Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

[s ranjita mea preferata MAYA

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

floricik - ne-a intrecut zburly. cretulina mea are 78 cm si credeam ca e cea mai lungana.

Lalu - bine ai revenit. poze?

Ancutz - si a mea se mai uita la tv, vorba ta, as muri de plictiseala fara tv. insa nu o atrag decat unele secvente, cum spuneau si fetele, reclamele pt. copii, unele secvente cu muzica...

mai nou cretulina adoarme mai usor seara daca ii cant...

dankutza - felicitari pt. progresele lui Pinky! am intrat si eu pe linkul respectiv, dar nu-s sigura ca am reusit sa votez

monis - adevarat graiesti cand zici ca alaptatul multora se datoreaza forumului. sper ca si noi sa fim de folos celor ce urmeaza dupa noi, pe la alte odisei, care mai se inscrie
chiar lavi - care ar fi DPN-ul? la ce odisee te inscrii?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Licurici sa va fie de bine ptr. casa noua.

fulgusorilor luniversati astazi

Lavinia felicitari si sarcina usoara in continuare.

Si............. lume, lume, va anuntam ca in sfarsit ne-a iesit primul dintisor. Se simte doar coltisorul dar a spart deja gingia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

ooo Doris, da mult ati asteptat coltatu mic! Sa creasca usor si urmatorii sa vina repede si fara dureri!!

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

hei gasca,
aseara v-ati petrecut dupa ce am stins eu laptopul, acum vreti sa faceti la fel?? unde sunteti?
cine imi recomanda si mie pt Dominic, un sirop bun pentru imunitate?? Da semne de raceala, iara a 3-a oara de la 1 septembrie pana acum. Innebunesc nu alta.

Ionela, cu ganul tot la voi sunt, cum pove tu de Mihnea ca e de cand a plecat tati lui, asa e si Dominic. I-a adus tata-sau o masinuta si de cand a plecat tati numa cu ea in mana e. si cand plecam papa o ia dupa el. Nu ma mai inteleg cu el, de atunci, probabil ca si starea mea il influenteaza, dar el e tare schimbat. la Mihnea mofturici.

Ramona ,
dependenta de dragostea barbatilor din viata mea:

DOMINIC ANDREI
(26/10/2009) si a lui tati Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Multumesc de aprecieri!

Licurici, n-o fost ieftin nici patul asta, e facut la comanda de firma care ne-a facut si restul mobilierului in casa, au folosit si patul pe care il facusem la Vlad inainte cu 3 ani si chiar si asa a fost 350 de euro fara saltele. Eu am avut obsesia sa gasesc un sistem de scari pe care sa le poata urca si cobora si adormiti ptr ca Vlad mai merge noaptea la pipi singur. Am scobit pe net sa-mi fac o idee si apoi m-am gandit sa facem scara in unghi drept ca sa incapa langa patul nostru.

Alexa, un singur scaun a fost? Moale? Puturos? Sangele digerat inmoaie taie scaunul il faca negru ca gemul de coacaze si moale si putitor rau. Daca ea e bine, nu da semne c-o supara burtica, nu e deshidratata, excesiv de palida, nu se repeta scaunele, starea ei generala e buna poti astepta in liniste rezultatul la analiza. Daca se repeta scaunele sau apar varsaturi urate, febra, deshidratare, somnolenta excesiva fuguta la spital.
I-ai dat cumva lapte de vaca?

Doris felicitari ptr dintisor!

Lalu ma bucur sa te vad si sa aud ca a fost bine si ca sanul nu ti-a mai facut probleme. Pupici si de la noi!

Monica, fain ca veniti acasa!

Maria_rubi, o mamica DC are nevoie de ajutor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Lyly, multumesc de intrebare...Rares e bine, mananca foarte bine, are 12 kg...eu am ramas masca atunci cand mi-a zis doctorul....Mai nou, doarme doar o data pe zi...se trezeste la tzitzi numai o data pe noapte...na...e bine

Mana sotului are in continuare nevoie de sedinte de kineto@Pup

wow ce pui grasun ai

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Ce de evenimente frumoase pe aici!

La multi ani fericiti, ranjita frumoasa! Sa iti faci parintii mandri de tine si sa ai o viata frumoasa! La multi ani, Maya!!!!!

Lavi, sa ai sarcina usoara si un alt bebe perfect!

Lauriciule, bravo pt kg (invidie maxima++), si sa aveti o viata frumoasa in casuta voastra!

Imi place ce citesc despre pui cu dintisori noi (sa iasa toti repede si sanatosi!), pui miscaciosi si frumosi.
Sanatate multa bolnaviorilor!

Grea pb cu vaccinurile. Noi nu facem rorul.

Va pup, fug sa spal o piscotica. (noi avem program cam aiurea...somn intre 11,30 si 10 cu t alaptari inca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Dozz - eu cand plec, incalzesc laptele pe foc (adica biberonul il pun in ibric cu apa) si il las cald, chiar daca se trezeste mai tarziu, laptele ramane la temperatura camerei si e OK.

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

hai cu bb2

merci pt explicatii. Sa vad dc am priceput bine: incalzesti laptele 1 data si apoi ramane acolo, indiferent de ora la care il bea. Dc il bea mai tarziu, e la temp camerei. Asa e? Si sta si 2-3 ore, nu pateste nimic?
Merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

Maya, la multi ani, sa cresti mare si sanatoasa!

Mergi la inceput