Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

merci Irinukaaaasa sa fie...inca ma chinui cu filmuletul..nush cum sa-l pun aici

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Angi dc vrei sa pui p picasa filmuletu, trebuie sa ai instalat prog picasa si din ala se introduce nu stiu cum
si eu ma chinui de muult timp sa reusesc sa atasez video si nu pot. nu stiu cum se procedeaza.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu am facut cezariana pentru ca aveam col spastic, adica desi aveam contractii din 2 in 2 min nu ma dilatasem nici un cm. Sunt una din cazurile fericite care s-a refacut fff bine si repede dupa. E adevarat ca m-a ajutat soacra mea in primele 2 saptamani, dar dupa aceea singurica.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Irinuka uite subsemnata testat happy, chiar newborn, chiar la varsta ff mica; tocmai datorita chestiei de la buric; ce am observat - au alt fel de material si Robertel cacaciosul, facea des si moale (de fapt maole cred ca fac toti alaptatii) si se lipea ala de fundulet de zici ca era pansament. Nu mi-a palcut. Cu pampersul n-am avut nicio problema, niciun accident , nicio iritatie de scutec. Dar depinde iar- de copil, el e seful - sunt copii care se potrivesc mai bine cu huggies superflex, sau altele, libero si ce-o mai fi, depinde si de conformatia lor fizica.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am auzit k si pampersii de la pufies, care au aparut acu sunt buni.
multe fete sunt multumite de ei.

cum zice si Lori..in functie si de bb. vdm atunci cu care se intelege cel mai bine. de aia nu luati baxuri acu, k poate le luati degeaba

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 27+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

hai ca am si eu o parere contra celei lui Lorich.
La mine a fost exact invers cu pampers iritatie cu happy sau Huggies nimic. Chiar depinde de copil. Le testezi pe fiecare si vezi tu cum reactioneza.
Angie, esti tare frumoasa gravi. Ai fata mai luminoasa, nu stiu, ai ceva mai special.

Eu gata plec acasa!! NE auzim maine.

Andreea , mamica Elizei +

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor eu am decis sa fac o sedinta foto cu burtica, dar mai incolo putin cand va mai creste, am o prietena care se ocupa de asa ceva, face si dupa ce se naste bebe, si la botez.....superbe. Le face in studio sau oriunde altundeva.

Va sfatuiesc sa va faceti ca uite eu de la Vlad am unele amarate facute de noi dar nu asa frumoase, sa iti ramana amintire pe viata si sa le arati si altora

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 26 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Hello burticile.
Pana la urma s-a dovedit azi ca fiind ultima zi de munca.
Au masinile de ambalat in mentenanta si nu se lucreaza maine.

Aditza felicitari pt bebe grasun.

Angie ce burtica, si ce mamica .

Iar vb de mobila si de lucrusoare bebe. Eu tot nu am cumparat nimic. Nu e vb de bani, doar ca tre sa merg cu al meu sot, altfel nu se poate.

In privinta scutecelor de unica folosinta sunt in plop si plopul in aer. Am sa vad eu la momentul respectiv ce si cum fac.

Laura

25+ cu

Mergi la inceput

vasiti multumesc..m-ai facut sa rosesccred ca toate avem lumina aceea speciala

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput

lauramerci...sunteti tare dragute toate,suntem cele mai frumoase mamici

Angie+23

bebe jucaus