Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

A venit pe lume Darian, 2960. doare ca naiba acum dae ce mai conteaza pup fetele!

felicitari eveline! sa creasca mare si sanatos piticu'

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

A venit pe lume Darian, 2960. doare ca naiba acum dae ce mai conteaza pup fetele!

felicitari eveline! sa creasca mare si sanatos piticu'

-----

Slava Tie, Doamne!

FELICITARI EVELINE! SA AIBA PARTE DE O VIATA FRUMOASA, PLINA DE IUBIRE SI DE LINISTE BAIETETLUL TAU. SUNTEM ALATURI DE TINE!

Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Forumul a luat-o raznaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Mi-a dat eroare de nu stiu cate ori si vad ca a aparut mesajul mai des...asta e, acum sunt mai multe motate

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

FELICITARI EVELINE!!! recuperare rapida!!!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele!
Felicitari K.A.T., Klarisse, Ionela.n, Anna_ivan, Belle_sara Donna79; cred ca nu am uitat nici o mamica de octombrie ( daca am uitat pe cineva scuzeeeeee)
Intru destul de rar si abia reusesc sa citesc cate un capitol asa ca sunt cam in urma cu noutatile. Azi am intrat ca ploua tare afara si nu am iesit cu pitica la plimbare asa ca mi-am facut un pic de timp pentru a intra pe forum.

Suntem bine; foarte mancacioasa dar tot cuminte noaptea; ne cantarim o data pe saptamana (nu vreau sa devin paranoica) si crestem frumos; ne place la plimbare dar nu ne prea impacam cu baia, nu vrem decat la mama in brate dar nu obtinem intotdeauna ce ne dorim , uram infacolul dar il inghitim pana la urma (decat sa facem colici...)iar ceaiul il bem cand suntem in toane bune.

Va pupam

Mihaela si PETRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

FELICITARI EVELINE!

BINE AI VENIT PE LUME, BEBE DARIAN!

Fetelor, multumesc pentru incurajari. Indiferent cum o sa se poarte asistentele cu mine, sper din tot sufletul ca puiutul meu sa fie bine ingrijit. Sa de-a DD sa pot face rost de o rezerva si sa fie cu mine.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 7 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alecsa_L

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Nu stiu ce are azi forumul.Ba sterge mesajul,arata eroare cand de fapt e trimis mesajul,se vede pagina labartata, nu-mi scrie tot mesajul...

Ana de Maia Elena

Ana, poti sa-mi spui si mie cum a fost cu cezariana? Te rog mult de tot, maine ma operez, sper, si mi-e tare frica de durerile de dupa, cum sunt? cat de cat acceptabile?

Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI

Doare dupa operatie,ca e normal sa te doara ca e ditai rana nu? Dar mie mi-au lasat in coloana cateterul de la epidurala si in primele doua nopti mi-au facut pe acolo anestezie si am putut sa dorm. Am luat calmante in vena si am baut fiole de algocalmin(le-am dus de acasa).Nu te speria ca nu sunt dureri insuportabile. Eu a doua zi la 10 m-am ridicat si m-am spalat pe fata. In a cincea zi ma simteam f bine,iar acuma nici nu o simt. daca ai de ales intre anesteziile rahi sau epidurala,iti recomand epidurala. Nu trebuie sa stai nemiscata dupa aia si nici nu te doare capul. Mai rau mi-ar fi fost cu epiziotomia Dar "dansa" a scapat intreaga.

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

FELICITARI EVELINE!

BINE AI VENIT PE LUME, BEBE DARIAN!

Fetelor, multumesc pentru incurajari. Indiferent cum o sa se poarte asistentele cu mine, sper din tot sufletul ca puiutul meu sa fie bine ingrijit. Sa de-a DD sa pot face rost de o rezerva si sa fie cu mine.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 7 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele!
Felicitari K.A.T., Klarisse, Ionela.n, Anna_ivan, Belle_sara Donna79; cred ca nu am uitat nici o mamica de octombrie ( daca am uitat pe cineva scuzeeeeee)
Intru destul de rar si abia reusesc sa citesc cate un capitol asa ca sunt cam in urma cu noutatile. Azi am intrat ca ploua tare afara si nu am iesit cu pitica la plimbare asa ca mi-am facut un pic de timp pentru a intra pe forum.

Suntem bine; foarte mancacioasa dar tot cuminte noaptea; ne cantarim o data pe saptamana (nu vreau sa devin paranoica) si crestem frumos; ne place la plimbare dar nu ne prea impacam cu baia, nu vrem decat la mama in brate dar nu obtinem intotdeauna ce ne dorim , uram infacolul dar il inghitim pana la urma (decat sa facem colici...)iar ceaiul il bem cand suntem in toane bune.

Va pupam

Mihaela si PETRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

capitolul asta parca e din filmele cu prosti stateam si vedeam cum creste numarul de pagini si nu intelegeam care a mai nascut, cine scrie asa de multe

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput