Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Irina se poate..clar..trebuie cautat.
dar ma gandesc k nici sa o iei dinainte, si sa nu o folosesti
k am auzit fete care nu le-au folosit. asa k au dat banii degeaba
de aia zic...trimiti pe cinvea in ziua aia dc e nevoie, si aia e..

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

irinuka
Sarumana de cafea..altfel buna dimineata la toate burticile
Irinuka draga...doamne fer sa-mi iau scutece asa scumpe..
noi vorbisem de corsetul acela care iti strange burta la loc dupa ce nasti..sau banda..sau nush ce denumire are

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

burtiera ... mai pe romaneste . Se gaseste si la farmacii (aici). Eu am avut-o (si o mai am inca) pe aia de la chicco. Nu pot sa zic ca a avut cine stie ce efecte miraculoase. Insa atunci, pe moment, iti da o stare de bine cand iti strange burta.

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Multumesc fetelor. Ma gandam eu ca face parte din "placerile" sarcinii.
Ma bucur ca am pe cine sa intreb si eu....ma refer la scumpele de viitoare mamici care stiu cum e si bineinteles si la cele cu experienta...ca deh ele stiu muuuult mai multe

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

neata fetelor!

hop si eu la cafecita
ma duc sa mai citesc din urma, sa vad ce patanii mai povestiti.

intre timp, va si va doresc sa aveti o zi frumoasa!

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Lori, ce scump bebel ai avut, acum cred ca e deja maricel, barbatelul lui mami

Braul acela e bine sa-l avem. Sunt care nu-l folosesc nu pt ca nu ar fi nevoie ci pentru ca nu-l suporta. Daca il avem in casa e mai bine ca ne aducem aminte de el si-l mai punem din cand in cand chiar dc nu ne place tot timpul. Cred ca dupa nastere in prioada imediat urmatoare isi face cel mai bine efectul.

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Oricum fetelor dupa nastere uterul doare destul de tare cand te strangi, asta e unul din motivele pentru care multe nu suporta burtiera. Eu nu am putut sa o folosesc de aia am apelat la chilotei cu manecute si burta inalta.
Cel putin cand dormi o sa vrei sa fi cat mai goala posibil, te trec toate caldurile, nu ai chef de burtiera, cel putin cazul meu, doar din punctul meu de vedere dau sfaturi.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Multumesc tuturor de sfaturi pt. infasat.
Nici eu nu-s de acod cu metoda "sarmalutza" in care bebeul sta ca un batz, dar ma gandesc ca in caz de urlete infinite, voi incerca de toate si as vrea sa am uneltele la indemana.
Io-s in 25 de sapt. si incepand de pe la 19 sapt. bebe face spectacol intre 7 si 11 seara. Initial se potolea daca punea tati mana pe burta, acuma nu se mai opreste indiferent ce facem noi.
Ma tem ca va ramane setat pe programul asta si dupa nastere deci ma pregatesc sufleteste pt. meciuri cu colicile. Daca infasatul merge, atunci aia facem. Am zis ca-mi iau si leagan care misca bebeul singur, in caz ca obosim noi. Mi-am luat si un soi de esarfa in care bebe sta ca intr-un cocon si poate fi purtat prin casa. O prietena din Franta mi-a zis ca aia e solutia cea mai buna pt. adormit un bebe galagios (e foarte aproape de infasat, il tii langa corp si il si misti cand te misti tu, deci un soi de leganat).
Intre timp m-am enervat si io pe astia cu alocatiile pt. cresa. Si in Olanda o sa taie substantial din ajutorul dat daca duci copilul la cresa (care v-am zis ca este 1200 de euro/luna). M-am enervat cumplit, ma lasa acasa numai 16 sapt. acasa, platesc 52% impozit si nenorocitii imi taie si alocatia aia. Si o sa mareasca si cotizatiile la asigurarile de sanatate, ceea ce inseamna ca de acum incolo o sa-mi dea numai jumatate de paracetamol, ca unul intreg nu merit.
Tin sa mentionez ca aici ajutoarele pt. cresa copiilor sunt in functie de venit, adica n-au nici o legatura cu cat ai cotizat tu inainte (daca era p-asa, io trebuia sa iau bani, nu gluma). Deci statul da niste bani numai daca ai nevoie (in functie de niste cote), nu da la toata lumea dupa cat a cotizat. Pt. ca acilea e regula "daca ai facut copil inseamna ca ti-l permiti". Care pana la urma mie mi se pare corect, nu ma astept sa-mi creasca statul copiii. Problema e cum spuneti si voi, mizezi pe o chestie si te trezesti ca nu mai e.

21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

feteleeee
ziceti-mi si mie...prenatalu se ia de la medicu de fam??? sau cum se face???
sunt 42 zile dupa si 84 inainte??
pls pls pls ajutati-ma k neuronu meu nu ma ajuta deloc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

anka - da, cica mai eficient in caz de colici e sa il tii in brate, pe burta ta, piele pe piele. Ti-o spun din experienta. Acu' nu te astepta la miracole ... ii da doar o stare de confort, nu ca ii trece. Deci, toate celelalte chestii (leagan, infasat, ceaiuri etc.) sunt apa de ploaie oricum. Rabdare si odihna, trec pana la urma si colicii astia.

mamma bis - o fetita si 29s de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata fetelor.
Anka-maria te inteleg.
Si in alte tari avem probleme cu asigurarile si banii. nu-s toate chiar roz. Eu nici nu stiu sigur daca o sa-mi dea astia ceva alocatie.(aici sunt pusi pe primul loc rahatii de azilanti musulmani. chiar si-n defavoarea suedezilor) Vom vedea. intre timp, trebuie s-o ajut si pe maica-mea acasa cu chiria. Si nu-i usor .
Lorich - ziceam de salopetele din alea pufoase, parca-s flausate.dar moi.
si fetele cu baieti - sa nu uitati sa ne dati sfaturi pt igiena intima a baietilor. stiu ca e mai speciala.
O zi buna tuturor.

26

Mergi la inceput