Prietene - 60 - La Multi Ani MAYA!
Raspunsuri - Pagina 15
Ancutza_Bro spune:
Andreuta hai, lasa emotiile, totul o sa fie perfect...felicitari pt Chiara x 4
te pup si iti doresc sanatate multa ca sa te poti bucura cum trebuie de escapada la Cluj
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
monis5 spune:
la ultima luniversare pentr Maria, Dragos, Emil si Tudor si pt Rares by Krelia pt ieri
Andre drum bun acasa si insanatosire grabnica . Si felicitari pt viteza cu care ati produs dintisorii
Lylyana te asteptam proaspata dupa somnel
Lili ai dreptate cu terapia de aici . Sa-ti traiasca luniversata .
Ancutza am editat ce-ti scrisesem mai sus, adica am mai adaugat 2 vorbe. Nu zic ca asa cum faci tu e rau sau mai stiu eu ce, mi-am expus doar argumentele mele contra. Sigur ca daca deschizi tv-ul e de preferat sa fie pe ce zici tu decat pe stiri cu politica si cu topoare in cap. Hai ca plec la trebi...
Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09)
Ancutza_Bro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monis5 Ancutza am editat ce-ti scrisesem mai sus, adica am mai adaugat 2 vorbe. Nu zic ca asa cum faci tu e rau sau mai stiu eu ce, mi-am expus doar argumentele mele contra. Sigur ca daca deschizi tv-ul e de preferat sa fie pe ce zici tu decat pe stiri cu politica si cu topoare in cap. Hai ca plec la trebi... Monis si piticutzul Santiago (02 nov '09) |
stiu draguta , si iti dau dreptate, argumentele tale sunt logice si concludente, doar ca in situatia descrisa (de mine) iese la iveala un strop de egoism din partea mea ...nu pot sa stau cu tv-ul inchis, nu pot!, sunt mult prea singura , daca as putea iesi din camera asta, sa imi gasesc mereu de treaba prin bucatarie, pe hol cu mandruta dupa mine ar fi altceva, dar asa, inchisa intre 4 pereti....in fine...nu vreau sa ajung cu discutia de la uitatul copilului la tv la frustrarile mele personale
as vrea totusi sa citesc si cum procedeaza celelalte fete cu lasatul la TV...mai sunt copilasi care se uita la desene sau eu sunt cea mai denaturata?
Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009)
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Broas vrea totusi sa citesc si cum procedeaza celelalte fete cu lasatul la TV...mai sunt copilasi care se uita la desene sau eu sunt cea mai denaturata? |
floricik spune:
LA MULTI ANI MAYAAAA!!!!
SA FII SANATOASA, CUMINTE SI MEREU VESELA.
un si pt mami sa-i treaca emotiile.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
dankutza spune:
Si a mea se uita la TV. Nu conteaza postul. Preferabil sa fie desene, dar nu musai. Nu se uita mult, probabil pentru ca e deschis deseori. Daca se intampla ceva actiune, o reclama, o muzica dintr-o data, se uita, altfel isi vede de joaca. Eu ii mai dau drumul la tv si din alt motiv. Sta pe burtica si mai casca ochii la tv din cand in cand. Ea trebuie sa stea pe burtica cat mai mult timp pentru a-si intarii musculatura spatelui. Cu acesta ocazie, tin sa spun, ca atitudinea cifoidala a coloanei, incepe sa dispara.
Dana, mama lu' Pinky
dana n. spune:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro as vrea totusi sa citesc si cum procedeaza celelalte fete cu lasatul la TV...mai sunt copilasi care se uita la desene sau eu sunt cea mai denaturata? Anca, mamica fericita de Sabina Ioana (03 nov 2009) |
Ancutza si David se mai uita la tv. Incerc sa evit cat pot treaba asta...dar nici nu pot tine tv-ul inchis toata ziua. El in mod normal isi vede de joaca lui...ii mai atrage atentia cate o melodie sau cate o reclama cu copilasi.
------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
dankutza spune:
Am citit si eu pe mailul comun despre vaccinuri.
Nu pot lua nici o decizie daca sa faca ROR-ul sau nu.
Voi ce veti face?
Uite ce scrie o mamica:
medicul meu mi-a spus ca nu provoaca autism....raspuns care nu prea m-a convins, de altfel..
asa ca am cerut parerea altui medic pediatru si iata ce raspuns am primit:
"Vaccinul incriminat in aceasta boala a fost Trimovax, dar tulpina din vaccin antirujeolica care se credea ca ar determina aceasta boala a fost schimbata intre timp de firma producatoare( Aventis Pasteur). Aceste studii sunt controversate. Poti alege varianata de vaccin Priorix care este de la alta firma dar siguranta maxima nu poate sa-ti garanteze nimeni pentru nici un vaccin. Poti alege sa vaccinezi copilul numai antirujeolic, adica nu cu aceste vaccinuri combinate .Acest vaccin antirujeolic este produs de Institutul Cantacuzino si il protejeaja numai impotriva rujeolei. Nefind vavaccinat si impotriva rubeolei si oreionului exista riscul de a face aceste boli."
Oare Cantacuzino, or avea acest antirujeolic???
Dana, mama lu' Pinky
floricik spune:
Dozz, eu pompam laptele, il puneam in recipient la frigider si cand zburlita dadea semne de foame il scoteam si il incalzeam intr-un vas cu apa. Dureaza ceva timp pana se incalzeste.
Dankutza, felicitari pt progresele printesei tale.
Ancutza si Ema se mai uita la tv. Nici eu nu pot sa-l tin inchis ca o iau razna singura...Se mai uita din cand in cand la unele reclame. Uitasem ...am vazut poza cu mama ta. Este f frumoasa si f tanara. Casa de piatra!
Felicitari Chiara pt dintoci.
Kreliutz, pe unde esti? Toate bune?
Ma duc sa halesc ceva ca a adormit Zburly.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
lumi_calin spune:
la multi ani! Maya
sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa (esti oricum)!
simina sa va bucurati de ea !!!!