Bazar umanitar ***47***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

am postat produse noi pentru copii de la 9 luni la 3 ani. revin cu link-uri mai tarziu. Spor la cumparaturi

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Mady am platit demult acei pantaloni.
Acum mai am de platit pt sapinap si maria rubi. Si o sa o fac saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky
[Ada sau cine poate sa-mi confirme, asta este platita? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4053 Sunt sigura ca am vazut undeva scris de ea ca a platit si astepta confirmari. De asemenea, as dori va rog toate confirmarile pentru contul maria_rubi prin care s-au platit produse de la mine ca n-am nimic pana acum...Multumesc (atunci cand se fac confirmari e intr-adevar extrem de util sa stim user-ul care a platit si link-urile produselor !!)

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Ducky, pentru chitantele ce ajung pe mail, noi trimitem mail de confirmare plata. Daca nu a ajuns un astfel de mail la tine, inseamna ca nu s-au primit chitante. De confirmarile care se fac in forum, haotic, eu una nu ma ocup. Le zic pas.

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diannaalex

am postat produse noi pentru copii de la 9 luni la 3 ani. revin cu link-uri mai tarziu. Spor la cumparaturi

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune

Diana, m-am uitat si eu la pantalonii de trening, ca ma interesau. Sunt de 2 ani. Lucas la 2 ani si 10 luni poarta pantaloni de 51 cm. Si nu e deloc inalt. Lui in general ii vin inca unele hainute de marimea 86 (pt 2 ani).

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana l spune:

Caut un agraf mare, sub forma de brosa, sa pot prinde marginea la haina de toamna. E la git deschisa ca un sacou, si trebuie sa pun esarfa permanet. Dar as vrea o bijuterie cu care sa o prind. Aveti asa ceva de pus la bazar?

hainute de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

|Valenita a sosit camasutza,multumesc frumos . Ii vine perfect,abea astepta sa desfac plicul,l-a strans in brate pana acasa .Multumim frumos pentru bonus,o sa ii prinda bine .

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

ma duc peste vreo ora sa pun colete pentru: eseea, boticelina, lali_mete si mihaela77O. daca e vreuna din voi care nu-i disponibila spune-ti ca sa nu ma duc cu el.

am reusit sa pun coletele. sa ma anuntati cand le primiti.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

bijoux argit
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5815

pt cine e interesat

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

fetele cred ca am gresit si am bifat 15 zile in loc de 2 la perioada...ce fac?

Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

lasi 2 zile si vezi daca mai sunt ofertante. daca nu-s inchizi, daca sunt lasi pana se plictisesc si ramane una, iar dupa ultima oferta inchizi devreme.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse diverse
am nevoie de voturi

Mergi la inceput