Sep-Oct 2010 - Hai Zoze,Ramo,Alecsa!(182)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Clabuc spune:
Mari, ma bucur ca Anca nu are nimic la sold. Cat despre colici, nu stiu ce sa spun. Dar cred ca si bebeii au si ei zile mai bune si mai proaste. Colici mai intensi sau nu. Clarinda avut colici de la 1 saptamana pana la 3 luni fix. Niciun moment de liniste, zi si noapte, asa ca ... nu stiu de pauzele de colici. Acum am in casa si Infacol si Colief. Atunci, nu stiam de ele.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tutz/tutz.jpg)
tutz spune:
MAri78 - yeeeayyy, deci e posibil sa fi fost dopul? deci am sanse pana in weekend ???
Clabuc- da, stiu ca ar fi trebuit sa fie muai multe pt a naste
Dar m-am trezit transpirata si oripilata, ca Doamne - daca asa de tare e o contractie dureroasa, n-o sa fie foarte nostim sa indur timp de mai multe ore...
Fistiq - meduza cea miraculoasa si mult asteptata sa te viziteze si pe tine
Tutz 39w1d cu
Julia
http://picasaweb.google.com/lantostunde
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fulguta28/fulguta28.jpg)
fulguta28 spune:
Meduza + mici intepaturi la sale.
Botosel, si pe tine te am in agenda. uta28 este
39+
cu Mara Elena AMR 7 zile
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!
Clabuc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tutz MAri78 - yeeeayyy, deci e posibil sa fi fost dopul? deci am sanse pana in weekend ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Clabuc- da, stiu ca ar fi trebuit sa fie muai multe pt a naste ![]() Dar m-am trezit transpirata si oripilata, ca Doamne - daca asa de tare e o contractie dureroasa, n-o sa fie foarte nostim sa indur timp de mai multe ore... ![]() Fistiq - meduza cea miraculoasa si mult asteptata sa te viziteze si pe tine ![]() ![]() ![]() ![]() Tutz ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Tutz, cand o sa te ia valul de contractii, macar stii ca mai ai putin si iti vei vedea comoara, nu mai conteaza durerile. Nu vezi ca am inceput toate sa ne rugam sa ne doara burta, spatele, sa vedem meduze pe lejerie, baltoaca pe jos. Cred ca le-am visat pe toate!
![](pupic.gif)
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Poza preferata Clarinda
kiti2205 spune:
citat din mesajul lui fulguta28 Mama, daca meduza si-a facut aparitia, ma bag repede la un epilat, unghiute facute si un vopsit, sa nu care cumva sa ma vada Mara ciufulita si sa se bage la loc in garsoniera. ![]() Clabuc, am luat nr. tau. Kiti, daca-i bai mare si nastem amandoua in acelasi timp, ne sustinem una pe alta prin sms-uri. ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Acum m=am dus in baie, sa pregatesc cada, ca aveam chef de stat la inmuiat, plus ca maine dimineata ma duc la control, deci tb sa si defrisez zona. Si cand ma uit, pe cada, o chestie gelatinoasa, cu firisoare rosii, intarita
![](wow.gif)
Sa cad pe jos - zic sa vezi ca aseara am eliminat dopu' si nici nu am simtit
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](alcool.gif)
Imi venea sa il bat....
Eu mor de inima ca am eliminat dopu' si nici nu stiam si cand colo era gel de dus
![](wow.gif)
Fulguta, pai cica poate sa mai dureze si 5 zile dupa ce elimini meduza, dar e bine sa fii pregatita
![](pupic.gif)
Botosel - ar i dragut un semn, macar sa stiu sigur ca nasc
![](radtare.gif)
Kiti,
![](smiley_pregnant.gif)
![](fetita.gif)
Clabuc spune:
citat din mesajul lui fulguta28 Meduza + mici intepaturi la sale. Botosel, si pe tine te am in agenda. ![]() ![]() ![]() ![]() ------------------------------------------------ www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy! |
Fulguta, scoatem motatele sa te acompanieze? O sa stau cu telefonul langa mine si cu calculatorul deschis pana diseara. Astept sa-mi dai unda verde cu motatele, sa nu te zoresc eu.
![](pupic.gif)
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu
![](copilas.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
Poza preferata Clarinda
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fistiq/Fistiq.jpg)
Fistiq spune:
citat din mesajul lui tutz MAri78 - yeeeayyy, deci e posibil sa fi fost dopul? deci am sanse pana in weekend ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Clabuc- da, stiu ca ar fi trebuit sa fie muai multe pt a naste ![]() Dar m-am trezit transpirata si oripilata, ca Doamne - daca asa de tare e o contractie dureroasa, n-o sa fie foarte nostim sa indur timp de mai multe ore... ![]() Fistiq - meduza cea miraculoasa si mult asteptata sa te viziteze si pe tine ![]() ![]() ![]() ![]() Tutz ![]() ![]() http://picasaweb.google.com/lantostunde |
Aaa, Tutz, si tu cu meduza?
![](icon_smile_big.gif)
![](majoreta.gif)
Pe mine ma mai ia asa o durere de sale... cracanata, vorba Donnei... La ea a avut efect, asa ca cine stie, poate nu mai am neaparata nevoie de etapa cu dopul
----------------------------------------------
![](gravida.gif)
Mai e putin pina departe!
![](olala.gif)
Clabuc spune:
Kiti, tare faza, dar tie nu cred ca ti-a picat foaret bine; stiu cat de stresate suntem toate acum si orice mic semn ne face tensiunea sa creasca. Acum, si cand vei vedea 'meduza' cred ca o sa fii mai sceptica.
LALY, cea mai fericita mamica din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si
s 40
Poza preferata Clarinda
botosel452 spune:
Kiti, foarte tare faza cu gelul de dus
Ce emotii trebuie sa fi avut in momentele alea
Valentina39+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/fulguta28/fulguta28.jpg)
fulguta28 spune:
Hai ca asta este tare!
Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
Acum m=am dus in baie, sa pregatesc cada, ca aveam chef de stat la inmuiat, plus ca maine dimineata ma duc la control, deci tb sa si defrisez zona. Si cand ma uit, pe cada, o chestie gelatinoasa, cu firisoare rosii, intarita ![]() Sa cad pe jos - zic sa vezi ca aseara am eliminat dopu' si nici nu am simtit ![]() ![]() ![]() Imi venea sa il bat.... Eu mor de inima ca am eliminat dopu' si nici nu stiam si cand colo era gel de dus ![]() Fulguta, pai cica poate sa mai dureze si 5 zile dupa ce elimini meduza, dar e bine sa fii pregatita ![]() Botosel - ar i dragut un semn, macar sa stiu sigur ca nasc ![]() Kiti, ![]() ![]() |
![](fulg.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!