Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

uau tocmai ce am citit mesajul Laviniei!!! FELICITARI,SCUMPA!! SA FIE INTR-UN CEAS BUN SI SA AI O SARCINA USOARA!! eu zic ca trebuie sa te bucuri ,chiar daca momentul poate nu e tocmai cel mai potrivit;DD are un plan pt. fiecare!!!

Ce emotii !!! am si uitat ce am citit anterior mesajului Laviniei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

legat de muscat ,ne incadram si noi in categoria "catelus": pe mine m-a muscat o data de umar de efectiv am tipat de durere(el s-a speriat si a inceput sa planga),iar pe tat-su de nas (cred ca voia sa-i faca operatie estetica;acu prinde de dunga patului, de masa ,isi musca jucariile..pe noi ne-a lasat in pace..dar,mereu ii atrag atentia..fara succes..inca..

Lumi_Calin ms si tie de raspuns

raluci noi nu am folosit decat Marimer;mi-a recomandat Vibrocil cand era david de catva luni ,dar nu l-am folosit...tu pe cand ne dai vestea cea mare?!
P.S legat de pm,poti sa imi dai mai multe detalii..eu sunt cam batuta in cap,nowdays

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui miany75
raluci noi nu am folosit decat Marimer;mi-a recomandat Vibrocil cand era david de catva luni ,dar nu l-am folosit...tu pe cand ne dai vestea cea mare?!
P.S legat de pm,poti sa imi dai mai multe detalii..eu sunt cam batuta in cap,nowdays

miany
fericita mami de DAVID ANDREI

cand or dori ovarele mele si cozile lui, nu vreau sa ma stresez, cand o iesi o iesi

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

Mergi la inceput

scuze Ramo, nu am vazut/retinut ca ai zis culoarea.

Am primit banii si de la Ava de la care astept si o culoare si de la Andre o culoare si gata plasez comanda

hai cu bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

floricik,puzzle-lul l-am luat de la un magazin de cartier cu jucarii pt copii
Ai mei vor LP la temp camerei,la fel si mancarea spre rece...cald nu bun,poate doar un pic. De ex,aseara la 21 am incalzit un pic apa sa se dizolve mai bine Lp(era un test) ...de dizolvat a fost ok,nu a mai ramas pe sticla,dar Dragos a baut la inceput doar 40 ml si nu a mai vrut ,lua o gura si scotea bibe afara..l-a baut mai tarziu cand deja era rece...

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Raluci e ok, mie imi era nush cum sa repet, sa nu te stresez. Ava a zis si ea tot verde, deci pana acum 2 verde. Tind insa sa cred, ca toate avem bbk verde, asa e Andre?

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Ancutz...chiar ca poti sa te mandresti cu mami tau . Cred ca iasa miss bunicuta la fulgusorii nostri, iar cadou ii vom da in fiecare zi cate un fulgusor sa ii tina de urat ! Casa de piatra!

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Raluci, deci tie ti-a venit CM?? Inseamna ca nu a tinut rugaciunea mea originala, trebuie sa bag mai multe din alea de prin cartile de specialitate . Nu-i bai..vreme e, tinem post si ne rugam .

Ramona ,

DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Raluci, deci tie ti-a venit CM?? Inseamna ca nu a tinut rugaciunea mea originala, trebuie sa bag mai multe din alea de prin cartile de specialitate . Nu-i bai..vreme e, tinem post si ne rugam .

sa traiesti, inca nu mi-a venit dar am si test negativ, SO baga rugaciuni

hai cu bb2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Raluci e ok, mie imi era nush cum sa repet, sa nu te stresez. Ava a zis si ea tot verde, deci pana acum 2 verde. Tind insa sa cred, ca toate avem bbk verde, asa e Andre?

eu verde si andre mov

hai cu bb2

Mergi la inceput