Aspirante si Gravi Nou-Venite (102)
Raspunsuri - Pagina 9
cora79 spune:
Pupicei pentru toate fetele dragi
Lia e inca in spital la Polizu,mai are de stat ceva vreme acolo,este pe tratament de sustinere a sarcinii,are mici sangerari,speram sa fie bine pana la 9 luni
Mvb e gravida?pe unde mai scrie ea?
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui babiela
salutare unde ai vazut-o pe mvb? vreau si eu... -------------------------------------------------------- mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- tudorasul nostru |
Sper sa fiu iertata
Ce prostie pe mine... eu care iti admiram tunsoarea si nuanta, sa te confund. Ma gandeam sa adopt si eu tunsoarea asta, ca sunt cam nevopsita, dar cred ca ii voi soca pe cei din jurul meu care ma plac cam pletoasa.
Arianna11 spune:
Buna fetelor,
gata am nascut....exact pe 25.10.10.....la termen...cat de precisa a fost minunea mea
Duminica noaptea s-a rupt apa chiar la 12.00....am avut un travaliu cam lung...de 15 ore mai exact ,cu mult chin dar a trecut...acum imi tin minunea in brate ....am nascut lumi la ora 18.17,2660 g,48 cm...apgar 8....totul bine,m-am recuperat cat de cat,am colostru,fetita papa des si e o cumintica
Cam atat,nu prea pot sa mai stau..dar mai intru eu cand am timp...va pe toate
DD ne-a daruit o minune 39+Alesia Maria
polo spune:
Ariana pentru mamica si fetita. Sa traiascaa si sa creasca mare si frumoasa. FELICITARI
Recuperare usoara si o bebelina necolicioasa
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui polo Ariana pentru mamica si fetita. Sa traiascaa si sa creasca mare si frumoasa. FELICITARI Recuperare usoara si o bebelina necolicioasa http://community.webshots.com/user/diove bb meu e ingeras |
Ms mult
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
trutzi spune:
Felicitari!!!! arianna Recuperare rapida!
Sa dea Dumnezeu sa fie cuminte si de acum incolo si sa nu aibe colici
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui trutzi Felicitari!!!! arianna Recuperare rapida! Sa dea Dumnezeu sa fie cuminte si de acum incolo si sa nu aibe colici Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
Multumesc...pupicei pt tine
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria
trutzi spune:
Am vazut-o pe Alesia E superba!!!!!
citat din mesajul lui Arianna11 Multumesc...pupicei pt tine DD ne-a daruit o minune Alesia Maria |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
cora79 spune:
Ariannaaaaaaa,FELICITARIpupicei pentru mamica si fetita
cora79 spune:
Buna fetelor,am vesti de la Liaeste internata in continuare la Polizu,face tratament de sustinere a sarcinii,a avut o mica hemoragie si un puseu de hipertensiune arteriala,dar acum sunt bine si mamica si paunitza