Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 41
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui boticelina io am primit unul |
ce ??nu pot sa cred..
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kid spune:
Eu am dat 2 calificative neutre, la persoanele care au licitat, castigat si apoi au disparut. Este foarte bine de scris la comentarii, se pot astfel retrage ofertele de la respectivele persoane pe viitor sa nu mai ramana produse blocate o luna.
Boticelina, nu-ti fa griji, se poate observa cat de serioasa este persoana care ti-a pus parere negativa. Cu toate ca e suparator sa ai de a face cu astfel de specimene.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
ana l spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui EllaX
Eu am experienta foarte buna cu Banca Transilvania, si la ghiseu, si pentru internet banking (care e simplu de utilizat). |
Eu cu raiffeisen.
hainute de vanzare
boticelina spune:
eh, nu-mi fac mari griji, intr-adevar jucaria avea o laterala usor crapata, eu n-am observat (cum am patit si la cutiuta muzicala a Carminei), i-am promis fetei ca o sa-i returnez eu cei 6 lei (btw pt care nu a platit nici pecu) dar pt ca nu am apucat sa ajung in 4 zile la banca, poc, cu negativul.
Oricum, eu ii voi returna banutii dar trebuie sa recunosc ca am un gust amar si ii voi retrage alte oferte la produsele mele, lucru pe care i l-am si spus...
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
ana l spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Flowers Ana, stiu ca ai spus la un moment dat ca achiti cartile astea intr-o zi de luni, dar apoi am ramas fara net o perioada si nu stiu daca ai reusit sa ajungi la banca sau nu.Ma gandesc ca trebuie sa bifez la plata inainte de 1 luna ca sa nu se reactiveze anuntul sau ceva de genul asta. Flori, mami de Julia Alessandra(5.07.2002) si Brianna Theodora (7.11.2008) |
Flowers, nu le-am paltit. Am platit atunci altceva care era mai urgent. Miine ma duc la banca si platesc apoi trimit confirmarea pe mail. Ai vreo preferinta de caz? Ca tare greu e sa alegi la liber.
hainute de vanzare
Jasmin012 spune:
Da, cine te cunoaste nu o sa ia in considerare acel comentariu negativ. Eu totusi nu as fi facut scandal pt 6 lei. Dar noi oamenii suntem diferiti...
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
Dodo-pui spune:
Boticelina eu de la aceeasi pers am primit 3 comentarii negative...de ce ?!simplu..."a licitata nu a mai dorit sa cumpere"...motivul invocat "n-am avut compasiune fata de copilul ei"...am arata mail-le primite la timpul respectiv la moderatori caci isi facuse un sport de a trimite mail-ri eu am raspuns...pana la un punct caci devenise obositoare.
Botitu esti o pers deosebita ..pe cand andromeda....
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ramona_patra spune:
Buna fetelor,
Boti nu-mi vine sa cred ca, chiar ai primit un comentariu negativ, cand lucrusoarele puse de tine sunt absolut superbe numai zic de bonusuri.
Fetele imediat ce intra indemnizatia, achit si eu tot ce mai ai, ca nu vreau sa apar restantier.
Mady, ancadragoman ce se mai aude cu umerasele, sau le-ati postat si eu nu am fost pe faza?
Va pup si sa aveti o duminica cat mai frumoasa.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
ramona_patra spune:
Dodo, nu-mi vine a crede, cum sa motiveze ca ai fost lipsita de compasiune fata de copilul ei? Cum poate cineva sa spuna asa ceva, cand multe dintre noi ne cunoastem doar virtual si admiram doar in poze de albumele puse?
In fine, sunt oameni si oameni.
Ramona de maimutel Diana (20.07.2009)
maimu diana
alinamoro spune:
Fetelor, comentariile (pozitive si negative) le vede toata lumea sau doar cei care le primesc?
Inca nu ma stiu bine cu noul bazar.
Aradencele alaturi de maria_rubi
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze