Bazar umanitar ***47***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Mai fetelor, eu nu pot sub nici o forma sa intru pe "Cazurile umanitare"; "Regulament"; "Lista de dorinte" si celelalte. De cate ori accesez link-ul, ma trimite pe Google Docs, e ceva cu parola. Mi se intampla de ceva vreme chestia asa, am tot zis ca ma descurc, dar acum ma depaseste. Aveti voi vreo solutie?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Am citit acum pe lista cu cazuri ca cel al Mariei_rubi este scos de la bazar? Ce s-a intamplat? Eu chiar azi am depus banuti in contul Cristinei, am gresit?

Monica si Nancy, 04.07.2008

"If you are unware of your choices, then you have none"

S-a scris la topicul ei ca a strans o parte din bani, mai mult decat se astepta si ca doreste ca actiunea de strangere de fonduri sa se incheie.
Eu nu cred ca ai gresit cu nimic, caci nu s-a anuntat oficial in topic ca s-a scos cazul de la bazar, nici eu nu stiam.
Produsele donate pt ea vor ramane in continuare tot pt ea.

Vroiam sa te intreb, caci am vazut zilele trecute ca ai pus pachet pt corap, ti-a confirmat ea ca ii poti trimite? Eu am intrebat-o aici daca ii pot trimite pachet, insa nu am primit raspuns; a castigat o pereche de cercei de la mine de circa 2 luni.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabina.p spune:

Am si eu o rugaminte ... ma intereseaza orice fel de pijamalute sau pantalonasi sau bluzite de casa... mai mult cu animale.. .orice fel de animal catei,oi ,vaci (cateii sunt preferati)
De cateva zile Alexia ma pune sa o imbrac non stop in pijamale .. dar numai alea cu catei (avem numai o pereche cu catei si una cu vacute restul cu floricele ,sau inimioare... ),bine cand este criza ..le murdareste sau .. trebuie spalate , Aexia nu vrea sa se imbrace cu altceva ,si afara daca iesim imi spune sa i dau o punga sa-si puna pijamalele in punga.....
Bine acum este si dornica avand in vedere ca ea era imbracata doar cu bluza / tricou ..si gips .. . .
Asa ca rugam toate mamicile daca au pijamalute animalute ceva sa ne dati de veste eventual un PM.
ALexia are 5 anisori are 20 kg,cam 110 cm.
Va pupam si va dorim o seara buna si sper sa nu va suparati ca am indraznit ...

http://alexiamariapintea.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Si daca tot vorbeam de lista de dorinte, inainte de a merge la somnic,vreau sa va rog sa ma bazariti cu camasi cu maneca lunga masura 40-42 si mai ales cu o geaca grosuta pentru pustoica de 7 ani!

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Jasmin012 Monnvas iti poate confirma daca este in regula acum cu facturile.

EllaX Mersi de raspuns; cred ca il voi incerca si la junior.

valentina_22 Nu ar trebui sa fie probleme cu documentele. Eu le pot vizualiza chiar daca nu sunt logata, sunt publice pe net. Ai incercat cu alt browser?

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Hello

Eu, ca de obicei, la ore imposibile

Diana, dar nu trebuia sa te grabesti cu pachetul, sper ca nu l-ai pus inca la posta ca nu am ajuns la banca. Acum ca am banii nu am avut timp sa p;atesc. Multumesc pentru incredere.; iar daca zici ca vii cu noutati poate mai gasesc ceva..

Nu mai stiu cine intreba de salopeta de fas...am cumparat eu din Stock Market (parca asa ii spune) una foarte draguta, fas simplu de pus peste pantaloni, cu arici la glezna, sa se stranga peste incaltari, cu bretele si cu un sistem sa se stranga la talie. Am luat combinatie rosu cu albastru si mai aveau mov cu roz si galben pai cu grej(frumoss dar prea deschis) = 20 lei.

Pentru fetele din Bucuresti in cautare de job: daca sunt doritoare sa lucrez ca si agennt de vanzari/lucrator comercial sau alimentatie publica sa-mi dea de stire pe mail sa va dau o adresa de mail ptr cv-uri.

