Aspirante si Gravi Nou-Venite (102)
Raspunsuri - Pagina 10
trutzi spune:
Neata! toate fetele
Am avut putin timp si am modificat prima pagina
Felicitari pianna, douradoudou!!!! Recuperare rapida si mancaciosi si necolicosi
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
babiela spune:
salutare fetel;or
felicitari ariana, pianna si douradoudou pt bebelusi sa fie sanatosi si necolicosi si voi sa va recuperati repede sa va bucurati de ei
polo te-am iertat ca m-ai confundat , mersi pt aprecierile privind frizura mea, asa m-am tuns in iulie inainte sa nasc era asa de cald ca nu mai suportam parul pe ceafa si am zis fie ce-o fi, desi aveam parul scurt nu ma tunsesem niciodata atat de scurt si pt ca toata lumea imi spunea ca imi sta f bine inainte de botez m-am tuns iarasi la fel de scurt
lia imi pare rau ca esti in spital, dar ma bucur ca acum esti mai bine, ma rog sa-ti fie bine si sa mergi acasa
cora, trutzi
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
tudorasul nostru
trutzi spune:
babiela acum vazut si eu pozele (ma uitam la un mesaj mai vechi si nu erau pozele noi )
Esti o frumoasa Mi-au placut tare mult pozele
trutzi spune:
lia Multa sanatate! Ai grija de tine si de paunita
trutzi spune:
Neata! fetele
Va servesc cu o
lorin Ce mai faci? Nu mai dai nici un semn de viata
babiela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trutzi babiela acum vazut si eu pozele (ma uitam la un mesaj mai vechi si nu erau pozele noi ) Esti o frumoasa Mi-au placut tare mult pozele Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
merci
mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010)
tudorasul nostru
polo spune:
Va pup pe toate.
FELICITARI DOURA, PIANA. Sanatate si voua si bebeilor, recuperare usoara si bb cumintei.
Eu declar ziua 1. Incepe o noua luna de sperate, asteptari, sentimente care mai de care ....si la final DD stie mai bine ce va fi.
Somn usor
douradoudou spune:
multumim fetelor si va doresc si voua aceeasi fericire imensa pe care o simt si eu acum..lia imi pare rau ca esti in s[pital dar ma bucur ca sunteti bine chiar si cu mici neplaceri ..pana la urma o sa fie bine sunte alaturi de voi
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 37+ cu Maysaa
babiela spune:
salutare!
LA MULTI ANI! sotului Joannei si celor 2 galuste de fete.
facem si noi cinste ca doar suntem amandoi Gabi si sotul meu a implinit si 29 de ani azi asa ca
va pupacim
tudorasul nostru
trutzi spune:
La multi ani! babiela si tuturor fetelor care poarta numele Sf. Arhangheli Mihail si Gavril