Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

ah, licurici , felicitari pt ---, vezi ce face mutatul din om?

dankutza, cand am intrebat pedi, daca tb sa iau priorixul a zis ca-l au, ca l-au primit de la stat, acum nu'sh ce sa zic la faza asta. noi am facut infanrixurile/gsk, deci banuiesc ca au priorix. ai inteles ceva?

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
poz(n)e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Ziua buna la toata lumea!

La multi ani, MAYA!!! Sa fii sanatoasa si voioasa!

Nu reusesc deloc sa postez dar sunt cu cititul la zi
Sper sa revin un pic mai tarziu ca acum am concurenta la tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Licurici multumesc mult.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_80 spune:

La multi anisori buni si frumosi scumpa Maya. Sa cresti mare, cuminte si ascultatoare, sa fii iubita de toata lumea si sa-ti faci parintii mandri de tine!

Licurici, felicitari pt casuta noi, nu te descuraja cu kg alea ca de acum incep sa se duca mult mai usor, ai sa vezi. eu dupa indigestia facuta am slabit 4 kg in 3 zile

Andre felicitari pentru dintisori, waw atat de multi intr-un timp atat de scurt. Drum bun acasa si nu mai fi stesata, ai fetita mare si cumintica De maine ne apucam si noi de facut bagajoaiele (ca numai bagaje nu se pot numi)

Diana , Teo e atat de dulce !!!

Lavi ne rugam sa iti iasa analizele bine si bb sa fie sanatos, asteptam cu nerabdare rezultatele

Pupam dulce fulgusorii bolnaviori si muciosi, sa treaca mucii repede (Bubu, Chiara, Calin si stiu ca am mai omis pe cativa, dar memoria iar imi joaca feste )

Simina asteptam cu nerabdare cinsteala si exemplu pentru menu, stim ca tu esti mami-gospodina si cu siguranta ne lasi cu gura cascata si de data asta

de scump Maria 13.12.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Citat:
citat din mesajul lui ariadna33

azi am depasit recordul de ieri, ne-am trezit la 11 fara un sfert! am mancat fructele la pranz!

La noi azi a fost la 6.30, era inca intuneric afara

zici tu ca la cu 2 cupiii ajung la 50 kg???

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

da, eu asa zic!
la 7,30 au baut si ai mei laptele dormind si au continuat... pe Emi l-am trezit eu la 11 si ceva ca ei mananca amandoi si Dragos se cam plictisise... am intrat in camera lui incet ca nu se auzea nimic in monitor si intrasem deja la idei, a ridicat din pactut un cap ciufulit si s-a ridicat balanganindu-se pe patut

***************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate*****************

mamy de gemenasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Lyly, multumesc de intrebare...Rares e bine, mananca foarte bine, are 12 kg...eu am ramas masca atunci cand mi-a zis doctorul....Mai nou, doarme doar o data pe zi...se trezeste la tzitzi numai o data pe noapte...na...e bine

Mana sotului are in continuare nevoie de sedinte de kineto@Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Salutare

sunt in recuperari...

Suntem bine... dar Mihnea e cam sensibil si mofturos... cred ca asa va fi pana se intoarce tati.In fine... bine ca suntem sanatosi

Ancutzule, asa-s tinerii maica... se infierbanta mai repede. Ne vedem data viitoare... poate prindem o zi de toamna autentica sa dam o fuga in copou sa bagam bebicii in frunze uscate....

Padi, mai lasa butoiul ala acoperit... nu da capacul deoparte... ca poate pic in el

Licurici, felicitari gazeluta!!!

Mai ar fi de spus... da sunt cam fara chef... de o vreme....
Pup... si revin daca ,a invoieste Mihnea

Mami fericita de Mihnea
Mihnea creste mare (14.11.2009 )
aniversarea nuntii
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Hola fete dragi

Ne-am intors si noi din tarile calde, tare bine a mai fost! Sanul l-am rezolvat repede cu antibiotic, copilul a fost exemplar, a dormit si a papat bine, vremea perfecta, compania placuta, peisajul de vis.Pacat ca s-a terminat.

Pana sa recuperez din urma, ma grabesc sa o felicit pe Lavinia!!!! Vesti de astea sa tot primim

La multi ani fericiti draga Maya!!!!

Diana, tare dulce e Teo!!! Va pupam cu drag.

Felicitari Licurici pentru mutarea in casa noua si kg pierdute

Va pupez pe toate, fara exceptie si mai trimit inca cativa pupici la iesencele mele dragi, pe care sper sa le revad curand. Monica, abia asteptam sa vii!!!!

Lalu, mami fericita de Ari (28.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa75 spune:

Am zis ca revin dar din pacate cu vesti nu prea bune pentru noi. Buburuza mea a facut kk inchis la culoare un maroniu foarte inchis. Am dus pt analize de coprocultura si coproparazitologic din proprie initiativa pt ca pediatra a zis sa mai asteptam sa vedem daca e la fel si urmatorul. In rest ea este vioaie nu are nici un simptom cu toate ca in cazul in care ar fi o sangerare nici nu stiu cum s-ar manifesta.
Acum am nevoie de ajutorul vostru sa-mi spuneti daca de la cereale cu pudra de roscove este posibil sa se coloreze kk asa?
In rest ea este vioaie nu are nici un simptom cu toate ca in cazul in care ar fi o sangerare nici nu stiu cum s-ar manifesta. (Diana te rog daca ma poti ajuta cu detalii)

Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Maya - LA multi ani! sa cresti mare si frumoasa!

Lavi - felicitari, sarcina usoara!

ralu - mi-a placut mesajul tau, foarte frumos ai scris

cuscrelu - nici eu n-am citit comentarii ref. la alaptat. ca sa nu ma enervez. oricum, la 19 ani (si chiar si mult mai tarziu) si eu aveam aceeasi parere despre alaptat (si despre nastere si tot ce tine de copii) si ma deranja sa vad vreo mama alaptand. nu stiu de ce. probabil din cauza ca la varsta aia negam total ideea de maritat, copil, alptat etc.
asa ca nu m-as mira sa le vad pe fatucile astea peste vreo 10 ani alaptand, chiar si pe strada...
in schimb vedeti ce putin deranjeaza cand tigancile isi alapteaza copiii la colt de strada?

licuriciu - felicitari pentru mutat.

laura-andreea - si noi ne-am pricopsit cu o iritatie urata la fund din cauza ca a stat cretulina cateva ore bune cu kk la fund, ca nu ne-am dat seama ca facuse. trece cu Dermalibour de la A-derma. astfel de bubite am avut si la gat si au trecut. chestia e ca la inceput dupa 2-3 zile de alicare a cremei, bubele se fac foarte urate si ai tentatia sa intrerupi tratamentul. dar trebuie continuat si dupa o saptamana trece de tot.

mai am de recuperat cateva pagini. deocamdata trimit atat.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz

Mergi la inceput