Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Scutecele noastre erau dintr-un material care se numeste finet. E un bumbac putin pufos pe una din parti...
Se gaseste de cumparat la metru si puteti sa confectionati care aveti masina de cusut dar se gasesc si scutece gata facute, chiar si in Canada...
Asa este, cel putin in pprimele 2 luni bble e doarme mult mai linistit daca e infasat...Eu o infasam mai ales dupa baie, ca sa nu miste manutele si sa se trezeasca (nu cred ca se sperie de ele ca doar le stie din burtica ). In timpul zilei daca dormea inpatut o infasam din acelasi motiv, daca doarme in car seat doar o inveleam cu paturica, fara ca sa fie infasata...

Intelegeti voi ce ma chinuiesc sa spun...azi sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Eroare!

There was an error = Object doesn't support this property or method

Inapoi.

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

scuze ca s-a trimis de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

lili tot asa patesc si eu - se trimite de doua ori. Adita deci si noua ne merge aiurea. Deci nu e netul meu de vina.

E greu sa infasam? Ma gandec ca e o mogaldeata asa de mica... Poate ca tine de obisnuinta. Lili pe tine cine te-a invatat?

adriana 24+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

asa patesc si eu cu mesajele .....poate se sesiseaza moderatorul si isi da seama ca merge din ce in ce mai greu acest site
acelasi mesaj cu eroare imi da si mie

adriana ..e simplu sa il infesi ...inveti ..nu te speria ..ai sa vezi ce experineta prinzi dupa putin timp , sa stiti ca micutii ne invata singuri ce sa le facem .

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

legat de scutece vreau sa zic si Eu ,ca in loc de prosop foloseam scutece..Mama le-a tivit la masina de cusut.Cand ai un bb asa fragil cu niste manute si picioruse ca din portelan..nu prea iti vine sa-l freci cu prosop..oricat de moale ar fi.Finetul absoarbe apa f repeede...chiar si in vanikt ai puneam una in fundul apei ca sa -i fie mai comod..
De sters sanii si gurita la bb am avut n bucati de lavete din tifon...foarte bune

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Infasatul n-ar trebui sa fie greu. Ca si cum ati face un buchet de flori. Nu v-ati infasat niciodata papusile cand erati mici?
Scutecul ar trebui sa fie un patrat de finet, care pe diagonala sa aiba cam o data si jumatate-de doua ori lungimea copilului. Daca suntem barbate, intr-o saptamana ar trebui sa fim experte.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

asa voi face si eu....deja am achizitionat finet , il scot din cadita in finet dupa care il mai bag int-un prosop si da nu se freaca copilul se lasa sa se absoarba apa ..se tamponeaza ...noroc cu al meu finut ca acum am experienta

si legat de masaj voi cum il faceti ??
eu voi face asa: inainte de baitza il masez si il trag bine cu ulei de masline, dupa care baita ...apoi in finet , prosop si gata ..nu il mai dau cu nimik dupa .... rezultat : o piele divina , hidratare si curat !!

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mayane... super botosel!

Ziki tare rau... "bebelus"... tu saraca n-ai mintit cu nimic, nici macar n-ai exagerat...

Abramburika bine ai revenit! Ne bucuram ca sunteti bine, sanatosi! Sa ne scrii mai des de-acum incolo!

Nici eu n-am auzit/ citit nimic de ciuperci. Si pap o data la 2-3 zile ca stiu ca-s sanatoase. Poate alea culese din padure de diferite persoane, dar champinioanele... n-as crede.

Tunde spor la treaba in continuare. Sa terminati cat mai repede!
Si bafta la eco maine! Sa vi cu vesti bune!
Corset din ala de dupa nastere am vazut in supermarket (Auchan), era de firma renumita, nu-mi amintesc acum exact care si costa in jur de 100 si putin de lei.

Anka in Ro sunt scutece din bumbac pe toate drumurile. Si eu am, dar nu l-as infasa ca l-am vazut pe finutul meu cum statea micutul asa... fara sa poata misca... sincer nu mi-a placut. S-or gasi ele alte metode de linistire a copilului...
Pana la proba contrarie.

Aditza si la tine tinem pumnii sa vi cu vesti minunate de la eco maine!

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinukaaa

Mayane... super botosel!

Ziki tare rau... "bebelus"... tu saraca n-ai mintit cu nimic, nici macar n-ai exagerat...

Abramburika bine ai revenit! Ne bucuram ca sunteti bine, sanatosi! Sa ne scrii mai des de-acum incolo!

Nici eu n-am auzit/ citit nimic de ciuperci. Si pap o data la 2-3 zile ca stiu ca-s sanatoase. Poate alea culese din padure de diferite persoane, dar champinioanele... n-as crede.

Tunde spor la treaba in continuare. Sa terminati cat mai repede!
Si bafta la eco maine! Sa vi cu vesti bune!
Corset din ala de dupa nastere am vazut in supermarket (Auchan), era de firma renumita, nu-mi amintesc acum exact care si costa in jur de 100 si putin de lei.

Anka in Ro sunt scutece din bumbac pe toate drumurile. Si eu am, dar nu l-as infasa ca l-am vazut pe finutul meu cum statea micutul asa... fara sa poata misca... sincer nu mi-a placut. S-or gasi ele alte metode de linistire a copilului...
Pana la proba contrarie.

Aditza si la tine tinem pumnii sa vi cu vesti minunate de la eco maine!

Irina ~ 27+ cu

Shhhht! Cresc...

dda..am gasit si Eu cu 100 de lei sau 90..chiar si pe siteul la OTTO.Nu sunt ieftine

Tunde burtica de 21 sapt? +Mami de Mario 04.03.2004

Mergi la inceput