Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Pup! Iau din docs!

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Inca nu! Si daca ar fi sa nasc, io pe cine stresez cu sms-uri?

Citat:
citat din mesajul lui mari78

Fulguta si Tutz, acum 4 ani, la sarcina cu Teodora, dopul la mine a fost tot o chestie mare gelatinoasa si fara firisoare de sange. Asa ca, incepem sa facem galerie ?

Laly, pot sa imi dau si eu cu pararea ? Eu cred ca o sa nasti vineri

Lore sunt alaturi de tine si asa cum te-au incurajat si fetele, va veni ziua cand iti vei tine puiul in brate, iar ingerasul pe care l-ai pierdut va veghea asupra voastra.

Mari, mami de Teodora Maria (26.03.2006) si Anca Ioana (4.09.2010)
www.flickr.com/photos/10472485@N02/" target="_blank">poze
poze noi
Teodora 2 ani+

Fulguta, ia tel meu, daca vrei. E in Docs sau, daca vrei, iti trimit PM.

uta28 este 39+ cu Mara Elena AMR 7 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie
.
dintre wrap si sling cu inele care e mai bun?diferente?preturi?help, chiar vreau sa-mi iau.

Eu am inteles ca wrapul e un pic mai complicat de folosit, comparativ cu slingul cu inel, insa e mai comod pe bebe??
Slingul cu inel e mai simplu, si poti sa ajustezi marimea.. si zic ca e mai "chic"
m-am uitat la modelele de aici: mamagolo .com, dar inca nu am luat nimic. Am primit in schimb un pouch cadou - dezavantajul este ca tre' sa nimeresti marimea. (Asa am primit si eu cadou - o prietena si-a cumparat, si-i era prea mare ca ea era mai slabuta si mai scunda)

Tutz 39w1d cu Julia

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Fulguta, cred ca am scris cam aiurea in mesajul anterior. Deci, poti sa iei nr meu de tel, daca vrei sau iti trimit PM cu el.

Zoze, nu te-ai "cazat" inca? Cum arata acum Giulestiul?

Botosel, am inteles. Poate nastem in aceeasi perioada, daca nu chiar in aceeasi zi. Ce-ar mai fi?!

LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si s 40

Poza preferata Clarinda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fistiq

Fulguta, va sa zica acum ai si dovezi ca esti pe drumul cel bun

Si eu ma pindesc la toaleta inca de la 34 de saptamini. Pina atunci mergeam noaptea cu lumina stinsa la baie, de atunci imi sacrific somnul poate vad si eu ceva, vreo "meduza".

----------------------------------------------

cu BB Tudor intr-o burticuta de 40+
Mai e putin pina departe!

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Mari, sper sa ai dreptate! Adevarul e ca stau ca in gara, tot astept cate un semn ceva. Bine, nici la Clarinda n-am avut niciun semn pana in noaptea respectiva cand s-au intamplat toate foarte rapid: eliminarea dopului, contractii destul de regulate de la inceput, dimineata mers la spital si la 12:15 bebele in brate. Am vazut ca piticuta ta e nascuta pe aceeasi dat ca si mine (4 septembrie)

Poza preferata Clarinda

Eu asa zic, vineri o tii pe Sabrina in brate.
Da, pe 4 septembrie e nascuta Anca. Nu imi vine sa cred ca are deja o luna

Fetele, cine ma trece si pe mine cu data nasterii (a mea, of course) pe 23 octombrie ? Be one, ce credeai ca te serbezi singura ?

Nu stiu daca apuc atunci sa intru pe forum ca e si botezul, dar sa primesc si eu felicitari, ca imi place

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Fulguta, se pare ca este dopul gelatinos. Nr meu il ai, poti sa ma anunti, asta dc nu oi fi prin spital, nascand
La Vlad nu am pierdut nici dopul, nici apa nu mi s-a rupt, am ratat toate momentele amuzante

Pupam

Kiti, 39+ si mami de Vlad 15.05.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

Mamici, colicii pot sa treaca 2 zile si sa reapara ? Ca 2 zile a fost ok Ancuta, insa azi noapte au cam suparat-o colicii.

Noi ieri am fost la ecografia de sold (neonatoloaga noastra trimite fetitele la eco de sold obligatoriu, fie ca sunt sau nu suspecte de displazie de sold) si e totul bine.

poze noi
Teodora 2 ani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Din ce am citit pe wrap.ro, acesta ar fi mai bun decat sling. Are 5m, deci nu se ia pe marimi si, se pare, copilul sta mai comod in wrap.
Mai mult, nu stiu ce sa spun...

Fulguta, poti sa iei si nr meu de telefon, in caz de ceva.

Kiti, poate de data asta vei avea parte de momentele pe care le-ai pierdut la Vlad, cine stie

Valentina39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Mama, daca meduza si-a facut aparitia, ma bag repede la un epilat, unghiute facute si un vopsit, sa nu care cumva sa ma vada Mara ciufulita si sa se bage la loc in garsoniera.

Clabuc, am luat nr. tau.

Kiti, daca-i bai mare si nastem amandoua in acelasi timp, ne sustinem una pe alta prin sms-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr33aaa spune:

fetelor dragi, n-am mai citit nimic pe aici de cateva zile, din pacate nici acum n-am timp sa recuperez. desi credeam ca am scapat, uite ca la 2 sapt si ceva dupa nastere am probleme cu sanii si cu laptele. asa ca...
DONEZ POMPA ELECTRICA PRIMII PASI - MARE GRIJA - o dau celei care stie sa o foloseasca!!!! din pacate eu am incercat prea mult si am spart niste canale... mai rau am facut. Este folosita o saptamana, acum daca sunt printre voi si unele care cred ca nu e igienic... pot sa inteleg. Insa se poate steriliza, eu nu consider ca e o problema, am mai auzit de pompe imprumutate. As fi vrut sa pot sa imprumut si eu o pompa Avent... pana la urma am cumparat-o.
Ca sa nu ma lungesc... pe principiul "primul venit, primul servit", va astept cu un PM.
maine seara am programare la medic, sa vedem cum ramane cu laptele, revin cu vesti.

pup fetele cu bebei mici, mici de tot. pup si fetele cu burtici.

andreea, mami de andrei (15.09.2010)

Mergi la inceput