta.
Insa primul pas e sa ma inteleg cu vinzatorul. E foarte frumos gestul lui Boti de a inapoia banii. Putine persoane sunt asa cu bun simt.
Eu chiar nu citesc calificativele deloc. Dar ma uit la vinzator. daca e cineva din cercul nostru, merg fara frica mai departe.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

E, se mai intampla, dar ai dreptate Dodo m-a sufocat cu mailurile, nici nu m-am gandit la numarul lor pana cand n-ai zis tu...

Ramona iti trimit io umerase de te-ngrop, spune-mi cate si din ce tip (normale/de pantaloni) si ti le pun la posta saptamana viitoare.

Fetele, stiti de ce mi-e mie dor? de pozele cu "copii frumosi". Acum ca avem loc pe contul de bazar, cel vechi de pe picasa, nu am putea sa mai punem poze? Ca mie asa de mult imi placea sa va admir pisoii

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Ana, pe langa acea jucarie pe care eu o credeam intacta, i-am mai trimis si un bonus, un dvd foarte simpatic, eu cred ca si daca ramanea doar cu ala nu era cazul sa fie atat de vicioasa. Eu am recunoscut, a reclamat ca-i cu defect jucaria, io dau banii inapoi, dar sa aiba si ea un pic de rabdare ca discutia s-a purtat exact in perioada in care imi faceam veacul cu copilul prin urgenta spitalului (lucru pe care i l-am explicat). Deci, parerea mea, e ca a fost rautate gratuita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Citat:
citat din mesajul lui alinamoro

Fetelor, comentariile (pozitive si negative) le vede toata lumea sau doar cei care le primesc?
Inca nu ma stiu bine cu noul bazar.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

toata lumea

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Unde?

Mergi la inceput

alina tre sa apesi pe numarul ala din paranteza aflat langa nickul fiecarui utilizator de bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

boti, dodo, imi pare rau de comentariile negative, asta e, sunt si astfel de oameni

cat priveste comentariile eu le citesc cand e vorba de un utilizator pe care nu-l cunosc si ma intereseaza comentarii facute de utilizatori cunoscuti

boti, si mie mi-era drag albumul cu copii frumosi
Monnvas, din pacate sunt mici pluovarasele de Vladutu meu desi sunt superbe eehh, cred ca ne vedem wkd-ul viitor, dar te anunt cand o fi

de baietel nazdravan (09.02.2009)

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Monnvas, m-am apucat sa licitez si de la tine ceva...mai ai de pus si alte produse pentru baieti de 4-5 ani?
Sau de ia o pauzari M sau L?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Deocamdata nu, doar chestii de bebe mic.

Merci pt pontul cu Stock Market, am luat de acolo fash cu 20 lei, f fain, reglabil intr-o mie de feluri... Au mai ramas numai marimi mari, 104 cm in sus; fetele cu copii de 3-4 ani, va intereseaza salopete de fash?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Ana, pe langa acea jucarie pe care eu o credeam intacta, i-am mai trimis si un bonus, un dvd foarte simpatic, eu cred ca si daca ramanea doar cu ala nu era cazul sa fie atat de vicioasa. Eu am recunoscut, a reclamat ca-i cu defect jucaria, io dau banii inapoi, dar sa aiba si ea un pic de rabdare ca discutia s-a purtat exact in perioada in care imi faceam veacul cu copilul prin urgenta spitalului (lucru pe care i l-am explicat). Deci, parerea mea, e ca a fost rautate gratuita...

Eu ce zic, daca toata lumea ar fi corecta ca tine, tare bine ar fi. Dar mai sunt si altfel de oameni. Nu mai ai dvd-uri la vinzare? Unde l-ai ascuns pe Micky?

hainute de vanzare

Mergi la inceput