Pufuleti de ian-feb 2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 17
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Fetelor am o intrebare. I-am facut bobitzei legume cu ficatel. E prima data cand ii dau ficatzel. E de la un pui de curca de tzara. L-am pus tot in piure cu gandul sa-i fac si pt maine. Acum nu stiu ce sa fac, e bine sa-i dau doua zile la rand ficatel? Are ceva? Plus ca a iesit cam concentrat in ficatzel.. nush cum am facut, am pus mai multe legume dar la blenduit s-au facut mic mici...portia d emaine pot s-o mai diluez cu alt piure de legume... nush ce sa fac.. voi ce ziceti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
si mie mi s-a mai intamplat sa iasa mai mult ficatel si sa ii dau in 2 zile consecutive..nu vad ce problema ar fi
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
myky791 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ale1212xa
si mie mi s-a mai intamplat sa iasa mai mult ficatel si sa ii dau in 2 zile consecutive..nu vad ce problema ar fi ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
si eu iam dat 2 zile la rand si nu a avut nimic,
am vazut si eu filmuletul pe mail ma uitam su sotul si am ramas cu gura decshisa. refuz sa cred ca ar putea fi adevarat nare cum
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
ale1212xa spune:
m-ati facut curioasa cu filmuletul
ia sa vad si eu despre ce e vorba
ale1212xa spune:
aoleooooo
nu am reusit decat un minut sa ma uit la asa ceva
spuneti-mi camacar nu a patit nimic bebelusul...Doamne apara si pazeste..cum e posibil asa ceva..si cea care filmeaza pare a fi mama....o Doamne
lorex spune:
citat din mesajul lui tomaca Iar ma omoara astia cu mesajele lor in 60 secunde. pai daca eu acum am timp sa scriu si scriu repede? varsta lui Tudor mami tomaca si bebe Tudor Ioan |
stiu cat poate fi de ofticant!
ms de raspuns!
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
citat din mesajul lui ale1212xa aoleooooo nu am reusit decat un minut sa ma uit la asa ceva spuneti-mi camacar nu a patit nimic bebelusul...Doamne apara si pazeste..cum e posibil asa ceva..si cea care filmeaza pare a fi mama....o Doamne ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric |
eu nu vreau sa ma uit deloc...nu stiu ce e si nici nu vreau sa stiu....imi vine sa plang numai cand aud comentariile voastre...
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
lorex spune:
merci miki si alexa de raspuns!
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui lorex
eu nu vreau sa ma uit deloc...nu stiu ce e si nici nu vreau sa stiu....imi vine sa plang numai cand aud comentariile voastre... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
nici sa nu te uiti...
ale1212xa spune:
citat din mesajul lui lorex merci miki si alexa de raspuns! _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
miremia spune:
citat din mesajul lui lorex
eu nu vreau sa ma uit deloc...nu stiu ce e si nici nu vreau sa stiu....imi vine sa plang numai cand aud comentariile voastre... _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Subscriu!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg