Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Diana mii de multumiri pt raspuns. Scaunul a fost normal un pic taricel si nu mi s-a parut a fi mai odorizat ca deobicei(scuzati detaliile). Cred ca o sa astept pana maine sa vad cum se prezinta. In continuare suspectez aceea pudra de roscove...Nu i-am dat lapte de vaca doar iaurtul obisnuit.
Inca o data multumesc Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Licurici, ce gazeluta esti, bre!!! Am o tona de invidie in mine, din aia +++, stii tu... Toata stima pentru perseverenta cu tanti Tracy si pt rezistenta in fata ispitelor culinare. (eu am intrat intr-o delasare crasa in ultima vreme, mananc si seara dupa 6, rontai mereu cate ceva cand lucrez la computer... Tot zic ca ma mobilizez sa incep iar sportul, dar parca nu-mi mai ajunge timpul si pt asta )

Monis
, tare dulce Santi! Pai cam astea sunt si clipele mele de ragaz...cand mai agata cate-o perdea, mai scoate chilotii si ciorapii din sertare si ii insira pe jos , deschide si inchide usile la dulapuri sau roade cate ceva cat se cat "safe".
In rest, parca nu ii prea place sa se joace singur, cum citesc pe-aici ca fac pruncii vostri. Sta maxim 5 minute jos cu jucariile, si apoi vine la mine la scaunul de la birou, se ridica in picioare si bate cu palmutele in picioarele mele.
Nu e deloc genul de copil care se joaca de unul singur si sta cuminte cu jucariile lui minute bune in sir. Nooooo, nici vorba. Incep sa ma intreb daca mai curge lapte prin tzitzi sau mai degraba Red Bull.

Andre,
ce ieftin ati scapat cu dintzocii! Auzi acolo: 4 dintr-o lovitura! Multa sanatate va dorim, sa va faceti bine cat mai curand!

Doris, felicitari pentru dintzoc! Sa fie alb si stralucitor.
Apropo, voi cum ii spalati pe kiinderi pe dinti? Ca al meu face ca Tarzan daca ma apropii de gurita lui. Si ma ingrijoreaza ca nu ii sunt ff albi dintii, parca au un pic de depunere (nu calcaroasa, nu stiu cum sa explic...nu sunt alb curat ). Drept e ca pana acum eu mai mult m-am jucat cu periuta aia de silicon care o bagi pe deget; mare treaba nu am reusit sa fac. Iar pasta Nenedent sta neatinsa...
Voi cum reusit sa-i spalati? Sfaturi, pliiiiiizzzzz!

RamoX, eu nu stiu sa-ti spun vreun medicament pentru imunitate. Chiar la asta ma gandeam si eu zilele astea, ca pe la noi bantuie niste virusi de mama-mama. Desi nu am iesit din casa de cateva zile bune deja, tot ma tem sa nu raceasca sau sa ia vreun virusache te miri cum. Am citit ceva in graba pe net, cum ca ceaiul de macese ar fi o sursa buna de vitamina C si creste imunitatea organismului. L-am trecut pe lista, si ieri mi-a cumparat sotul doua pungi de macese de la farmacie (un fel de Plafar). Am facut ceaiul, Timi nu a fost ff incantat la inceput, chiar a refuzat sa bea, dar mai tarziu si-a luat singur sticla si a tras cateva guri. In total a baut ieri cam 50 ml ceai. Azi i-am stors zeama de portocala si grapfruit vreo 40 de ml, 40 de ceai de macese, si a baut tot (pe reprize, nu deodata ).
Altceva nu stiu sa te sfatuiesc...poate mai vin fetele cu idei.

Lavi,
ce grasunel e Rares! Sarcina usoara si un bebe perfect sanatos iti doresc!

Raluci
, tot vreau sa te intreb de nu stiu cate zile si tot uit: mai are Bubu probleme cu tranzitul intestinal? Ce v-a spus pediatra? (stiu ca tu ai o pedi tare faina..).
Timi al meu are in continuare fff multe gaze, indiferent ce ar manca. Adica...daca ii dau fulgi sau linte sau cartof normal...garantat nu mai pun geana pe geana toata noaptea si stie tot blocul ca am copchil mic. Asa urla saracutul de durere si strange piciorusele si da niste gaze...ca un om mare.
Insa, orice combinatii as face, tot nu a fost zi/noapte in care sa nu aiba deloc gaze si sa doarma linistit.
I-am spus asta la pedi cand am fost la control, si...ce credeti ca imi spune? Era sa pic jos...cand am auzit-o...ca ea crede ca are GASTRITA!!! I-am si zis: de la ce sa faca gastrita, doamna, de la laptele meu? De la legume si fructe gatite numai la abur?
Nu stiu ce sa mai zic...cand ma gandesc ca altii le dau sarmale la 4 luni, si chifetele cu cartofi prajiti la 7 luni, si cate si mai cate...si n-au nimic copiii aia (deocamdata...), iar eu il pazesc ca pe oul cel rosu...si deja are probleme cu stomacul??? Ce sa-i dau atunci sa manance? AER? Si ala ii plin de virusi si poluare.

Hai ca m-am ambalat iar acum, ca mi-am adus aminte...ma duc sa-mi pun o cana de ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

daca imi amintesc cum ,fac capitol nou .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

CAPITOLUL 61

Mergi la inceput