Bazar umanitar ***47***
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela77O spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ancutza_Bro fetele cred ca am gresit si am bifat 15 zile in loc de 2 la perioada...ce fac? |
15 zile?
mi se vor lungi urechile.....dar daca nu ma supraliciteaza nimeni,dai inchidere devreme dupa 2 zile!!,da??
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
carminabulina spune:
ATENTIE!!!
Fetelor nu vreu sa va stric avantul dar acesti raiati http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4838&n=Raiati-Disney-Mar-86 sunt licitati si castigati de mine de ceva vreme. Astia si multe alte lucruri care vad ca inca sunt ca active la bazar. ce se intampla?
Urmeaza sa platesc produsele imediat ce primesc indemnizatia, adica luni-marti? le mai platesc? mai sunt ale mele? Mai e valabila acea reagula cu plata in maxim o luna?
Ancutza_Bro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela77O
15 zile? mi se vor lungi urechile.....dar daca nu ma supraliciteaza nimeni,dai inchidere devreme dupa 2 zile!!,da?? MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT A&M Viata... |
in 2 zile inchid licitatia, scuze te rog, sunt incepatoare la bazarul nou
merci Madyrizi pt raspuns
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro in 2 zile inchid licitatia, scuze te rog, sunt incepatoare la bazarul nou |
ancutza,nici o problema....toate am trecut pe aici!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kid spune:
citat din mesajul lui carminabulina ATENTIE!!! Fetelor nu vreu sa va stric avantul dar acesti raiati http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4838&n=Raiati-Disney-Mar-86 sunt licitati si castigati de mine de ceva vreme. Astia si multe alte lucruri care vad ca inca sunt ca active la bazar. ce se intampla? Urmeaza sa platesc produsele imediat ce primesc indemnizatia, adica luni-marti? le mai platesc? mai sunt ale mele? Mai e valabila acea reagula cu plata in maxim o luna? Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Intr-adevar este o problema.
Si tricoul pe care l-ai anuntat acum cateva zile era pus de 2 ori;
Raiatii disney sunt deja castigati de tine, la fel ca raiatii gri pe care ma gandeam si eu azi sa-i licitez, licitati acum de Jasmin012
Papucii negrii castigati de Lumi_nag aici.
Probabil mai sunt produse, insa nu am timp sa verific acum.
Trebuie luata legatura cu sabina.p sa rezolve dublurile.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
kid spune:
Am uitat sa spun ca DA, este valabil termenul de plata de o luna.
(plus inca o saptamana de gratie pana sa se ia dreptul de a mai licita, care inca nu stiu daca este implementat in noul format)
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
sabina.p spune:
Carmina imi cer mii de scuze fata de tine si fata de novus si sanzi ,am bagat anuntul de 2 ori,fara sa vreau
Inca o data scuze ..
Daca mai observati ceva in neregula (sper sa nu )
Imi pare tare rau pentru acest incident .
sabina.p spune:
Imi cer inca o data scuze pentru neplacerile si boacanele pe care le-am facut eu de a le pune de 2 ori .. efectiv nu am fost atenta .Am scos si raiatii gri si i-am trimis atat lui jasmin cat si lui novus si sanzi .. scuze ..ca anuntul este eronat .
dicirstea spune:
citat din mesajul lui anna-mama
Neata, Dicristea, multumesc, eu intrebam de salopete. Dar nu stiu nici sa ma bati unde e magazinul de care vorbesti? Da-mi ceva indicii, te rog La mine cu kg a fost asa, am avut o perioada luuung undeva la 48-50 kg, apoi am reusit sa ma ingras dupa ce m-am maritat pana la 70 kg cand am ramas insarcinata si am ajuns la 85 kg Acum, datorita alaptatului si copilului energic am ajuns la 57 kg si ma imbrac cu haine din facultate de baietel nazdravan (09.02.2009) e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR |
stock market e un fel de TCM doar ca gasesti mai multe marci,mai multe solduri. Eu am luat de pe la pta muncii, in spatele bisericii, vav spit. Gomoiu. Am luat pe sf.verii costum de baie tankini si slip quelle cu 35 lei 2 bucati. Scuzati scrisul daqp e de pe tel. Ca cica s.a intrerupt 2curentul unde are serverul firma asta de 2lei de unde am ndtul. Am platit azi 40 lei pt maria rubi pt ghetutele de la ducky si halatul de la nushulica, in comtul de brd. Am platit 40 lei si pt alex hapaleti pt. prod. de la diana. Pt. Sabina nu am platit la banca pt. Ca tot sper ca ne vom vedea ftf. Poate au timp titularii sa na confirme ca nu am posibilitatea acum, iar in we sper sa ma mut si nu am apucat sa inchei ctr. Pt tel, tv si net. Apropo, unde ma mut nu exista ddecat romtelecom, e ok interndtul sau sa iau de la vodafon?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Lumi_Nag spune:
citat din mesajul lui kid
Intr-adevar este o problema. Si tricoul pe care l-ai anuntat acum cateva zile era pus de 2 ori; Raiatii disney sunt deja castigati de tine, la fel ca raiatii gri pe care ma gandeam si eu azi sa-i licitez, licitati acum de Jasmin012 Papucii negrii castigati de Lumi_nag aici. Probabil mai sunt produse, insa nu am timp sa verific acum. Trebuie luata legatura cu sabina.p sa rezolve dublurile. Teodora, de Vladut (15.05.2007) Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima! |
Neata!
Intradevar sabotii aia apar ca fiind castigati de mine, dar in urma unei discutii cu Sabina am ajuns la concluzia ca sunt foooarte mari pentru cat port eu.Si am convenit impreuna sa incheie licitatia mai devreme (eu licitandu-i inainte de a sti ce marime sunt) si sa-i relisteze.So...nu sunt ai mei