Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

neata burtici,acum m-am trezit si eu baneinteles in zgomot de ciocane ,ca zici ca darama casa vecinul

in rest sper ca sunteti bine

irinuka! multumim de cafea si gogosi

va pupik pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Laura..Hai la ora asta mai merge o ciocaneala..dar Dumin inca dimineata la 8?
Am o vecina care anunta toata scara cand face snitele..sau nush ce trotura face cu carnea de o bate asa..in fiecare Duminica...Ea face desteptarea la noi

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

neata buburuze !!!!

Irina, Gabriela multumim pt papica si cafeluta

legat de centura aia pt dupa nastere, eu am gasit una pt cele care vor face cezariana http://www.mastershop.ro/lansinoh_centura_sustinere_operatie_de_cezariana_ggp01.html

pt cele care nasc normal, se gasesc la farmacie, cam tot la acelasi pret. nu stiu cat de bune sunt. o sa ma informez si va zic si voua.

Adi hai cu vestile de la eco

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

neata buburuze !!!!

Irina, Gabriela multumim pt papica si cafeluta

legat de centura aia pt dupa nastere, eu am gasit una pt cele care vor face cezariana http://www.mastershop.ro/lansinoh_centura_sustinere_operatie_de_cezariana_ggp01.html

pt cele care nasc normal, se gasesc la farmacie, cam tot la acelasi pret. nu stiu cat de bune sunt. o sa ma informez si va zic si voua.

Adi hai cu vestile de la eco

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

SARUMANA
Asi v rea tare mult sa nasc normal..si bineinteles intr-o ora
Dar mai vedem pana atunci ce ne da Cel de Sus...NU SE STIE

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

neata fetele!

Am dormit foarte bine, dar am observat ca imi curge putintel sange din nas. Ma gandesc ca e normal, ca o fi una din micile neplaceri si simptome ale sarcinii, nu?

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

adriana da...am mai auzit fete care au probl asta. dc vezi k se continua, suna medicu

Tunde vb si cu medicu si vezi ce zice. oricum centura se poate lua de la orice farmacie..asa k poti trimite p cineva sa o ia dupa ce nasti.
ce bine ar fi dc am naste toate intr-o ora, fara dureri, fara nimic.
cred k nu ar mai exista cezariana, decat dc sunt probl.

cum stati cu renovatu?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

adry se spune ca e normal sa iti curga sange din nas ,sa se infunde nasul...etc,asa stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Adryiii nu te ingrijora, face parte din "placerile" sarcinii. Si eu patesc destul de des.

Tunde ma miram si eu sa zici despre scutece, dar nici tu n-ai scris la ce te referi.
Centura care am vazut-o la Auchan era de la Mamma Donna (Chicco), mi-am amintit acum. Si mie mi s-a parut putin "piperata" la 100 si ceva de lei, de-aia nici n-am luat-o. Am zis sa mai studiez piata inainte...

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

http://www.sensiblu.com/index.php?page=search&searchword=centura%20postnatala&ItemId=5341787

Concluzie... se poate si mai ieftin... de la Sana=51.6 in farmaciile Sensiblu

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Neata si de la mine...
Lori sa-ti traiasca flacaul,este nemaipomenit,o scumpete...

25 i

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput