Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

capitolul asta parca e din filmele cu prosti stateam si vedeam cum creste numarul de pagini si nu intelegeam care a mai nascut, cine scrie asa de multe

iar da eroare da' io tot il trimit

-----

Mami de doua minuni - roza si fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Asa e, forumul s-a tacanit rau. Bine macar ca nu e calculatorul meu cel cu probleme, ca ma cam speriasem.

FELICITARI EVELINE!!! DARIAN, BINE AI VENIT PE LUME!!!

Alecsa, am vazut acum pozele cu tine. Esti foarte frumusica. Daca tu ai fost dezamagita ca te-a trimis azi acasa, dar mergi maine, gandeste-te cum ne simtim noi astea cu nastere naturala ca tot mergem la control si colul se incapataneaza sa ramana inchis si lung si n-avem idee cand vom naste (mie cel putin Mari mi-a prezis ca va fi vineri, deci nu mai am mult ). Tu macar stii ca amine iti vei tine puiul in brate. Te pupam maine si te incurajam ca totul va fi bine si sa ne tii la curent. Aaaa, am nascut la Polizu in martie 2008.

HAI ALECSA!!!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

capitolul asta parca e din filmele cu prosti stateam si vedeam cum creste numarul de pagini si nu intelegeam care a mai nascut, cine scrie asa de multe

-----

Slava Tie, Doamne!

Da, nu cred ca s-a mai intamplat asa ceva pana acum...

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

felicitari Eveline. Bun venit bb Darian.
recuperare usoara si un bb cuminte sanatos si papacios.

Ana de Maia Elena

Mergi la inceput

fetili mie mi-e frica sa ma duc sa modific in listuta acu' mai stam nitel sa isi revina forumu' ca mai facem vreo belea pe-acolo, ok?

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

fetili mie mi-e frica sa ma duc sa modific in listuta acu' mai stam nitel sa isi revina forumu' ca mai facem vreo belea pe-acolo, ok?

ia sa videm de cate ori tre sa il trimit pe asta

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsa_L spune:

Merci mult Clabuc. Ideea e ca mi-e deja foarte frica, am fost asa de stresata, nu am dormit deloc asta noapte, azi pana la 9:30 am fost ca pe ace...si acum trebuie sa mai stau in stresul asta inca o zi.. Deja daca nu dorm nici la noapte...

Alecsa_L, 38+ , AMR 1 ZI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Felicitari Eveline! Bun venit, Darian!

Mai3, multumim pt vesti. Am admirat pozele cu voi, ce falcute are Bogdan, iti vine sa-l papi iar tu esti asa fresh nici nu zici ca ai nascut recent Cred si eu ca esti odihnita din moment ce ai asa ajutor la bucatarie, e asa frumusica baby

Fulguta, Tutz, ala e dopul

de David, barbatel iubit (5 nov. 2008) si 40+ Eric
Made in the Holy Land

Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Fulguta, acum am vazut ultima poza postata de tine pe picasa.
Arata super. Cum ai facut literele alea? Sunt din spuma sau....?

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Acum m-a apucat si pe mine limbarita, cand forumul e asa haotic.

Maitreyi, m-ai facut sa rad de nebuna pe-aici.

Botosel, vroiam sa-ti spun ca, la Clarinda am mers cu cercelusii la mine cu gandul sa ii pun din maternitate. Dar au zis ca la Polizu nu se pun imediat dupa nastere, ci la o luna. Asa ca, dupa o luna am fost tot acolo si i-a pus o asistenta tare draguta de la bebei care face si vaccinurile. Sper sa mai fie si acum, e atat de blanda, frumusica, tinerica. Si Dr Neonatolog Paicu e o super femeie. Pe mine m-a ajutat tare mult fizic, cat si psihic (ti-am zis ca eu am avut depresie post-partum).

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput