Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (82)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui monika_bt

Eu ma lupt in continuare cu gazele pe care le tin ca sunt la birou si de asta ma doare burtica...nu va spun cand ajung acasa ce spectacol dau de se mira barbate-meu

foarte tare! si eu am probleme cu asta dar felul in care ai spus-o a fost super-haios

sanziana mami de flavia - 4 si cu felix de 20+

www.casuta-lui-ziki.blogspot.com/" target="_blank">

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

buna fetele,
ma bag si eu in discutii"
1.vad ca discutati de centuri pt dupa sarcina
eu la prima sarcina am intrebat medicul dupa cezariana daca ar fi indicat sa-mi cumpar si nu mi-a recomandat. Mi-a spus sa las muschii sa lucreze pt ca asa isi vor recapata fermitatea si elasticitatea, nu ajutandu-i. Acum...fiecare face cum crede, eu nu am purtat si a fost ok, mi-am revenit la normal.
2.despre colici la bebelusi si infasat...eu am incercat sa-l infas pe bb inca din maternitate dar nu prea mi-a iesit asa ca am recurs la imbracat. Pt colici( nu prea a avut) am aplicat varianta unei mamici, scrisa pr DC, si anume foen cald pe burtica. Se oprea instantaneu din plans.
3.la baietei igiena mi s-a parut super usoara...la baita trageam in jos de piele, nu foarte mult, uneori mai tare. De tinut in sus in pampers....nu am facut asa, statea chiar in jos pot sa spun iar acum e ok. La fetite insa....va fi ceva nou
4. prenatalul din ce stiu eu este de fapt un concediu medical si la bb1 l-am luat de la medicul de familie. Link-ul cu compensarea salariului pana la salariul de baza este foarte adevarat, nu stiu cati angajatori vor sa stie de el...eu insa am beneficiat de prevederile acestei legi pt ca in contractul colectiv de munca la nivel de unitate se specifica ca pe toata perioada pana implineste copilul 2 ani se acorda diferenta pana la 100% a salariului net fara sporuri. Si mi-au prins bine banii astia la bb1 cand statul dadea doar 6 mil( nu 85% din media veniturilor cum e acum)
5. si ca sa inchei..bebelusi e superba camera aleasa...s-o stapaneasca sanatos bb si sa creasca mare in ea.
pupici la toata lumea

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

Eu ma lupt in continuare cu gazele pe care le tin ca sunt la birou si de asta ma doare burtica...nu va spun cand ajung acasa ce spectacol dau de se mira barbate-meu

mamma bis - o fetita si 29s de

Barbatul meu spune:"Doamne, ce mai buciumi!"
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

hello

am venit si noi de la eco, totul este ok .. col , placenta , bebe care are 900 g. M-am linistit ca deh cum am inceput cu ctr si cu starile de rau ma gandeam sa nu fi patit ceva colul.
am papat si acum stam putin pe net ...m-a luat un somn...azi ne-am trez la 7 noi care dormim pana la 10 .

pupicei tuturor

ps : nu v-ati uitat la linkul acela pus de mine ????

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:

Barbatul meu spune:"Doamne, ce mai buciumi!"
Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 20+

Da, recunosc limbajul moldovenesc . Oricum, esti tare cum povestesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Buna ziua la burtici
Angy: ce burticutza frumoasa
Mayane: ce botosel

23 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Aditza ma bucur sa aud vesti bune pup piticu...adica grasunelu

23 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Aditza felicitari pt eco mumos! Ce link? Sigur m-am uitat si am uita , neuronu'

Patricia eu ziceam ca ne arati nou asa, pt noi, pt mobilier! E superba camera, de vis!!!!!

Monika esti super , super funny!! Pe mine ma apostrofeaza Robert ...patz! puuu

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

saru'mana

Citat:
citat din mesajul lui jasmin26

Angie,multe felicitari ai un flacau mare care de acum incolo va creste si mai mare....

25 i

Crina

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

aditzacmoamaa..ce flacau 900 gr re sa-l ingras si eu pe al meusa va traisca si sa va bucurati de el
babyleeksmerci

Angie+23

bebe jucaus

Mergi la inceput