Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!
Raspunsuri - Pagina 6
RamonaCopot spune:
Pentru prepararea LP eu dintotdeauna am avut apa calda in termos si am pus in biberon si apa rece din sticla, daca era prea fierbinte, desi Dominic prefera f cald si laptele si papa.
Amestecat cu lingurita sterilizata (am biberoane cu gat larg) si gata papa. No way sa mai ies si din camera sa ii pregatesc lapticul. Prea comoda si prea adormita. Am reusit chiar sa scap biberonul cu lapte din mana, cand era gata preparat si am decorat un perete, la iarna il infloresc cu carioca cu fiu-meu si o sa fie tare original.
Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:
DOMINIC ANDREI(26/10/2009) si a lui tati Stefi
lili_a spune:
hello la ceas de seara! Mi-e ploaie si mi-e frig dar m-am incalzit cu vesti bune:
Laaaaaavi!!!
Licuriciu ai "batut-o" pe Ancutza si te-ai instalat inaintea ei Sa va fie noua casuta cu bucurie!
Andre felicitari Chiarei cu 1 dintzoc
Am vazut poze cu Iuli cu gene lungi si Mariuta dantuitoare si filmulet cu Maya care plimba papusica foarte serioasa si am votat-o pe Pinky
Ionela fata aia are doar 19 ani,eu stiu ce prostii as fi debitat si eu pe atunci daca mi-as fi pus macar problema alaptatului?
Despre noi n-am noutati, azi atentia mi-a fost captata de 2 stiri: dezastrul ecologic din Ungaria unde o mama are arsuri grave pe 80% din suprafata corpului pt ca a stat in apa poluata pina la piept ca sa-si tina bebelusul ridicat deasupra capului si stirea ca premiul Nobel pt medicina i-a fost acordat "parintelui" FIV.
toate fetele si fulgusorii prezenti si viitori
dana n. spune:
David danseaza:
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
monis5 spune:
Dana e f tare Davidelul . SI cum se ridica el in picioare sprijinindu-se doar intr-o manutza .
Lili exact asta ma gandeam si eu, ca la 19 ani aveam numai si numai prostii in cap. De fapt si acum 1 an aveam numai rumegus in creier cu privire la alaptat (si altele). Dar nu aveam blog pe care sa-mi scuip veninul ref. , nici la 19 ani si nici acum 1 an.
Ce faceti voi acolo la camp? cum se vede toamna pe geam?
edit - 1 ora mai tarziu:
mai, unde sunteti toate? dar toate?? sa vin si eu...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Flavours spune:
eu sunt prin zona :)
dankutza, ai mesaj pe fb.
legat de alaptare stiu ca am vb de curand cu o tipa de 21 de ani si se mira grozav ca laptele matern e mai bun decat formula. mi se pare ciudat cum femei comenteaza la vazul mamelor care alapteaza sau al femeilor insarcinate... cele care nu au copii mi se pare ca inca nu au cum sa inteleaga si dau dovada de imaturitate, iar restul... se vor femei sexoase care nu concep sanul decat ca unealta erotica... eh!
eu mi-as fi dorit enorm sa am mai mult... dovada recipientele neatinse cumparate inainte sa nasc.. ma si vedeam congeland la greu.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
Tudor in filmulete
lylyana.ion spune:
l-am doftoricit, l-am culcat, am vazut filmulete si poze frumoase cu Maya, Mariuta, David si Santi , si acum ma bag la somn
nb tuturor
Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e
crissa13 spune:
Buna seara,
Sunt si eu prin zona, dar nu am retinut din capitolul trecut foarte multe.
Lavi felicitari, sarcina usoara!!!
Licuriciu felicitari pt mutare!
Fetelor multumesc pt meniurile pe care le-ati scris, eram in pana de idei .Maine incep sa ii fac chestii noi, sper sa pape.
Noi am fost in weekend la Sighisoara, si inca nu ne-am revenit cu somnul, si ne-au iesit 2 dintisori cat am fost plecati, spre fericirea mea au iesit ca si ceilalti fara probleme.
Ca si voi sunt complet dezamagita de gandirea romanilor privind alaptatrea in public.
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert
dankutza spune:
In seara asta, dupa ce am facut gimnastica cu Pinky, am pus-o in fundulet si am ocupat-o cu tot felul de prostioare, cA sa nu fie tentata sa se arunce pe spate. A STAT IN FUNDULET PRET DE 4-5 MINUTE. Apoi a obosit si am lasat-o in pace.
Dana, mama lu' Pinky
floricik spune:
Si eu prin zona, rupta-n freza dupa ce am stat toata ziua cu una bucata copil marait. I-am facut baie, haleala dar ea nici gand de nani. Acum a adormit in leagan.
Of greu subiectul "alaptare" ...cel putin pt mine. Eu de obicei nu citesc comentariile de la diverse articole ca ma enervez. Sunt muuulti frustrati pe lumea asta...asta apropo de ce scria Ava zilele trecute, ca se enervase de postarile unora mai dusi cu pluta.
Flavours, ne mai miram ca femeile care nu au copii gandesc asa ciudat...eu am stat de vorba cu o mamica care abia nascuse, sanii erau plini de lapte si mi-a spus ca ea trece copilul pe LP ca nu are rost sa se chinuie si ea si bebe . Am ramas masca... eu eram cu Galaforul si ceaiul in geanta si ma luptam sa mai scot macar 20ml de lapte...
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
crissa13 spune:
Dankutza go Pinky!!!
mamica implinita de bebe Robert Andrei (14 decembrie 2009)
poze bb Robert