Monnvas, sa stii ca doar rochita aia care se leaga dupa gat am purtat-o la mare, probabil de vreo 3 ori, chiar inainte sa raman insarcinata cu Matei. Restul hainelor doar le-am spalat cand le-am pus la pachet. De la 45-48 kg am sarit la 84, cand am apucat sa slabesc pana p la vreo 53 am ramas insarcinata cu Theo. Acum sunt stabilizata la 65. Rochitele alea aveau vreo 4 ani de asteptare, imi facea rau sa le vad si nu ma simt in stare sa mai slabesc inca 15-20kg, plus ca unele le-am luat special mai mici, ca asa am citi undeva ca te motivezi sa slabesti ca sa intri in ele. deci doar am incercat sa le probez
Ma bucur ca iti plac, si mie imi placea teribil aceea trandafirie.

Vezi ca mai sunt unele si la Andreea si la HoneyBaby care s-ar putea sa-ti vina, dar cred ca a expirat nr de repuneri automate la bazar, ca am vazut ca sunt licitatiile inchise, dar nu sunt ofertate.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Jasmin, gata, sunt curata. Mai tre' sa ma bifeze si Nushulica si-s buna de plata din nou.

Dici, wow, ce fluctuatii de greutate ai avut si tu... Si eu dupa sarcina am ramas maaaarrrreeee rau, acum m-am stabilizat la 50, dar dupa aproape un an de diete (acum inca mai flirtez cu Montignac). Oricum, sunt sigura ca si ai o constitutie super, pe mine rochia aia care se leaga pe dupa gat vine cam nasol, mi se vad pernutzele de pe burtica, plus ca tzitzi la mine is de cautat cu lupa, asa ca va fi purtata la iarna, cu maleta si cizme Stiu ca mai ai produse, am mai ochit, cand imi intra bursa o sa le rog pe fete sa relisteze cateva. Sincera sa fiu, si pe-astea le-am luat, desi le-a trecut sezonul, tocmai ca sa vad daca suntem 'compatibile', ca mi-au placut muuulte chestii...

Georgipuia, azi a plecat si coletul restant.

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Daaa, imi aduc aminte de tinerete si eu purtam iarna pantaloni scurti sau sarafane scurte cu maleta sau helanca mulata si bocanci lungi si jambiere sau sosete din alea groase pana la genunchi.

Cand aud de greutati dinastea silfidice - 50kg, mi se pare ca sunt culmi de neatins, vreau sa dau tot ce imi aduce aminte de cum aratam acum 4 ani

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Mai fetelor, eu nu pot sub nici o forma sa intru pe "Cazurile umanitare"; "Regulament"; "Lista de dorinte" si celelalte. De cate ori accesez link-ul, ma trimite pe Google Docs, e ceva cu parola. Mi se intampla de ceva vreme chestia asa, am tot zis ca ma descurc, dar acum ma depaseste. Aveti voi vreo solutie?

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

val-1 & val-2

Nici mie nu mi se deschide cu explorer. Eu folosesc Mozilla pentru listele si documentele alea.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Hello

De la 45-48 kg am sarit la 84, cand am apucat sa slabesc pana p la vreo 53 am ramas insarcinata cu Theo. Acum sunt stabilizata la 65. Rochitele alea aveau vreo 4 ani de asteptare, imi facea rau sa le vad si nu ma simt in stare sa mai slabesc inca 15-20kg, plus ca unele le-am luat special mai mici, ca asa am citi undeva ca te motivezi sa slabesti ca sa intri in ele. deci doar am incercat sa le probez

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Daca te consoleaza cu ceva, , nu esti singura nostalgica dupa kilograme avute. Si eu patii din astea si zic si eu ca e naspa sa dai haine care-ti placeau atat de mult doar pentru ca nu le mai poti imbraca.
Eu am dat mult din kilograme, dar tot am 5-6 in plus, de care nu pot sa scap. Aveam ca si tine, 48 kg inainte de sarcina, aratam super. Acum din 53 nu scad, rar 52, dar nu stiu cum fac (mare gurmanda nu sunt) ca aterizez din nou la 53, chiar si 54 uneori.
Cred ca singura consolare a noastra este faptul ca avem niste comori, asa ca sacrificiul nostru privind kilogramele in plus merita.

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput