Pufuleti de ian-feb 2010 (145)
Raspunsuri - Pagina 16
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dulcineea_cj
Buna sa va fie inima ! Spanac,putin LM,galbenus de ou si un pic de cartof A papat TOT Succes ! Ei,da. Foarte frumos. Vezi A ca se poate? Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede ! mami de 2 ochi albastri |
varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan
tomaca spune:
Iar ma omoara astia cu mesajele lor in 60 secunde. pai daca eu acum am timp sa scriu si scriu repede?
varsta lui Tudor
blue_flower spune:
Am urmarit si eu emisiunea. E ok Dna Doc. Se decaloteaza baieteii...eu asta am retinut.
Eu plec acasa la bebele meu, ca imi pocnesc sanii. Am baut pana acum vreo 2l de apa si am si mancat la pranz asa ca am de unde .....
o seara frumoasa va doresc.
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex BF, asta e f tare ca stie sa se dea jos de pe canapea singur! f tare! Bobitza se uita lung, cateodata da napoi, cateodata se duce direct in cap (numai ca o tin eu de un picior)..nu m-am prins care-i faza... Tomaca, cred ca din cauza ca nu se cumpara? Prin gashca mea de fete cu copii numai eu cu sor'mea fol mustela, in rest n-am auzit la nimeni..probabil si pretul destul de mare...dar pe mine ma tine 3-4 luni un shamponel ca dau cu masura _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
Nu, raspunsul era ca le-am cumparat eu pe toate. Cum apare ceva mustela, pac, le cumpar eu (adica pe acelea de care am nevoie). Am spioni la iasi, cluj si Timisoara.
Se gasesc rar caci au probleme cu importul. Cerere mare, importuri rare si pentru putine produse. Cine-o administra businessul asta, mai domnule?
varsta lui Tudor
tomaca spune:
citat din mesajul lui ioana_fota Tomaca ff dragalas si simpatic Tudorel. Am pus si noi niste poze de Maria Alexandra 26.03.2010 Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine |
Merci
Am vazut-o pe Uca. Ce frumos doarme! Asa imi plac cand ii vad in patuz! M-as baga si eu acolo.
varsta lui Tudor
miremia spune:
Am vazut poze de Tudor ce baiat mare ai tomaca! El doarme in patul cel mic sau ala e pt insotitor?
Am vazut-o si pe Alexandra cu verisoara (cred). Ce mare s-a facut si ea!
Si cu scuzele de rigoare....
LML Lucas si Maria!
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
AMR 5 kg
miremia spune:
Am gasit un detergent in Carrefour (probabil exista de ceva vreme, dar eu doar ce l-am descoperit) se numeste Frosch, este nemtesc si este ecologic. Aveau multe produse din gama asta (detergent de rufe, balsam, detergent vase, de geamuri, universal, etc). Le-a testat cineva?
AMR 5 kg
miremia spune:
Culcer spunea ca baietii se decaloteaza dar sa nu se forteze, sa se rupa si sa ramana cicatrici.
AMR 5 kg
lorex spune:
Fetelor am o intrebare.
I-am facut bobitzei legume cu ficatel.
E prima data cand ii dau ficatzel.
E de la un pui de curca de tzara.
L-am pus tot in piure cu gandul sa-i fac si pt maine.
Acum nu stiu ce sa fac, e bine sa-i dau doua zile la rand ficatel?
Are ceva?
Plus ca a iesit cam concentrat in ficatzel..
nush cum am facut, am pus mai multe legume dar la blenduit s-au facut mic mici...portia d emaine pot s-o mai diluez cu alt piure de legume...
nush ce sa fac..
voi ce ziceti?
www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs)
tomaca spune:
citat din mesajul lui lorex Fetelor am o intrebare. I-am facut bobitzei legume cu ficatel. E prima data cand ii dau ficatzel. E de la un pui de curca de tzara. L-am pus tot in piure cu gandul sa-i fac si pt maine. Acum nu stiu ce sa fac, e bine sa-i dau doua zile la rand ficatel? Are ceva? Plus ca a iesit cam concentrat in ficatzel.. nush cum am facut, am pus mai multe legume dar la blenduit s-au facut mic mici...portia d emaine pot s-o mai diluez cu alt piure de legume... nush ce sa fac.. voi ce ziceti? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ www.arboreleanului.ro/voteaza.php" target="_blank">VOTATI TEIUL LUI EMINESCU (a doua poza din concurs) |
eu zic ca nu are nimic.
varsta lui Tudor